Професионални серии за коса - тема 115

• 97 147
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • На ръба..
Ползвам основно продукти на Living Proof, Chi, Joico.
*DiDora* а какво ползваш на Чи и Ливинг, помня че имаме сходни, а и небоядисвани коси.
Иначе на мен Джойко, каквото съм пробвала, ми бяха силнички, все ми заглаждаха яко косата, само шампоана за обем ми харесваше.

`Линда`
Да, точно такава ми е косата, на Джойко серията за обем много добре ми се отрази, на Ливинг Фул серията ми понася много добре, ако не я ползвам на поредни миенета. На Чи ползвам серията за чувствителен скалп, термо крема и коприната с червената капачка. Истината е, че напоследък олиата на Чи /коприната и това с аргана/ ми утежняват и почвам да се замислям дали нацяло да ги заменя с друг вид финиш. Една такава ми стои косата хем суха, хем на клечки, а не прекалявам с количеството. Хубавото, е че привършвам всичко налично към момента и трябва да се преориентирам към нови продукти, но Джойкото и Фул серията ще си ги подновя.
Все повече се замислям за Алерните, но още не знам дали си заслужава и как ще се отразят на нашите коси.

# 46
Много ти благодаря Hug
Точно тези на Джойко и Ливинг харесвам и аз, както и коприната ми е била най-подходящ финиш от всички, значи имаме сходство. Понякога и на мен с коприната така ми е ставало и просто пропускам финиш да сложа.
Алтерна хайвер са много силни серии и поне на мен ми сплескват косата доста. Щом мацките с изрусявани коси помня как ги обичат, значи са си стабилна грижа за изтощени коси. От бамбуците анти-фриз серията само ми харесва, другите ми правят косата...странна, безформена, фризи. Общо взето за парите си не са никакво чудо.

# 47
  • На ръба..
Много ти благодаря Hug
Точно тези на Джойко и Ливинг харесвам и аз, както и коприната ми е била най-подходящ финиш от всички, значи имаме сходство. Понякога и на мен с коприната така ми е ставало и просто пропускам финиш да сложа.
Алтерна хайвер са много силни серии и поне на мен ми сплескват косата доста. Щом мацките с изрусявани коси помня как ги обичат, значи са си стабилна грижа за изтощени коси. От бамбуците анти-фриз серията само ми харесва, другите ми правят косата...странна, безформена, фризи. Общо взето за парите си не са никакво чудо.

Еее така кажи, изкъсо ще те следя Party шегата настрана, но няма да се хвърлям тогава да ги купувам.
Много благодаря!

# 48
Hmm,  а не ви ли изсушават много косите тези солени спрейове!? Миналата година се бях докарала до състояние на разплетена и суха кошница с тях, въпреки, че наистина ми харесва небрежните вълни и вид, които докарват.

Също така какво мислите за басейните и водата в тях - само след 2 часа на басейн върху моята боядисана преди 10 дни коса не е останало много боя, да не кажа хич по корените!

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 17:40 от Agent Provocateur

# 49
  • Пловдив
Амалфи,аз не бих сложила маслена маска върху толкова стилизираща коса. Мисля си че няма да проникнат добре маслата през лака за коса.

# 50
  • Варна
 И аз мисля като lili_78,но не съм пробвала. Просто грам стилизанти не позвам,но пък за сметка на тях ползвам финиши на кило  Laughing та....пробвай. Навлажни косата и мажи с елатисайзъра. Аз не я мокря ама добавям водица в сместа-така ми е по лесно,че иначе ми тече във врата на мокра коса и откачам  Laughing

Амалфи  преди около две години косата ми беше като твоята. Изрусена,безумно изтощена късаща се абе...отврат. Започнах точно с Марокан и лилавия профайбър маските. Редувах два пъти профайбър два пъти Марокан. Профайбър си е направо лекарство. Много повече ми харесва от Терапист. Но,за да се оправи пенсионирах пресата/мислех си,че не мога,но се оказа,че е възможно/. Взех си въртяща Ровента и в момента вече имам хубава коса. Задължително прави еластисайзър преди Тераписта. При много изтощена коса като твоята на първо второ ползване наистина действа като хидратация. Ти ще си усетиш когато вземеш да се напротеинчваш  Laughing.

Успех и покажи после преди и след  Laughing да се порадваме.

# 51
Момичета, дайте ми идея за бюджетен балансиран комплект шампоан и балсам. Имам и много харесвам Лакме ДК. Имам и на Кюн изглаждащата серия с кератин, но при мен си е направо хидратираща.

# 52
  • Ловеч
Профайбъра, протеинова маска  ли е? Като я хвалите толкова да я взема вместо Керастаз.

# 53
  • Варна
 Всички Профайбъри са протеинови,но избери според твоя тип коса  Naughty. Лилавия,който коментираме е за силно третирана увредена коса.

# 54
То има една таблица с въпроси, по които се определя за кой тип про файбър е косата ви. На мен ми излиза зеления. Но и от синия re-create съм много доволна.

# 55
  • Ловеч
На мен ми излезе синия. Трябва ли да го комбиниран и с шампоана или може и с моите-за боядисана коса на Лореал Профешънъл и на Матрикс Биолаж?

# 56
Отказах се да плескам еластисайзъра върху стилизирана коса, и аз си мисля че няма да проникнат. Ще я измия и на другия ден ще си направя домашния еластисайзър и после Терапист.
Благодаря Принцесо  Crazy точно такава ми е косата, каквато е била и твоята преди, и аз се опитвам да пенсионирам пресата, ама пусто, много обичам гладка руса коса или на извити с маша вълни  Heart Eyes Heart Eyes
Agent Provocateur, колкото до соления спрей, ами изсушава, как да не изсушава, гледам да не прекалявам и да редувам, два дена морска сирена  Laughing после на кок, на опашка, само и само да не ползвам уж пресата.

О аз забравих да се запиша в темата  Grinning
1. Нямам дълга коса. Малко под раменете ми е. Не се заплита, не се омазнява, но пък си имам други проблеми с нея.
2.В момента съм с Митик ойл, но установих че олио грижите не ми се отразят добре, по скоро никак не ми се отразяват  Joy. Ползвала съм на Макадамия, коприната на Чи, както и това с моринга и това с кератина, на Матрикс, на Маракеш, абе доста съм опитала. Сега мисля да опитам това:

https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … del-marocco-30-ml
Вероятно, резултата ще е нещо, като нищо  Laughing, ама пуста, любопитна глава.

Тъй като, кремообразните продукти, ми влияят по-добре, дайте идея, какъв финиш да си взема. Не е задължително да има термозащита, ако има ще е бонус.
Използвала съм всички термици на Керастаз. Всички ми допаднаха, особено Кератин термика, но ми се иска да разнообразя.
Сега, видях този, дали го е пробвал някой вече?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml

# 57
  • София
На мен ми излезе синия. Трябва ли да го комбиниран и с шампоана или може и с моите-за боядисана коса на Лореал Профешънъл и на Матрикс Биолаж?
Според повечето фризьори шампоана от серията е важен, според мен и други протеинови шампоани ще са ок. Аз съм ползвала ампулите на ПроФайбъра с шампоан Липидиум и беше супер резултата.

# 58
  • Бургас/Пз
Момичета, препоръчайте ми лек протеинов или балансиран шампоан. Любимите ми Марокан за обем и Керастаз архитект ми идват много силни. Откакто си отрязох косата и остана изцяло естествената , която за момента е боядисана само веднъж с безамонячната боя на Олисета, нищо от нещата които преди съм харесвала не са ми ок. С хидратиращите  ми се замазва и става ужасна, а с протеиновите първия ден е ок и на следващия вече е за миене. От маските засега само Еупроваж и за Хрома Рич на Керастаз са ми ок. Всичко друго , което имам - Тиги за боядисана коса, Хидратиращата на Марокан, Аргановата на Наши, синята на Джойко- води до мръсна коса два часа след измиване. Дори любимите ми Левинг фул са ми тежки. Направо не знам дали да не пробвам нещо от дрогерийната козметика, ама не знам какво. В понеделник смятам за взема Олисета за блясък - дано да не ми е тежка и тя

# 59
Някой пробвал ли е новата серия на Лореал профешънъл с биотин и още нещо си force? В розово-оранжева опаковка? По салоните вече ги има. И персонализирани терапии.

Общи условия

Активация на акаунт