Професионални серии за коса - тема 115

• 97 420
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там
Flowers HibiscusFlowers HibiscusПрегръщам Ви всички момичета!!!Винаги сте с много полезни съвети Flowers Hibiscus
Дяволски чаровна А как мирише маската, много нежен аромат Purple Heart

# 181
  • Варна
Варненки са изкупили подхранващата маска Olioseta  Grinning наложи се да поръчам от сайта Flutter Много съм доволна от термозащитния крем( който вече е към края си) и подхранващото олио, надявам се и маската да ми допадне Heart Eyes

# 182
За червения Лореал и аз чакам мнения. Аз ползвам Кератиновия шампоан на Лореал и много го харесвам, но в рибата казали, че спират серията, щели да пускат др.на нейното място (имали са предвид червената) и очакванията ми бяха пак за Кератинови, ама то съвсем друго, та затова дебна за ефекта на продуктите върху боядисвана коса, с плътен косъм и сухи краища 😀 (их, ама като заявка за ревю го написах Joy )

И аз съм с боядисана коса. Това зеления ли е? Да взема пък него, вместо Липидиум 🤔
Да, зеления Кератин рефийл мисля, че е цялото име на серията. На липидиума ползвах маската, но след месец започна да не се усеща омекотяването, което придавше на косата ми. Дори сега сякаш ми я прави твърда някак си. Може вече да ми идва тежка. Не ги разбирам мн.добре нещата, а и не описах добре. Дано си ме разбрала

# 183
Варненки са изкупили подхранващата маска Olioseta  Grinning наложи се да поръчам от сайта Flutter Много съм доволна от термозащитния крем( който вече е към края си) и подхранващото олио, надявам се и маската да ми допадне Heart Eyes
Моля да опишеш термото, хидратация ли е ? Сравни го с нектара Simple Smile

# 184
Доста се чудих на подхранващата маска Олиосета, но пробвах олиото и ми се отрази зле на косата, а опитах и с много и с малко. Все заплетени и сухи краища Confused Позамислих се и от маската ефекта да не е такъв и за сигурно си взех на епруваж възстановяващата. А и мен май ме почва косопада, ще се радвам, ако и там има ефект

# 185
  • Варна
РуСа-Мамма Консистенцията е много рядка, аромата не е приятен (поне за мен на бръснарски крем), перфектно разплита косата,омекотява и  не утежнява колкото и да сложа. Според мен нямат нищо общо с нектара, поне за моята коса, аз от нектара ефект не видях кой знае какъв.

# 186
Търся съдържанието на тези   http://fanola.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B … 0%BE%D1%81%D0%B8/
Имам ги ,но не знам с какво се мацотя.Протеини,силикони,какво имат искам да знам.Тъй като нямам опит не мога да определя.А като ви чета искам да се науча да чета етикетите.
Благодарение на Принцесата ползвам маската под шапка и я затоплям,съответно има страхотен ефект.Ама фризьорите си продават за комисионна  без да дадат инфо как се използват продуктите.
Още веднъж благодарности на Принцесата с нейна помощ ги ползвам правилно Flowers HibiscusKissing Heart

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 13:32 от valshebna

# 187
  • Варна
Моля да опишеш термото, хидратация ли е ? Сравни го с нектара Simple Smile

Те тия във Варна имам чувството,че зареждат по 3 броя  Laughing. Каквото и да потърся или го няма и ми го поръчват или е последното  Laughing

Термото е доста по-леко от Нектар термика. Иначе като действие няма кой знае каква разлика,но аз лично се усещам,че все към нектара посягам,а са едно до друго  Joy руса работа  Embarassed. Ароматът му е на бляскавата серия мааалко по-добър от на подхранващата. Като цяло не е зле хидратация си е тотална. Нектара го ползвам повече от година, Олиесета го имам от месец определено за моята коса  нектара е по-добрия избор.

valshebna радвам се,че съм била полезна  Hug. За фризьорите това е работа,често не любима и досадна,за нас това е краста  Laughing.

call3 ако косата ти е със сухи краища няма как олиото на Олиесета да ги оправи/на моите никое олио не може да го направи/ съставът му е доста рехав откъм силикони и не дава очаквания козметичен ефект. Ползвам го на суха коса за приглаждане,като преди това съм се застраховала със сериозни хидратиращи финиши. Маската е сериозно подхранваща. За тъничка и за здрава коса може да дойде тежка. За третирана и суха обаче е разкошна.

# 188
Принцесата благодоря за мнението Ще взема и балсама от серията на първо време.Докато пуснат маската в бг сайтовете и крема против накъсване Simple SmileДокато поръчам и балсама ще пробвам с хидратираща маска.

# 189
  • Бургас/Пз
Eми -еми, може ли да споделиш къде го отри Давинес и на каква цена??

Принцеса, търсих днес Хималаята в Елитис в Бургас, но уви го нямаше и не знаят дали ще получат. Ако го намериш моля те пиши тук.  Hug

# 190
Prinzesata, освен олиата си ползвам и други хидратиращи финиши задължително. Такива с консистенция като на балсам. А иначе от Аргановото олио на Наши имам сравнително добър ефект и на Макадамия олиото Nourishing moisture treatment (по малко заплитане, а с Нашито и по-меки краища поне за ден, когато съм пробвала да съм само с олио). Благодаря ти много за съветите, вкл.за еластайзера и него направих Blush пак от твои мнения се спрях на епруважката маска.
Сега друг дерт имам Grinning Мин.година се изсветлих след 10 години боядисване с черно. Първото боядисване добре. Проблема обаче от тогава е, че като се боядисам белите коси от корена не се покриват. Опитвала съм различни марки и все така става. Сега отново бях на фризьор и същия проблем. Пусти му светли цветове не покриват бялото.
Ето снимка на цвета . Ако някой има подобен проблем ще се радвам да сподели как го е решил

# 191
  • София
Давинес работят вече само със салони, имат страница и там са публикувани в кои градове с кои салони работят. Не мога да пусна линк, защото съм през тел. Ако ве е късно в понеделник. 30 лв.
беше последния път като го купувах от салон. За София говоря.

# 192
Давинес вече се продават само по фризьорските салони освен по сайтовете, освен това доста неща, които търсих нещо ги нямаше или примерно само литрова опаковка.
доволна бях от шампоаните но пък не са и нещо изключително.
На сайта им може да видиш къде се продават
http://www.davines.bg/bg/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0 … 0%BF%D1%8F-6.html

# 193
  • Варна
Prinzesata, освен олиата си ползвам и други хидратиращи финиши задължително. Такива с консистенция като на балсам. А иначе от Аргановото олио на Наши имам сравнително добър ефект и на Макадамия олиото Nourishing moisture treatment (по малко заплитане, а с Нашито и по-меки краища поне за ден, когато съм пробвала да съм само с олио). Благодаря ти много за съветите, вкл.за еластайзера и него направих Blush пак от твои мнения се спрях на епруважката маска.
Сега друг дерт имам Grinning Мин.година се изсветлих след 10 години боядисване с черно. Първото боядисване добре. Проблема обаче от тогава е, че като се боядисам белите коси от корена не се покриват. Опитвала съм различни марки и все така става. Сега отново бях на фризьор и същия проблем. Пусти му светли цветове не покриват бялото.
Ето снимка на цвета . Ако някой има подобен проблем ще се радвам да сподели как го е решил

Като те гледам сме горе долу един цвят. Та....какво правя аз нарича се препигментация. Боядисвам се с 10.1 различни марки последно с Олиесета. Преди да нанеса основната боя мажа местата с повече бяла коса/при мен е основно отгоре на темето един кичур и тук таме/ с чиста 8-ца направо от тубата без оксидант. чакам 10мин. и мажа с основната боя. Това дава цвят на белите коси. От 8-ца нагоре и на мен никоя боя не ми ги покрива. Не става грозно.

# 194
Prinzesata Flowers Tulip Благодаря! Точно 8ца ми е цвета, обезателно ще пробвам твоята схема Blush

Общи условия

Активация на акаунт