Професионални серии за коса - тема 115

• 97 350
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
call3, a каква ти беше косата преди това боядисване - медена или червена? Аз съм медена ниво 7 и искам постепенно да си върна естествената средно руса коса... Та си мисля ако взема някаква 7-ца пепелно русо, какво ще се получи? То от едно боядисване явно няма да стане, но поне първия път ми е интересно какъв цвят ще добия... Mr. Green
Моята фризьорка работи с коректори и маха всякакви отенъци. Аз един месец бяп медно, ама много медно. 7.77 ми беше цвета. На другия месец го махна с боя и коректор и станах кафява. Трябва обаче много да разбира от цветове и смесване. Една приятелка опита да махне отенък сама и стана зелена.

# 346
call3, a каква ти беше косата преди това боядисване - медена или червена? Аз съм медена ниво 7 и искам постепенно да си върна естествената средно руса коса... Та си мисля ако взема някаква 7-ца пепелно русо, какво ще се получи? То от едно боядисване явно няма да стане, но поне първия път ми е интересно какъв цвят ще добия... Mr. Green
ами медена 7ца ми беше цвета, но фризьорката ми сложи пепелна 8ца, понеже и аз искам да ми е по-светла косата, но няма да си причиня второ обезцветяване та ѝ казах да ми сложи възможно най светлия цвят, който ще "хване" (миналото лято обезцветявах 10годишно черно и до преди 2-3 месеца още оправях щетите).

# 347
Супер ти е станало...А с коя марка боя те боядисаха? Предполагам не е безамонячна, нали?

# 348
Това не може да стане без обезцветяване, кой каквото и да ми казва.

# 349
Супер ти е станало...А с коя марка боя те боядисаха? Предполагам не е безамонячна, нали?
Благодаря допадна ми и на мен. Марката не е от популярните. Салона работеше с Вела и тази марка, не ѝ помня името, но току що писах в страницата на салона и се надявам да ми отговорят. (бих отишла лично, но салона е в Смолян, а аз живея във Варна).

Това не може да стане без обезцветяване, кой каквото и да ми казва.
Коментарът ти е леко обиден... Подчертах на фризьорката, че не желая да ме обезцветяват, не ми третираха косата с нищо освен боята, т.е. не са ми слагали каквито и да е препарати, които да са изисквали отмиване, преди да се нанесе цвета. Сложиха ми боята, седях около час, измиха ме и изсушиха. Затова си позволявам да твърдя, че не съм обезцветявана, а и косата ми беше добре, мека дори като я миех (при обезцветяване като я мия все едно мия въжета, седи твърда като изкуствена). Ако има техника боята да се смеси с обезцветител и така да стане 2 в 1, тогава моля за извинение, че съм подвела lunna pateka.

# 350
  • София
Момичета, Alterna Caviar Moisture много хидратираща серия ли е, а Alterna Caviar Repair много протеинова ли е или са по-скоро балансирани. Удачно ли е да взема шампоана от вторите и балсама от първите, или работят по-добре в серия. Не съм ползвала нищо на Алтерна, а в ензо са намалени и ми се ще да се възползвам.

# 351
  • Варна
 Какво точно искаш да постигнеш с тях? С Alterna Caviar Moisture не съм рискувала,но ползвам шампоана на  Alterna Caviar Repair и в момента се чудя на маската Moisture.... Имам Caviar Moisture Intense и те наистина са балансирани.  Repair шампоана си е баш протеин и се комбинира страхотно с всичките ми маски.

# 352
Имам moisture и moisture intense. Repair дали ще ми утежни(както го прави therapiste например)? А bamboo за обем ползвал ли е някой? Хидратира ли добре?

# 353
  • Пловдив
Alterna Repair няма да ти утежни, не е чак толкова ударен и силен протеин. На моята коса действа страхотно, не я смачква и не отнема от обема. Същевременно косата е подредена, има лек обем,без да е разхвърчана.

# 354
Alterna Repair няма да ти утежни, не е чак толкова ударен и силен протеин. На моята коса действа страхотно, не я смачква и не отнема от обема. Същевременно косата е подредена, има лек обем,без да е разхвърчана.

Lili, благодаря ти. А ти с каква коса си?

# 355
  • Пловдив
Моята е плътна, гъста, но е боядисвана от 20 години в какви ли не цветове. Сега съм натурална 6-ца, тъмна е, но преди 4-5 години беше обезцветявана и изрусявана.

# 356
Моята е плътна, гъста, но е боядисвана от 20 години в какви ли не цветове. Сега съм натурална 6-ца, тъмна е, но преди 4-5 години беше обезцветявана и изрусявана.

И моята е дълга, плътна и гъста, черна. Терапист и moisture intense ми утежняват и бързо се омазнява от тях. Затова се чудя дали да поръчам repair.

# 357
call3, благодаря ти... Ако разбереш марката на боята, моля те пиши ми на лични...

За Алтерна - всичките им серии са с леко усещане на протеин... Няма чиста хидратация, хидратиращата серия също е по-скоро балансирана... Маската не хидратира достатъчно и за много сухи коси може са е недостатъчна... Но пък дава хубав блясък..  Heart Eyes Бамбуковите пък въобще не са хидратиращи и за моята коса бяха ужасни - фризи и разхвърчана, заплетена коса... Repair серията е лек протеин, не може да утежни в никакъв случай, но за коси, необичащи протеин, може да докара сухота и заплитане...  Peace

# 358
Момичета,някоя от вас да е използвала продукти на Inebrya и ако да,то какви са и впечатленията?

# 359
Момичета,някоя от вас да е използвала продукти на Inebrya и ако да,то какви са и впечатленията?

Кой продукт те интересува? Ползвала съм техни маски. Доста добре ми разплитат косата. За силно изтощени коси не бих ги препоръчала. Имат едни хубави кристали с аромат на пъпеш. Иначе боята им е страхотна. Не мирише на гадно. Прави много хубав блясък и е трайна.

Общи условия

Активация на акаунт