Професионални серии за коса - тема 115

• 97 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
И аз съм с две ръце за Wet Brush Shine.  Heart Eyes Задължително балсам след шампоан и олио на мокра коса преди сушене на косата на дъщеря ми, но пак се появява по някой оплетен кичур.

Моля, ако някой е ползвал Възстановяващ серум против косопад Eprouvage Restorative да ми каже как се усеща на скалпа? По принцип мразя да нанасям каквото и да е било на скалпа, но това мн искам да го пробвам.

# 706
За мен Wet brush е проскубваща четка, аз съм доволна най-много от четката на Макадамия.
И аз съм ползвала серията на Лакме против косопад, шампоанът много ми харесва, маската придава обаче прекалено голям обем и плътност и е подходяща според мен за чисто права коса, която е оредяла. На мен ми идва тежка заради структурата на косата.

За децата използвах на Филип Кингсли, но като че ли вече са големи за него и преминахме на Орайт, много съм доволна. А за маски - каквото ползвам аз, това и дъщеря ми.

# 707
Аз съм доволна от tangle teezer.

# 708
И аз съм доволна от Tangle teezer. Понякога от неправилно миене с Алтерните ми се получават едни топки заплитания близо до корените 😅 точно с тази четка ги разплитам без проблем заради тънките зъбци, пък и можеш да контролираш самата четка и как да решеш косата, като за заплитания реша само повърностно. Много си я харесвам, добре, че си я взех, а колко и се чудех 😂 От година вече си я ползвам, като нова си е. Зъбци няма изкривени или счупени (понеже съм срещала такива отзиви за нея). Даже в момента някои видове са намалени на 10-ина лева в Парфимо, аз и от там си я взех, но за 17-18 лева...

# 709
Моля, ако някой е ползвал Възстановяващ серум против косопад Eprouvage Restorative да ми каже как се усеща на скалпа? По принцип мразя да нанасям каквото и да е било на скалпа, но това мн искам да го пробвам.

Аз съм го ползвала, с тънка и рядка коса съм.. на  мен ми утежняваше косата в корена, когато го слагах след измиване на влажна коса и за това започнах да го слагам преди миене на косата, вечерта, преспивах с него и на сутринта мия косата. Относно косопада не усетих някакъв осезаем ефект и според мен е малко необосновано скъп.  Hug

# 710
Gabriellla, много ти благодаря за изчерпателното мнение, ще поръчам шампоана и маската само.

# 711
Благодаря за всички за ценните предложения за четка за коса. Спрях се и поръчах тази:

Дано да излезе сполучлива за нашия проблем със заплитането. Сега трябва да се спра и на балсам и/или олио за коса (може и двете Grinning).
Още веднъж Благодаря Ви

# 712
  • Стара Загора

Аз съм го ползвала, с тънка и рядка коса съм.. на  мен ми утежняваше косата в корена, когато го слагах след измиване на влажна коса и за това започнах да го слагам преди миене на косата, вечерта, преспивах с него и на сутринта мия косата. Относно косопада не усетих някакъв осезаем ефект и според мен е малко необосновано скъп.  Hug
Абсолютно по същия начин действа и при мене.

# 713
Аз съм доволна от tangle teezer.
От години не я сменям. Децата ми също ползват.

# 714
Благодаря за всички за ценните предложения за четка за коса. Спрях се и поръчах тази:

Дано да излезе сполучлива за нашия проблем със заплитането. Сега трябва да се спра и на балсам и/или олио за коса (може и двете Grinning).
Още веднъж Благодаря Ви
Аз имам същата от 2 години. Реша и маслените маски с нея и не ми къса косата.
Друг е въпроса, че трябва косата да се реши сутрин и вечер много старателно, за да се избегнат такива заплитания. Маски и олиа също.
Не разбирам как оставяте момиченцата си с коси до кръста, толкова е неудобно и трудно за поддържане....Аз имам момчета де  Joy

# 715
Ама как! Искала Рапунцел да става моята кифла, какво разбирам аз Grinning
Освен Митик оил, се сещам, че във фризьорския салон ме разресоха с едно на Лореал, това мисля

Въпреки, че косата ми не е боядисвана. Фризьорката сложи буквално две капки на ръцете си и ги втри. Разреса я все едно е от коприна, а бях влязла в салона с коса като кошница заради силния вятър. Мисля като свърша Митика да поръчам и от това.

# 716
  • София
И на мен Wet Brush Shine ми харесва повече, Tangle teezer-а, разресва супер, но ми е ужасно неудобен за захващане.

# 717
Здравейте! Доволни ли сте от ампулите и шампоана на KERASTASE - Densifique Сгъстяване и уплътняване.Мисля да си ги взема за косопада и уплътняване.Дали от ампулите пораства нова коса,че този косопад ми оредя косата видимо.Заслужава ли си инвестицията?

# 718
Не разбирам как оставяте момиченцата си с коси до кръста, толкова е неудобно и трудно за поддържане....Аз имам момчета де  Joy
Аз много обичам да се грижа за косата й, правя й различни прически всеки ден. Мъжът ми ми направи забележка, че чак било прекалено с толкова дълга коса.  Laughing А тя ме съботира, като си пипа косата след като е яла нещо сладко(лепкаво)... едва успявам да я разреша след такъв номер.

# 719

Абсолютно по същия начин действа и при мене.

Забравих да кажа, че аз серума не го ползвах в комбинация с ш-н и маска от серията, а с наличните ми продукти. Така че ако се ползва в комбинация с продуктите от серията може и да има по голям ефект, трябва да се пробва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт