Професионални серии за коса - тема 115

• 97 167
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Принцеса и аз си правя елистайзъра, но много рядко, пусто не ми стига времето. Зеления про файбър(маска)ми е на финал на съм в дилема да поръчам червената?????

# 91
Може ли някой да даде отзиви за зеленият про файбър, Ш и М? Както и да сподели с каква коса е? Цвят,дължина, тънък/дебел косъм. Както и правили ли сте терапията в салоните.

# 92
  • София
Да се включа в новата тема, че отдавна не съм  Hug

ТОП олио за коса - Лукс ойл на Вела.

# 93
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може ли някой да даде отзиви за зеленият про файбър, Ш и М? Както и да сподели с каква коса е? Цвят,дължина, тънък/дебел косъм. Както и правили ли сте терапията в салоните.
Аз съм много доволна от зеления Про файбър,но лятото.Мого да го ползвам спокойно при всяко миене,докато през другите сезони ако се измия втори път със него ми идва тежък.Живея на морето.Косата си я боядисвам на ниво осмица със кичури.Косъмът ми е тънък.

# 94
Може ли линк към макадамия с кафявата капачка, от която всички са доволни  bouquet

# 95
Преди малко щурмувах кварталната аптека и напазарувах съставките на домашния еластисайзър Simple Smile

Бърз въпрос - мислите ли че е добра идея бадемовото масло в състава му да бъде заменено със стимуланта за коса на Икаров, който дефакто е бадемово масло ++? Разликата в цената с обикновеното бадемово беше левче... ето това е точният състав на стимуланта:
"В базовото бадемово масло са разтворени 4 етерични масла - от розмарин, лавандула, бергамот и иланг-иланг и 4 билкови екстракта - от розмарин, коприва, бял равнец и латинка. "

# 96
Някой може ли да сравни серумите за растеж (с пипетите) митик ойл и този на Алфапарф? Blush

# 97
  • Бургас/Пз
Преди малко щурмувах кварталната аптека и напазарувах съставките на домашния еластисайзър Simple Smile

Бърз въпрос - мислите ли че е добра идея бадемовото масло в състава му да бъде заменено със стимуланта за коса на Икаров, който дефакто е бадемово масло ++? Разликата в цената с обикновеното бадемово беше левче... ето това е точният състав на стимуланта:
"В базовото бадемово масло са разтворени 4 етерични масла - от розмарин, лавандула, бергамот и иланг-иланг и 4 билкови екстракта - от розмарин, коприва, бял равнец и латинка. "

Няма проблем да сложиш на Икаров  Peace

# 98
  • Майнатаун
Момичета, привет! Flowers Cherry Blossom
Имам нужда от вашата помощ, изчетох всичко на първа страница и горе-долу се ориентирах, но въпреки всичко искам ако може някой да ме насочи към конкретни продукти.Simple Smile
Накратко- косата ми е боядисана, червенокоса съм, но мисля да го махам. Гъста, но тънка коса, чуплива. През годините е видяла много - била съм всякакви цветове, изрусяване и какво ли още не. До скоро я изправях с четка и сешоар след миене и абсолютно всяка сутрин минавах с пресата, за да я изгладя. Резултата беше ужасно късаща се, цъфтяща и меко казано грозна и неподдържана коса.UnamusedUnamusedUnamused Ползвала съм и профи продукти, но купувани на сляпо, без да се поинтересувам дали са подходящи за моята коса...даа доста тъпо знам.No Mouth
Преди около месец взех решение, че ще полагам много повече грижи за косата си и искам да имам здрава и лъскава коса. Започнах да слагам домашния еластисайзър, като гледам да е поне веднъж седмично, понякога мажа и кокосово масло. Отрязах си метлата(косата) на лоб, прибрах пресата и не я ползвам около месец вече.
От изчетеното до тук разбрах, че може би ще ми трябва лек или средно силен протеин. Още какво да добавя? Мислех си да взема и хранителната добавка Maxi Hair.
Може ли да ме насочите какви продукти ще са ми необходими и съответно как да ги комбинирам правилно.RelievedRelievedRelieved

# 99
Момичета, привет! Flowers Cherry Blossom
Имам нужда от вашата помощ, изчетох всичко на първа страница и горе-долу се ориентирах, но въпреки всичко искам ако може някой да ме насочи към конкретни продукти.Simple Smile
Накратко- косата ми е боядисана, червенокоса съм, но мисля да го махам. Гъста, но тънка коса, чуплива. През годините е видяла много - била съм всякакви цветове, изрусяване и какво ли още не. До скоро я изправях с четка и сешоар след миене и абсолютно всяка сутрин минавах с пресата, за да я изгладя. Резултата беше ужасно късаща се, цъфтяща и меко казано грозна и неподдържана коса.UnamusedUnamusedUnamused Ползвала съм и профи продукти, но купувани на сляпо, без да се поинтересувам дали са подходящи за моята коса...даа доста тъпо знам.No Mouth
Преди около месец взех решение, че ще полагам много повече грижи за косата си и искам да имам здрава и лъскава коса. Започнах да слагам домашния еластисайзър, като гледам да е поне веднъж седмично, понякога мажа и кокосово масло. Отрязах си метлата(косата) на лоб, прибрах пресата и не я ползвам около месец вече.
От изчетеното до тук разбрах, че може би ще ми трябва лек или средно силен протеин. Още какво да добавя? Мислех си да взема и хранителната добавка Maxi Hair.
Може ли да ме насочите какви продукти ще са ми необходими и съответно как да ги комбинирам правилно.RelievedRelievedRelieved
Освен протеиновия шампоан си вземи и реконструктор на Aphogee, има го в рибата и някаква супер хидратираща маска. Олио за финиш.
Аз влизам да споделя много приятни отзиви от шампоан и маска Keune Satin oil, ползвах мостра, косата мека, подредена, косъма затворен без цъвтеж, супер блестяща коса. Ама как мирише....щях да повърна. Мирише на кучешки шампоан и такъв против въшки! Дали нямат такъв серия с по- нормален аромат, то това не се трае!?

# 100
  • Ловеч
Момичета, помагайте!
Реших да взема маската на зеления Profiber (това ми излезе на теста), но с моите шампоани за боядисана коса Loreal Vitamino Colour i Matrix Biolage не знам как ще се сработи. Те са по-скоро балансирани, нали? Дали да не взема и шампоана от серията, защото е протеинов и може би след него маската ще успее да проникне по-добре и да разгърне свойствата си?
Нещо не мога да разбера и как точно става нанасянето. На 2-ро миене балсам, вместо маска ли? Не може ли да редувам маската с хидратираща?
Мисля да поръчам и Epruvage, но тя е балансирана, нали?
До колкото разбрах домашния еластайзер се нанася на суха коса?

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 13:28 от radina_k86

# 101
  • Ловеч
Това е резултатът след морето и домашния еластайзър, с който престоях днес 5 часа. Доволна съм! 😊

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 21:37 от radina_k86

# 102
Може ли линк към макадамия с кафявата капачка, от кеоято всички са доволни  bouquet
Аз мисля, че става въпрос за марокан с кафява капачка, синя кутия с кафява капачка. Доста често споменавана маска. Макадамиите- едната е зелена, едната чисто кафява.

# 103
  • Бургас
Много хубава коса,Радина. bouquet

# 104
  • На ръба..
При небоядисвана коса дом еластайзър може ли да се слага и на скалпа или пак само по дължините?

Общи условия

Активация на акаунт