Професионални серии за коса - тема 115

• 97 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
 С протеинов шампоан миеш,а за после преценяваш според моментното състояние на косата.  Може и хидратация може и протеин.  Нанасяй само по дължините ако ти идват тежки маските.

# 256
Здравейте, позволявам си да си копирам мнението от темата за онлайн магазините, понеже там вече 2 дни никой не се включва с мнение. Моля да ме извините за спама, но съм нова в пазаруването от чужди сайтове, а марката много ми харесва.
Здравейте момичета Relaxed Аз със следното питане, преди няколко месеца поръчах от lookfantastik, продукт на малка стойност (6.95  евро) доставката тогава беше безплатна. Получих го след около 2 седмици. Днес исках да направя друга поръчка (на доста по-голяма стойност), но вече има такса за доставката. Аз ли нещо не правя, както трябва или има промяна в политиката на сайта? Да не би да има значение в кои дни се поръчва? Thinking

Ще съм благодарна, ако ми препоръчате сайт с безплатна доставка до България, който предлага продукти на KeraCare Relaxed

# 257
  • На ръба..
Да, вече се заплаща доставката от lookfantastic.

# 258
От известно време имам засилен косопад, който не е  на хормонална основа/вече пусках изследвания/ .Ползвам Давинес шампоан иампули аминексил  . Да попитам тези ампули по една на ден както пише да,се слагат задължително ли е да мия и косата.., че това е невъзможно..или мога на сух скалп да ги слагам.Ако имате и други препоръки съм ок,че доста пада тази коса..

# 259
  • Някъде по Дунава
Поръчах си шампоан за блясък на Олиосета, възстановяваща маска на Епруваж и маската чудо на Маракеш. Идеята ми беше да позлвам Олиосета и Епруваж като балансирани продукти, лятото основно хидратиращи ползвах, но комбинацията не се отрази добре на косата ми. Стана твърда и трудно прекарвах пръсти през нея. След това опитах Олиосета и Маракеш и вече това е новата ми любима комбинация. Сега обаче се чудя маската на Епруваж с какъв шампоан да ползвам. Косата ми е нетретирана, само в студените месеци я суша. Може би някакъв по-силно хидратиращ ?

# 260
desiniko, можеш и на мита и немита коса да слагаш, аз, както и наскоро писах, съм много доволна от ампулите на напура за силен косопад, взех една кутия, още не е бях доизхабила и косопадът ми спря.

nikolaeva, можеш ли да споделиш малко повече информация за олиото на олиосета?

# 261
  • Варна
 Не познавам шампоана от бляскавата серия на Олиесета  newsm78,но би трябвало да е балансиран,а Епруваж се съчетава идеално с такива.....Пробвай с малко по-силен протеинов шампоан ако имаш. Ползвала съм я с възстановяващия на Олиесета,с Архитект,с Хроноложист,с алтерна интенз,с алтерна рипеър даже и с давинес -перфелтно се съчетава с всичките.

desiniko аз слагах последно по половин ампула всеки ден,че цяла на суха коса ми я утежнява. В никакъв случай не мий всеки ден.  Комбинирам шампоана на Давинес с маската на Епруваж и ампули на Алфапарф. Косопадът спря за две седмици.

# 262
  • Karlovo
И аз съм с косопад напоследък и в събота се взех на Mediceuticals този - https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/advanced-hair-restorat … s-folligen-250-ml .В комбинация с маската на Епруваж и финиш копринения протеин с масло от черен кимион на CHI косата ми стана страхотна ,еластична и падаща тежко . Сега оставя да видя ще спре ли косопада и растежа как ще е .

# 263
  • Варна
 Нанасяй Епруваж в корена с масаж. Помага поне при мен. В събота я поднових  Embarassed,че в старата кутия има за 2-3 миенета,а без нея и без Нектар термик не оставам  Laughing Ползвай на последователни миенета поне 5-6 пъти. Аз мажа,слагам шапка за баня и загрявам със сешоара. Стоя поне полвин час.

Медисютикълс са медицинска козметика. Фен съм на ДПШ техния.

# 264
Поръчах си този шампоан,но понеже не искам да го използвам с балсама от тази серия а маската не е налична, с каква друга маска е хубаво да го съчетая?
Чаровна имаш ли вече впечатления от този ш. ?

Не ви бях чела 1 месец,сега се върнах назад и списъкът ми с желания веднага се удвои  Mr. Green  Laughing

Последно ползвах няколко поредни пъти морската серия на Макадамия (синята) ,
е няма такава гадост, отдавна не бях попадала на продукти които да ми се отразяват толкова зле,
косата беше слама,даже мислех да отрежа последните 3 пръста,
спах с еластайзъра на ФК и малко се пооправи,но ...... не съм сигурна дали ще се възстанови напълно.

Принцесата супер че си направила блог  Hug Отивам да чета.

# 265
  • Велико Търново
Здравейте, момичета bouquet Писах в другата тема, ще пиша и тук, за да споделя стария си проблем, на който не съм намерила решение, и не само това, а продължава да се задълбочава.
Никога косата ми не е била в толкова лошо състояние както досега  Confused/ и преди съм споделяла за този проблем, но сега е в пика си/ -  пада, стои въздушна, без никаква плътност, разхвърчана и сякаш е наполовина, права е, с тънък косъм, и като събера в опашка, се изхлузва ластика - толкова малко е останала...Не цъфти и не се къса. Ползвам протеини - серията за обем на Ливинг прууф, балсам Денсифик, хайверената серия Рипеър на Алтерна, маската на Епруваж, хидратация - синята серия Моисчър на Джойко, Хрома рич; след баня - серум с червена детелина на Алтерна и олио на Матрикс в краищата. Нищо не помага.. Приемам всякакви съвети  bouquet
Знам, че на 40 год.няма как да е като на 20, генът ми също е лош и нямам илюзии за буйна грива, но искам да спра това изтъняване и оредяване. Двоумя се дали да не купя ш-н Хроноложист и да го ползвам с маската на Епруваж, или кератиновата маска на Напура....Ползвала съм почти всичко - гелът на Давинес/ 3 опаковки/, Денсифик - цялата серия, ампули Аминексил, всички ампули на Напура....вече не знам какво  Confused

# 266
michelle_ma_bell, пробвах шампоана,но не в комбинация с маска и балсам от същата серия.Шампоана е много добре измиващ дори леко остъргващ за мен.Не до скърцане,но определено премахва натрупвания от продукти.С парфюмен и траен аромат.Също така не заплете косата ми. Най - изненадващото за мен е, че се измих с него в понеделник и косата се запази чиста до събота.Това е абсолютен рекорд за мен.

dreems, и аз много го харесвам този шампоан.Използвах го 6 месеца и имах резултат от към растеж.
Сега обаче започва косопада и искам да го спра преди да се е задълбочил.Колебая се дали да взема отново него или да заложа на парусан,дюкре,милк шейк или някой друг.

# 267
  • Някъде по Дунава
desiniko, можеш и на мита и немита коса да слагаш, аз, както и наскоро писах, съм много доволна от ампулите на напура за силен косопад, взех една кутия, още не е бях доизхабила и косопадът ми спря.

nikolaeva, можеш ли да споделиш малко повече информация за олиото на олиосета?
Аз ползвам шампоана на Олиосета, а не олио. Блясък не видях, но пък добре ми се отразява с маската чудо на Маракеш. Може би с маската от същата серия ще е по-ефектно.

# 268
Момичета, някой поръчвал ли е козметика за коса от Е маг?
Някой неща са на доста примамливи цени. Възможно ли е да са ментета?  Rolling Eyes

# 269
Не познавам шампоана от бляскавата серия на Олиесета  newsm78,но би трябвало да е балансиран,а Епруваж се съчетава идеално с такива.....Пробвай с малко по-силен протеинов шампоан ако имаш. Ползвала съм я с възстановяващия на Олиесета,с Архитект,с Хроноложист,с алтерна интенз,с алтерна рипеър даже и с давинес -перфелтно се съчетава с всичките.

desiniko аз слагах последно по половин ампула всеки ден,че цяла на суха коса ми я утежнява. В никакъв случай не мий всеки ден.  Комбинирам шампоана на Давинес с маската на Епруваж и ампули на Алфапарф. Косопадът спря за две седмици.

А може ли линк към тези ампули на Алфапарф:hugs:

Общи условия

Активация на акаунт