Професионални серии за коса - тема 115

• 97 219
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
 Напояването би следвало да дойде от маската за къдрици  newsm78. Шампоана е протеин,маската е балансирана... Да не би да ти идва много протеина на тая нетретирана грива. Пробвай с по голямо количество. Като нанесеш термика на мокра коса трябва да я усетиш буквално лигава да можеш свободно да си прекарваш пръстите през дължините.

# 661
Напояването би следвало да дойде от маската за къдрици  newsm78. Шампоана е протеин,маската е балансирана... Да не би да ти идва много протеина на тая нетретирана грива. Пробвай с по голямо количество. Като нанесеш термика на мокра коса трябва да я усетиш буквално лигава да можеш свободно да си прекарваш пръстите през дължините.
Значи ще взема да пробвам с повече от нектара. Сложих съвсем малко за да не утежни. Иначе косата си къпя по принцип само с хидратиращ шампоан, защото винаги като сложа протеинов и не мога да си прокарам пръстите през нея. Този път отново реших да опитам с надеждата да ми хареса, но може би това също е допринесло за сухотата. Но пък ми се искаше да сменя малко шампоана, как е възможно да има нужда нон стоп само от хидратация?!

# 662
  • Варна
  Ами....здрава,плътна,къдрава/предполагам и млада коса/ за какво и е протеин  Laughing. Не ни чети нас бабите терорстки  Joy. Ползвай си хидратацията. С шампоана на кингсли си ползвай хидратираща маска и след това термика. То и в хидратиращите маски си има по някой заблуден протеин обикновено  Joy.

# 663
 Ами....здрава,плътна,къдрава/предполагам и млада коса/ за какво и е протеин  Laughing. Не ни чети нас бабите терорстки  Joy. Ползвай си хидратацията. С шампоана на кингсли си ползвай хидратираща маска и след това термика. То и в хидратиращите маски си има по някой заблуден протеин обикновено  Joy.
хаха благодаря ти за разяснението. Всъщност на 24 съм, но така съм я горила до преди година и половина докато не  намерих тази прекрасна тема и реших, че повече няма да я моря. Сега е супер, но беше мноооого зле, наистина Grinning Ще уцеля аз правилната комбинация. А само на мокра коса ли се използва Нектара или може и на суха?

# 664
Вчера си купих интересен (и евтин) продукт от магазин за зареждане на салони - някой ползвал ли е нещо подобно!?!
Neutral Protein Filler
"   Protects hair against new chemical damage
    Adds body, volume and a lustrous sheen
    Seals color within the cortex
Colorful Neutral Protein Filler ensures marvelous color results. Equalizes hair porosity for even color absorption and development and repairs previously damaged protein bonds. Protects hair against new chemical damage. "
http://www.sallybeauty.com/colorful-neutal-protein-filler/SBS-63 … njFRoCBnQQAvD_BwE

# 665
Нуждая се от съвет, момичета. Имам мнооого суха естествено къдрава и изрусявана коса.
Видях, че Shea Moisture е за афро коси - моята по сухота и структура е такава.
Та какво ще кажете за > 
https://www.lookfantastic.es/shea-moisture-fruit-fusion-weightle … 40g/11382089.html

и за >
https://www.lookfantastic.es/shea-moisture-superfruit-complex-10 … 9YCFVCMUQodJmEMnQ

В България от къде се снабдявате с Shea Moisture - не го намерих по сайтовете.

Благодаря на всички, които се включват в темата  bouquet
Не мога да се включа с мнение за продуктите, но аз от този сайт два пъти съм поръчвала и не ми пращат никакви мостри, та ги отсвирих.

# 666
  • София
Здравейте,искам да си купя ампули и шампоан на Керастаз,но имали реален ефект от тях за сгъстяване на косата?

Предполагам за Денсифик питаш. Ефект на сгъстяване има от ампулите Денсифик, но си трябва един цял курс да се направи, което са си три месеца. Да вземеш 5 ампули и да очакваш резултат - просто ще си дадеш парите само. Не, че няма да се отрази добре на корена - всяка грижа за корена на косата е бонус и винаги е добра. Шампоана за мен е хубав, но не е за продължително ползване - ще поизсуши косата. Вместо него бих ползвала шампоана за стимулиране на фоликулите на Напура и ампулите или Денсифик, или тези на Напура. Ползвала съм ги и двете и двете много ми харесват.
//-//-//-//-//-//-//-//-//-//-//-//-//

DqVoLsKi_ChArOvNa  нямам отзиви за тази серия, за която питаш, но като съм гледала клипове - дават тази серия за домашна употреба, след терапия за изправяне на косатана Фанола. Но тази терапия не е химическо изправяне на косата, а е подобна на тази на Дисциплин, която се прави с преса.

//-//-//-//-//-//-//-//-//-//-//-//

Мелисандра,
Къдравата коса по презумпция си иска преимуществено хидратация, защото самия къдрав косъм е по-сух. Малко си сложила от термика, къдравата коса има нужда от повече продукт.

# 667
Аз само минавам за да се поправя от вчера.... Шампоана за обем на Филип Кингсли не ми направи някакъв сууупер обем, но пък днес като се събудих косата ми не е мръднала от вчера. Изобщо не е сплескана. Със сигурност ще го купувам пак! Simple Smile

# 668
Скрит текст:
Нуждая се от съвет, момичета. Имам мнооого суха естествено къдрава и изрусявана коса.
Видях, че Shea Moisture е за афро коси - моята по сухота и структура е такава.
Та какво ще кажете за > 
https://www.lookfantastic.es/shea-moisture-fruit-fusion-weightle … 40g/11382089.html

и за >
https://www.lookfantastic.es/shea-moisture-superfruit-complex-10 … 9YCFVCMUQodJmEMnQ

В България от къде се снабдявате с Shea Moisture - не го намерих по сайтовете.

Благодаря на всички, които се включват в темата  bouquet
Не мога да се включа с мнение за продуктите, но аз от този сайт два пъти съм поръчвала и не ми пращат никакви мостри, та ги отсвирих.

Благодаря за коментара. Цените им много хубави - имат прормоция сега  Simple Smile

# 669
Момичета, ще помоля някой друг да се заеме с новата тема, като дойде време след 5 страници.

# 670
Момичета, шампоана за стимулиране на фоликулите на Напура само от Рибката ли си вземате?

# 671
Здравейте, искам да попитам доволни ли сте от шампоаните и балсамите за обем на Living proof и Eprouvage? Кои са по-добри?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 12:42 от m-g

# 672
Здравейте, искам да попитам доволни ли сте от шампоаните и балсамите за обем на Living proof и Eprouvage? Кои са по-добри?

Аз харесвам и двете марки, първата има по-голямо разнообразие и ми харесва серията за изтощена коса, но ако трябва да избирам бих се спряла на Епруваж.

По-горе стана въпрос за ампулите на Денсифик, аз мисля, че за да се измери ефектът трябва да се използва в продължение на три месеца, както препоръчват само шампоана, ампулите, маската. Тогава може да се каже дали има ефект. Евала, ако има жена, която може да се мие три месеца с един и същи шампоан!  Аз не мога, но съм правила курс с ампулите аминексил и денсифик и мога да кажа, че съм доволна. Обаче ползвам и други продукти за скалпа ... така че от кое точно имам ефект, никой не знае Simple Smile

# 673
Много ми похвалиха на Пол Мичъл серията Авапуй и кератин за дълбока хидратация / Awapuhi Wild Ginger. Та се чудя дали да не поръчам?!

# 674
Здравейте, Някой да е попадал на информация или да има опит относно тези продукти :

https://www.shophairstory.com/www/product/869693000106

Днес попаднах на тази статия от 2016 г. за марката, но не успях да ги открия никъде другде освен в официалния сайт. https://www.forbes.com/sites/kristenphilipkoski/2016/09/30/bumbl … ain/#7ddf99ae4a01

Общи условия

Активация на акаунт