Професионални серии за коса - тема 115

• 97 159
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, искам да попитам доволни ли сте от шампоаните и балсамите за обем на Living proof и Eprouvage? Кои са по-добри?

Честно казано нито единия, нито другия ми се отразиха на обема. Освен ако епруважа не заработва с натрупване, а аз постоянно съм с различен шампоан, та не мога да натрупам нищо от него.

За обем съм доволна от Пюролъджи зеления-https://www.pureology.com/dw/image/v2/AANG_PRD/on/demandware.static/-/Sites-ppd-pureology-master-catalog/default/dw7cf71cb3/hi-res/bundle/pureology-bundle-duos-clean-volume-1536x1800.png?sw=384&sh=450&sm=fit. Някакъв travel size си бях взела Ш, Б + някакъв мус за обем. Но и без муса много ми допадна резултата. Аз тая марка все я заобикалям ( и аз не знам защо), наумила съм си че са бюджетни и ефтинджос и не ги купувам никога. Но вече два пъти си купувам от този travel size (понеже като съм на почивка искам точно така да ми изглежда косата и да не мъкна шишета по самолети). Май е време да си взема пълноразмерните. С тънка, права и не много гъста коса съм, ако ти е от значение.

# 676
Здравейте, искам да попитам доволни ли сте от шампоаните и балсамите за обем на Living proof и Eprouvage? Кои са по-добри?

Аз харесвам и двете марки, първата има по-голямо разнообразие и ми харесва серията за изтощена коса, но ако трябва да избирам бих се спряла на Епруваж.

По-горе стана въпрос за ампулите на Денсифик, аз мисля, че за да се измери ефектът трябва да се използва в продължение на три месеца, както препоръчват само шампоана, ампулите, маската. Тогава може да се каже дали има ефект. Евала, ако има жена, която може да се мие три месеца с един и същи шампоан!  Аз не мога, но съм правила курс с ампулите аминексил и денсифик и мога да кажа, че съм доволна. Обаче ползвам и други продукти за скалпа ... така че от кое точно имам ефект, никой не знае Simple Smile

Аз също съм ползвала цели кутии (30 дневна и 42 дневна) денсифик и аминексил. Наистина започна да ми никне много нова коса, но в даден момент явно ми претовариха скалпа, защото започнах да получавам сърбеж от тях. И то предвид че ги ползвах два пъти седмично.

# 677
Здравейте! Може ли да ми препоръчате за косопад и оредяваща коса на Напура или Керастаз да взема ампули

# 678
  • София
Здравейте, какво ви е мнението за тези две серии https://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-bio-argan-oil и https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … 396a7673-33218117 . Вторите са ми абсолютно непознати.

# 679
  • Бургас
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … 396a7673-33218117 На мен ми ги предложиха шампоаните и олиото за фина коса миналия месец - ами не са лоши, ама не са нищо особено, не бих ги нарекла професионални. С качеството на Джон Фрейда са да кажем. Шампоаните са гъстички, но особено хидратиране не видях. Олиото по нищо не се различава от обикновените кристали за коса, които предлагат в кварталния магазин, просто миришат по-хубаво - нищо общо с аргана на Наши примерно. За тези пари по-добре  Лореал Профешънъл!

# 680
  • Варна
Здравейте! Може ли да ми препоръчате за косопад и оредяваща коса на Напура или Керастаз да взема ампули

Бих препоръчала с две ръце ето тая серия https://www.zlatnaribka.com/eprouvage/fortifying-za-vazstanovyavane. шампоан маска и серум.

Здравейте, какво ви е мнението за тези две серии https://www.zlatnaribka.com/lakme/lakme-bio-argan-oil и https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … 396a7673-33218117 . Вторите са ми абсолютно непознати.

Първата серия не ми е позната за втората ето моето мнение https://-spam267-.com/2017/07/olioseta-oro-del-marocco.html  и ще допълня,че това са продукти за ТРЕТИРАНА коса,на здрава ще са тежки.

rajnaa
 Олиесета е бюджетен калас профи козметика няма как да я сравниш с Наши. С Лореал обаче няма как да я сравня освен по цена. Като състав Олиесета е в пъти по-напред от Лореал каквото и да си говорим.

# 681
Момичета, давам отзиви за маската на керастаз еликсир ултим, на която залагах толкова големи надежди...Имам чувството, че това беше най-леката хидратираща маска, която съм пробвала, изобщо не успя да ми разплете косата, накрая стана суха и безформена..Сега съм в търсене на друга хубава хидратираща маска, от рода на макадамия и червения балсам тиги, някой може ли да ми сравни керастаз магистрал и мароканската маска с кяфавата капачка с макадамия например?

# 682
  • София
Момичета, днес ми пристигна Нектар термик-а. Мноооого хубаво ухае Heart Eyes но не мога да преценя дали ми е добре на косата... Стои едно такова.... Сухо :/ да не би да съм сложила прекалено малко в стремежа си да не ми утежни? На суха коса може ли също да се слага?

Иначе обещах да дам отзив за шампоана за обем на Филип Кингсли. Много ми хареса. Икономичен ми е, харесва ми и това, че почти няма мирис. Косата си усещам по-плътна, но пък обем не видях :/

Аз дори и плътност не усетих Confused

# 683
Серията Magistral не е хидратираща, а  е балансирана. Щом косата ти се нуждае от силна хидратация Мажистрал няма да ти хареса, косата след нея си остава жилавка и не губи от обема си, иначе разплита добре. Относно Марокан и тя не беше моята маска - търсех продукт който да направи косата ми лигава направо и да се изхлузва от ластичка, но зависи какъв ефект се търси. ( нетретирана, дълга ,чуплива коса с нормален/фин косъм)

А относно маската Macadamia Deep Repair не е толкова хубава както старата версия - тази е реформулировка. Старата съдържаше масло от чаено дърво, лайка, алое и алгае и бе много по-хидратираща от тази.
ЗР даже не са променили описанието на продукта, като получих реформулировката си имахме приказка с тях защо не са променили подвеждащата информация, сега гледам пак пише че съдържа тези неща, а не е така.

Редактирано!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 12:14 от Valkirja

# 684
  • Варна
 Мажистрал я пуснаха на мястото на Нутритермик,но определено не се препокриват двете маски. Нутрито е напояващо мноооого докато в Мажистрал отчетливо си се усеща протеина. Марокан с кафявата капачка е брутална хидратация. Това е най-хидратиращата маска,която съм ползвала но определено е за третирани коси. На здрави ще утежни още на второ ползване.
  С моята изрусена коса  сега си позволявам да я ползвам само непосредствено след боя когато косата крещи за хидратация. Преди две години обаче когато бях с брутално съсипана перушина ми идваше идеална. Редувах я с Профайбър реконструктор сигурно едни три четири месеца.

maria_dineva не мога да сравня с класическата макадамия-сори  Hug. Пробвала съм я отдавна и то само от мостра веднъж. Ароматът на Макадамия не ми понася  Embarassed и за това не повторих.

# 685
Моята е нетретирана и Марокана не ми е утежнявал.  Горе долу са сходни с Макадамията, само че на мокра коса Марокана не ми разплиташе много добре. Относно ароматите индивидуално е много. Марокана мирише по-хубаво , но в един момент миризмата започна да ми накъртва и да ми става неприятна.

# 686
Точно ефект на жилава коса търся, а не меко-лигава, но в същото време да разплита в банята, защото ползвам силни  протеинови шампоани, в такъв случай маджистрал може да ми дойде добре, най-добре като се замисля ми се отразява хронолоджист за сега...И в нея има прптеин, но мноооого добре разплита и косата ми става много плътна. А дали между маската irisome и magistral има голяма разлика Rolling Eyes

# 687
  • Варна
 Щом Хроноложист ти харесва какъв е смисълът от втора балансирана маска  newsm78. Аз също обожавам Хроноложист и да действието на Мажистрал е подобно с малко по-изразен хидратиращ елемент. Виж в Енцо все още има Хрома рич.....Тя е уж чиста хидратация и има точно разлигавящия ефект който търсиш. В един момент я редувах и нея с Хроноложист. С корав протеинов шампоан от сорта на Архитект е просто идеална.

# 688
Аз нещо май обърках... Grinning
Правих на два пъти  еластизайзъра, след което се измих с някакъв протеинов шампоан не му помня марката/уж професионален, купуван от салон/ и косата ми беше уаууууу! Не е третирана много, за 24 години 4 пъти червена боя и сигурно толкова и преса съм ползвала/, но наистина имаше ефект. НО!  На третия път използвах  Лакме против косопад и косата ми стана твърда и суха, реших да сложа балсам без отмиване и се напръсках с двуфазния  пак на Лакме. Мисля,че около 7-8 пъти пръснах, не съм прекалила. Обаче си сложих и една ампула срещу косопад в корените и косата ми стана с мокър ефект, разбирайте мазна, тежка, къдриците ми се разплетоха. Нарочно не сложих маска след шампоана, защото предположих, че след 10 часа висене с маслата на главата, няма да имам нужда от още хидратация. Изкарах един ден и тая сутрин пак я мих.
ПС:За първи път ползвам на Лакме серията.
Какво бъркам?

# 689
Аз също ползвам противокосопадния на Лакме, много ми харесва. Не ми премива и не ми заплита. Ползвала съм го и след еластайзер, но сложих след шампоана и маската на Епруваж и коста ми става мека, подредена, даже нямам фризита. Косата ми е чуплива с плътен косъм, боядисвам се, рядко ползвам сешоар.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 19:36 от call3

Общи условия

Активация на акаунт