Професионални серии за коса - тема 115

• 97 152
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, препоръчайте ми лек протеинов или балансиран шампоан. Любимите ми Марокан за обем и Керастаз архитект ми идват много силни. Откакто си отрязох косата и остана изцяло естествената , която за момента е боядисана само веднъж с безамонячната боя на Олисета, нищо от нещата които преди съм харесвала не са ми ок. С хидратиращите  ми се замазва и става ужасна, а с протеиновите първия ден е ок и на следващия вече е за миене. От маските засега само Еупроваж и за Хрома Рич на Керастаз са ми ок. Всичко друго , което имам - Тиги за боядисана коса, Хидратиращата на Марокан, Аргановата на Наши, синята на Джойко- води до мръсна коса два часа след измиване. Дори любимите ми Левинг фул са ми тежки. Направо не знам дали да не пробвам нещо от дрогерийната козметика, ама не знам какво. В понеделник смятам за взема Олисета за блясък - дано да не ми е тежка и тя
Мисля,че няма да ти е тежка тази серия.Посяга все към нея от както я имам.
Днес е 5 ти ден от измиването с шампоан и маска и косата ми е чиста.Придават и лек обем в същото време върховете ми където имам Русо от омбрето са разплетени и не са сухи.Забравих за всички други серии от както я използвам.Мисля да пробвам и другата им серия.Така се радвам ,че най накрая намерих продукти които винаги да са ми о.к на косата .
Амалфи ,Принцесата сподели,че е взела термозащитния крем на Olioseta.Ще се радвам да прочета мнението и за него.
И да попитам това някой изпробва ли го вече от новата серия на чи Simple Smile
https://www.zlatnaribka.com/chi/deep-brilliance-seriya-s-maslini … -brilliance-89-ml

# 61
  • Варна
 Чаровна нали знаеш коя е свраката в отбора  Laughing

https://-spam267-.com/2017/07/olioseta-oro-del-marocco.html

ето тук дописах за термото.

И с олиото на Чи се сдобих. Убийствено мирише и имам чувството,че ще е супер икономично. Дозатора пуска количество колкото лещено зърно. Три лещи  Laughing ми стигат за цялата коса. По принцип бях скарана с маслата до скоро,защото имах усещането,че правят точно НИЩО,но явно или косата ми се променя или жегата е виновна-в момента е различно. Та..нанесох три помпички на влажна коса,термото на Олисета и после разнесох още 2 помпички вече на суха. Влюбена съм в аромата  Laughing имала съм всичките им коприни и никоя не мирише така. Аромата ми е много познат ама пусто не мога да се сетя на кой парфюм го докарва. Както и да е де държа да кажа,че не се усеща протеиново това олио както примерно червеното или златното или морингата. Хидратиращо си е откъдето и да го погледнеш. Приглажда и дава блясък,попива бързо буквално докато го разнесох и вече беше попило. След два часа като се отпусна косата стана приказка просто.
  Мих вчера сутринта,тая сутрин имам чувството,че е още по-добре. Няма нужда да приглаждам с ново количество,което ми се налага примерно с подхранващото на Олисета.

# 62
Благодаря за новата тема bouquet
1. С какви продукти поддържате дълга коса?
Откакто спрях преди  два месеца да суша косата със сешоар, се промени коренно състоянието. Явно
 дифузерът и високи ватове 2200 са я изтощавали и разхвърчавали Embarassed уж все  полагам грижи, еластайзер, какво ли не, а  все суха накрая.
 Сега след два месеца, оставяйки косата сама да изсъхне, е много по-жизнена, пригладена, не стои суха, пръхкава, а напротив, много, много подвижна, с оформени къдрици на пружинки. Определено продължавам по същият начин да не суша косата, е за зимата може би ще поиздухвам, но съвсем леко, а то сега какво правех, цялата коса вътре в дифузера #Cussing out
Продуктите , с които поддържам  доста порасналата ми в момента коса, са сините  Про файбър- направо обожавам шампоана и балсама. Също така маската Терапист, но вече ми идва силна, понеже косата няма нужда от такова силно възстановяване.  Други на Керастесе Хронолоджист  шампоана ми се отразява чудесно Heart Eyes Маската и шампоана Милк шейк за къдрава коса Heart Eyes И най-новите ми на Пареолоджи - шампоан и балсам.

И не на последно място и боята си оказва влияние, с която се боядисваме. Вела Колестон  е прекрасна боя, с която сама се боядисвах доста години вкъщи, докато не се престраших да ме боядисат в салона с  боите на LABiostetique Heart Eyes

2. ТОП любимо олио за коса?
След доста опит от олиота, най- много действието на олиото Митик оил ми харесва Heart Eyes

# 63
  • Варна
Момичета, забелязвали ли сте връзка между падане на боя и еластайзер...опитвам се да поддържам омбре, но на 4 седмици трябва да се боядисвам...нормално ли е? Sad

# 64
  • Варна
 Еластисайзъра е маслена маска,а е всеизвестно,че маслата свалят боята особено топли. Аз съм руса и подобна закономерност не съм забелязала ама то и на русо на ниво 10 няма кой знае какво да му се сваля. Мажи незатоплени масла и не завивай главата с найлони.

# 65
Trevichka, да, от маслата пада боя. Не се учудвай. Аз, около две седмици, след къносване, не слагам масла, именно поради тази причина.

# 66
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

1. С какви продукти поддържате дълга коса?
Нямам дълга коса. Поне за момента.
2. ТОП любимо олио за коса?
Олео релакс, на Керастаз олиата ги харесвам.

# 67
  • Варна
prinzesata, Ani888, благодаря! Аз не ги затоплям маслата, но завивам в найлон...нямам нерви на 4 седмици да ходя да се боядисвам...нямам и коса Laughing

# 68
Момичета, препоръчайте ми лек протеинов или балансиран шампоан. Любимите ми Марокан за обем и Керастаз архитект ми идват много силни. Откакто си отрязох косата и остана изцяло естествената , която за момента е боядисана само веднъж с безамонячната боя на Олисета, нищо от нещата които преди съм харесвала не са ми ок. С хидратиращите  ми се замазва и става ужасна, а с протеиновите първия ден е ок и на следващия вече е за миене. От маските засега само Еупроваж и за Хрома Рич на Керастаз са ми ок. Всичко друго , което имам - Тиги за боядисана коса, Хидратиращата на Марокан, Аргановата на Наши, синята на Джойко- води до мръсна коса два часа след измиване. Дори любимите ми Левинг фул са ми тежки. Направо не знам дали да не пробвам нещо от дрогерийната козметика, ама не знам какво. В понеделник смятам за взема Олисета за блясък - дано да не ми е тежка и тя

ani_d, на напура кератиновата серия ползвал ли си? На мен ми е много любима протеинова серия - хем е протеин, хем коста стои гладка и мека като след хиратация.

# 69
Олисета от къде поръчвате?
 Намерих  #Crazy

Друго да попитам, на Епруваж  възстановяващата и изглаждащата серия протеин ли са или хидратация?

# 70
Момичета, някоя от вас, използва ли хидратиращия крем на Мароканойл?
Интересува ме какъв е ефекта? Заглажда ли косата? Прави ли я мека, еластична? Как го усещате след нанасяне на мокра и на суха коса?  Hug

# 71
Да, аз от години. Много го харесввам. Не заглажда обаче. Хидратира.

# 72
И аз използвам хидратиращия крем на Марокан Peace Трябва да се внимава с количеството.Поне на моята коса,ако сложа повече от лешник ми утежнява доста.И при мен не изглажда косата,но я хидратира и става една мекичка.Ароматът му се задържа доста време Peace

# 73
О, аз слагам по цяла шепа. Лешник абсурд, ама аз имам гъста и дълга до средата на гърба коса. Лошото е при него, че при престояването сменя цветя си и аромата си и то към лошо.

# 74
  • Варна
Олисета от къде поръчвате?
 Намерих  #Crazy

Друго да попитам, на Епруваж  възстановяващата и изглаждащата серия протеин ли са или хидратация?

Ел балансирани са и двете серии като възстановяващата е с малко по-изразен протеин,но от хубавите-не прави метла дори на поредни ползвания. На дневен ред ми е защото след близо година ме споходи косопад. Не силен,но .....До сега два пъти ме пропуска и предната есен и пролетта,но и двата пъти сериозно ползвах възстановяващата маска. От проби на разни новости не остава ред за Епруважа и на ми сега  Sad.

Изглаждащата серия е много по-хидратираща. Съдя,че е балансирана по това,че шампоана се съчетава много добре с маска Терапист например,а и има оризови и соеви протеини в състава си.

Общи условия

Активация на акаунт