Професионални серии за коса - тема 115

• 97 444
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Домашният еластисайзър с какъв шампоан е добре да отмия като се има предвид, че косата ми е тънка?  И на суха коса ли се слага или да действам както с истинския еластисайзър Grinning

# 121
Аз го отмивам и с протеинов и с хидратиращ, зависи какъв ефект търся. Нанеси еластисайзъра на мокра коса, тоест действаш, както с оригиналния.  Simple Smile

# 122
  • София
Аз го отмивам и с протеинов и с хидратиращ, зависи какъв ефект търся. Нанеси еластисайзъра на мокра коса, тоест действаш, както с оригиналния.  Simple Smile

Благодаря ти! По-скоро ще е хидратация, косата ми не обича протеин.

# 123

Moon Sparkle, след такава яка хидратация, като домашния еластисайзър, според мен, добре ще ти се отрази и протеина.  Laughing

Нанасяли ли ли сте млякото с 12 ефекта на Milkshake на суха коса и какъв е ефекта? Hug
Става въпрос за това:
https://www.arlen.bg/product/4088/plodovo-mlyako-za-kosa-s-12-de … e-milk-150ml.html

# 124

Moon Sparkle, след такава яка хидратация, като домашния еластисайзър, според мен, добре ще ти се отрази и протеина.  Laughing

Нанасяли ли ли сте млякото с 12 ефекта на Milkshake на суха коса и какъв е ефекта? Hug
Става въпрос за това:
https://www.arlen.bg/product/4088/plodovo-mlyako-za-kosa-s-12-de … e-milk-150ml.html

Нанасяла съм го.При мен и на суха и на влажна коса няма кой знае какъв ефект.Получава се едно лееееко заглаждане и това е.Иначе пък обожавам как мирише  Heart Eyes

# 125
Здравейте,
Моля за помощ при избора на конфигурация за много суха, късаща се и капеща коса ( иначе казано - ужасна). Бях се насочила към серията Интенс Рипеър (с колебания между нея и  Абсолют Рипеър Липдиум) , но има само шампоан, а зная, че ако взема от двете комбинацията протеин върху хидратиращ шампоан не е толкова добра. Сега започнах да се чудя и за нещо на Алфапарф или Вела (може би за тънка боядисана коса). Преди години изпробвах много неща за същия проблем и единствено Архитект на Керастаз имаше видим ефект. Но ще си купувам и добавки защото очевидно с шампоани/балсами няма да стане, за това измиваната козметика ще е по-бюджетна. Все пак ми трябва нещо, което да придава тежест и да хидратира за да приглажда. Сега имам един против коспоад на Виши и Абсолют Рипеър, не съм очарована....

# 126
Момичета, кое олио да взема : WELLA PROFESSIONALS Oil Reflections изглаждащо олио за блясък и мекота на косата или TIGI S-Factor True Lasting Colour грижа с масло за боядисана коса?
Косата ми е до средата на гърба, права и боядисвана. Не я третирам топлинно.

# 127
  • Варна
Здравейте,
Моля за помощ при избора на конфигурация за много суха, късаща се и капеща коса ( иначе казано - ужасна). Бях се насочила към серията Интенс Рипеър (с колебания между нея и  Абсолют Рипеър Липдиум) , но има само шампоан, а зная, че ако взема от двете комбинацията протеин върху хидратиращ шампоан не е толкова добра. Сега започнах да се чудя и за нещо на Алфапарф или Вела (може би за тънка боядисана коса). Преди години изпробвах много неща за същия проблем и единствено Архитект на Керастаз имаше видим ефект. Но ще си купувам и добавки защото очевидно с шампоани/балсами няма да стане, за това измиваната козметика ще е по-бюджетна. Все пак ми трябва нещо, което да придава тежест и да хидратира за да приглажда. Сега имам един против коспоад на Виши и Абсолют Рипеър, не съм очарована....

При тия три желания наведнъж и ограничен бюджет силно препоръчвам да погледнеш възстановяващите Епруваж.  Много добре балансирани продукти даващи хубава хидратация и заздравяващи дължините. Освен това са с насоченост към скалпа и с противокосопаден ефект. Това не са празни думи. Миналата есен и пролетта маската ме спаси от сезонен косопад.

От около две седмици забелязах повечко падаща коса....та изкарах Епруваж от шкафа. Две поредни миенета с тях и по половин ампула алфапарф,и нещата се стабилизираха.

Дидко какво искаш да прави олиото? Ако е само за аромат и блясък виж новото хидратиращо на СН
I. Мирише разкошно и дава хубав блясък.

# 128
Здравейте момичета, откъде купувате вече бустерите на Керастас?

# 129
Принцеска, искам хидратиращо  олио за коса, което да омекотява крайчетата на косата. Доста време ползвам едно на Вела, та реших друго да си избера.
При мен много олиа ми изсушават връхчетата при постоянно ползване, а аз ползвам ежедневно.
Новото олио на Чи хидратира ли добре сухичка и боядисвана коса?

# 130
  • Варна
 На руса метла като моята се държи прилично  Joy,а много пъти съм казвала,че не харесвам масла точно поради причината,че вместо да хидратират и омекотят одървят  Embarassed връхчетата. В тия жеги го ползвам ежедневно сутрин и съм възхитена. Другите три на Чи не ги харесвам-всичките са протеин,а това е хидратиращо.

Съдържа кокосово масло,зехтин,масло от шеа и гардения все масла,които косата ми обожава чисти та това беше причината да го купя смело и то в голяма разфасовка. С добри силикони е придава бляскав ефект.

# 131
Кое е новото на Чи?  bouquet

# 132
# 133
Между другото, Принцесо, като влязох в Рибката в Събота да си купя боя в прав текст им рекох, че има няколко потребителки на форум БГ Мама, на които не процент, ами директно на щат трябва да ви заведат и годишни бонуси да ви изплащат Grinning
(аз съм цапната в устата, както е видно)

# 134
  • Варна
 А да бе  Joy. Специално на Варненските каки хич не съм им любимка  Laughing. Обикновено все искам нещо,което нямат в момента  Joy или ги хващам в откровена некомпетентност та няма как да изкарам пари с това. За тях е бизнес на мен ми е краста  Laughing.

Макар че.....като се замисля последния път за 10мин. дето стоях и плямпах на касата им продадох 3 бои на Олиесета плюс един серум на Маракеш и два ДПШ на Медисютикълс  Joy.
 Проблемът при мен обаче е,че за да съм убедителна въпросните продукти трябва наистина да ми харесват-иначе не ми се получава. Е убий ме няма как да кажа,че любимата на всички сметана Милкшейк е супер,при положение,че на моята коса е едно голямо НИЩО и на всичкото отгоре ми се гади от аромата и. Същото е и с всичко де що е макадамия  Sick
 А за Олиеста с аромат на крем Каро  Joy.....тия италианци са за разстрел....Как може на една толкова добра серия да и натресеш подобен парвеню аромат    newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт