Професионални серии за коса - тема 115

• 97 299
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
При мен цъфтежа спря от ежедневното слагане на олио и силна термозащита. Понякога дори слагам и сутрин и вечер олио по краищата, не ги оставям да се пресушат и изпръхнат. А боядисването не спираше цъфтежа при мен, само го маскира за седмица две и после ставаше още по зле.

# 436
Момичета имам нужда от вашата помощ,  значи косата ми е по принцип с тънък косъм, права, изсветлявам я с безамонячна при фризьор, до скорошната ми грешка беше здрава и не се късаше лесно, но направих голямата глупост да я начупя с маша 5-6 пъти и сега стана слаба и се къса много лесно, еластична е, не е суха иначе, но косъма много изтъня, четох много в темите, запознах се от вашите описания с много от продуктите, но все пак си дайте мнението, ще ви бъда безкрайно благодарна, ще успее ли някоя серия да ми помогне? Знам си, че моята коса не е за топлинни уреди и пак нещо изглупях!

# 437
Може ли да ми препоръчате серия за растеж на косата?

# 438
Може ли да ми препоръчате серия за растеж на косата?

https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha

# 439
# 440
Здравейте момичета,
Четох, водих си бележки, но много информация и ще помоля някой да ме посъветва.
Искам да си купя маска, а може би и шампоан на Керастас, но се колебая между Therapiste, Chronologiste  и  Elixir Ultime. Косата ми е мнооооого суха, къдрава и косъма е май силно порьозен, имам и мнооого дебели и мнооого тънки косми, грубичка е на пипане.
Прочетох, че Хронолоджист и Еликсир имат повече масла в състава си, а аз целя и малко стимулиране на разтеж - знаете при къдравите коси не се забелязва много, а и при мен се чупят връхчетата - струва ми се от пренасищане с протеин, но не съм сигурна.
Та Хронолоджист  можело да се нанася в корените за стимулиране на разреж  - може би затова май клоня към нея.
Освен това ако ме насочите и към ампули и професионални терапии за стимулиране на разтеж. Благодаря на Принцес Сиси за предложението за Напура, но ако има още възможности ще е по-добре.
Засега правя домашни процедури - масла репей, амла, рицин, горчица  Laughing  алое, по дължините кокос, мед, зехтин, глицерин. Използвам Лореал Липидиум и Нутритиве, Джойко моистчър, ще си взема и Маракеш маската чудо - доста масла има в състава си и Макадамиа маската - подсети ме avianda.
Дайте ми съвет за Керастас, моля  Hug

Благодаря за всички!!!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 13:27 от Moon Flower

# 441
Момичета, забелязали ли сте какво се случва с Лореал?! Всичко развалят, променят.
Intense repair става Nutrifier, Liss Ultime става Liss Unlimited и ги прецакват (дори сложили и частички някакви в маската). Може ли да ми препоръчате подобна маска - пробвала съм стандартната Макадамия, не е лоша, но е слабичка, и на Лакме съм пробвала маските от сериите за суха, слаба коса, но не ми харесват. Без значение, може и да е непрофесионална, но да има такъв напомпващ ефект на здрава, мека, жива, поддържана коса. Дори харесвах една на Сайъс за суха като слама коса (така пишеше на опаковката), беше невероятна и евтина и нея спряха.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 13:01 от avianda

# 442
Момичета, някой ползвал ли е този сешоар https://www.philips.bg/c-p/HP8233_00/drycare-advanced-hairdryer , от доста време му се чудя и искам мнение. Ще се радвам на препоръки и за други марки/модели от този ценови клас. Simple Smile

# 443
Момичета, маската Хрома рич чиста хидратация ли е и кой може да я сравни с маската Олео релакс?

Не мога да сравня с Олео релакс, но Хрома рич е чиста хидратация. Великолепно се отразява на боядисаната ми коса, с уточненито, че към момента косата ми е здрава и недолюбва протеини. Дори я предпочитам пред хидратиращата маска на Мароканойл. Подменят (или обновяват) цялата серия, ама да не стане "от кон на магаре"!  Simple Smile

Благодаря ти, като свърша маската на Goldwell за боядисана коса, ще взема тази на Керастаз...

# 444
  • Варна
 Голям тежък и неудобен. 80лв.не са малко пари като ще ги даваш отдели още 60 и си вземи паралукс поне да знаеш,че имаш сешоар  bouquet. Това си е мое мнение де  Laughing. Ако много го искаш вземай го,но се разходи до технотата и го виж на живо първо.

Здравейте момичета,
Четох, водих си бележки, но много информация и ще помоля някой да ме посъветва.
Искам да си купя маска, а може би и шампоан на Керастас, но се колебая между Therapiste, Chronologiste  и  Elixir Ultime. Косата ми е мнооооого суха, къдрава и косъма е май силно порьозен, имам и мнооого дебели и мнооого тънки косми, грубичка е на пипане.
Прочетох, че Хронолоджист и Еликсир имат повече масла в състава си, а аз целя и малко стимулиране на разтеж - знаете при къдравите коси не се забелязва много, а и при мен се чупят връхчетата - струва ми се от пренасищане с протеин, но не съм сигурна.
Та Хронолоджист  можело да се нанася в корените за стимулиране на разреж  - може би затова май клоня към нея.
Освен това ако ме насочите и към ампули и професионални терапии за стимулиране на разтеж. Благодаря на Принцес Сиси за предложението за Напура, но ако има още възможности ще е по-добре.
Засега правя домашни процедури - масла репей, амла, рицин, горчица  Laughing  алое, по дължините кокос, мед, зехтин, глицерин. Използвам Лореал Липидиум и Нутритиве, Джойко моистчър, ще си взема и Маракеш маската чудо - доста масла има в състава си и Макадамиа маската - подсети ме avianda.
Дайте ми съвет за Керастас, моля  Hug

Благодаря за всички!!!

Хроноложист ми е много любима серия. С третирана силно изрусена коса съм обаче. Хроноложист са продуктите към които посягам винаги когато се чудя какво иска проклетата коса  Joy.  

Ако обаче искаш да стимулираш растеж съветът ми е да погледнеш Епруваж. Маската е страхотна и е с насоченост грижа за скалпа. За бърз растеж не гарантирам...него можеш са постигнеш само с добра поддръжка на дължините и връхчетата и съответно разреждане на нуждата от ножица.

# 445
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПРИНЦЕСКЕ,би ли споделила коя е маската на Епруваж?БЛагодаря предварително.

# 446
  • Варна
https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyav … -reparative-227-g

Ето я маската на Епруваж. Обсъждана е в темата много. Като от всеки продукт има и доволни и не,но за коси имащи нужда от възстановяване както и при косопад е чудесна.

# 447
  • Перник
Момичета, забелязали ли сте какво се случва с Лореал?! Всичко развалят, променят.
Intense repair става Nutrifier, Liss Ultime става Liss Unlimited и ги прецакват (дори сложили и частички някакви в маската). Може ли да ми препоръчате подобна маска - пробвала съм стандартната Макадамия, не е лоша, но е слабичка, и на Лакме съм пробвала маските от сериите за суха, слаба коса, но не ми харесват. Без значение, може и да е непрофесионална, но да има такъв напомпващ ефект на здрава, мека, жива, поддържана коса. Дори харесвах една на Сайъс за суха като слама коса (така пишеше на опаковката), беше невероятна и евтина и нея спряха.
Аз бих препоръчала маската на Напура за възстановяване на кератина. Косата ми боядисана (боядисвям се всеки месец),  чуплива, със сухи краища и мазни корени, използвам преса два пъти седмично. След употреба на тази маска косата ми е жива, еластична, напомпана и с много блясък.

# 448
*карамел*, може ли линк на тази маска на Напура? И как е миризмата й, на етерични масла ли мирише?

При мен косопада стана по-явен и си взех 10 ампули L'oréal aminexil... Помагат ли и как да ги ползвам (колко често и по цяла ампула ли) ? Омазняват ли скалпа, защото гледам са без изплакване? newsm78

Поръчах за проба една боя-пяна на Goldwell във флакон, която се държи само 5 мин на косата и уж по отзивите била хубава...  Rolling Eyes Но да видим... Mr. Green

# 449
Момичета, този шампоан протеинов ли е според вас https://www.zlatnaribka.com/labelm/thickening-za-obem-i-plytnost … ng-shampoo-300-ml

Общи условия

Активация на акаунт