Професионални серии за коса - тема 115

• 97 297
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
 Ползвам четката от доста време...преди това ползвах преса на Ремингтън висок клас и съм категорична,че и дума не може да става за сравнение между вредата от пресата и тая от четката. Но...всеки вижда собствената си коса  и сам си решава. Категорично обаче няма сила която да ме накара да се върна към пресата.

# 466
О, за пресата, да. Много повече гори. Аз имах предвид, че със сешоара не гори колкото четката. Там все пак е само струя, и не се допира директно като при четката.
Абе, най добре си е без нищо  Joy

# 467
  • Бургас
И аз не използвам вече преса и не бих повече.

# 468
Момичета, да ви се наоплача. Отидох на фризьор за боядисване. Последния път бях с 8ца и ми хареса ефекта, сега фризюрката какво меси и прави ней разбрах но съм 7ца, клоняща към 6ца. На всичко отгоре един милион пъти й повторих, че искам да ми остане златистото и НЕ искам да червенее/рижавее, а тя баш това докара. Бясна съм! Хем снимка й показах към какъв цвят се стремя чрез постепенно боядисване. Има ли някой продукт, който отмива цвят? Мисля докато е прясна боята да пробвам неща, които отмиват цвета, но се сещам само за витамин Ц със шампоан. Еластайзера сваля ли цвят, защото на всичко отгоре вместо с мека коса като след фризьор, в момента съм със суха, заплетена коса... Rage Много съм бясна! Кракът ми няма да стъпи там, а отидох, защото на снимките в страницата на салона видях много хубави цветове и коси. Дето вика мъжът ми, да бях те направил аз, а той наистина добре боядисва, ама не може да тонира Grinning ще го пратя на курс накрая

# 469
Еластизайзер СЪС вит С и спиш така  Laughing
Но имай предвид, че то след няколко измивания ще изсветлее и може би ще стане 7. Така че, може да изчакаш.

# 470
Но имай предвид, че то след няколко измивания ще изсветлее и може би ще стане 7. Така че, може да изчакаш.
Ама колко витамин да сложа е въпроса. А иначе си искам осмицата... тъкмо що-годе бях я докарала

# 471
Здравейте, момичета,
В кой от магазините на рибката сте получавали най-адекватно мнение/обслужване?
Искам да си взема нещо за косопад/все пак идва есен/ и нещо за растеж на косата. Ако някой има идея да казва добър продукт.
Миналата година косата ми падаше на шепи, зверско беше, заздравих я с регаин, но мисля, че вече е време да се ориентирам към някоя професионална серия. Доста се накъса и като цяло стана тъничка, не се боядисвам. Не я изправям, не ползвам преси, преди беше чуплива, а като 1/3 опада вече е лека и е много къдрава, ходя си рошава като бухалче, капвам й  малко  олио по краищата и изглежда прилично.
Много ме е страх от есенния косопад, по принцип през целия август падаше бая и се надявам това да е бил пика при мен. Grinning
пс: Всеки ден/през ден я мия, защото плувам, а силиконовите шапки не са за мен, скубят ме.
:*

# 472
Да си призная, аз мнения събирах тук. Само веднъж попаднах на служителка в рибката във Варна, която откликна любезно и компетентно. Все пак съм фен на онлайн пазаруването и нямам толкова много впечатление от физическите магазини.

Миналата година имах зверски косопад, за първи път се видях в чудо, тогава доприпках в темата и подкарах професионалната козметика, започнах да правя маски и да пия витамини за коса, мислех и ампули да поръчам, но се размина. Тази година е по-добре, карам си по миналогодишната схема.
И не се вясвам често тук вече, защото имам неща поне за година напред, а и вече фалирах  hahaha

# 473
Ама колко витамин да сложа е въпроса. А иначе си искам осмицата... тъкмо що-годе бях я докарала
Аз слагам един блистер, от тези големите. Стривам го на прах и в маслата.

# 474
Аз да се оплача от косата си напоследък... С каквото и да я измия, без значение марката на продуктите, усещам дискомфорт на скалпа и даже сърбежи, косата стои една никаква и като немита, фризи и вяла... Нямам обем и скалпа бързо се омазнява, а дължините са като метла... Боята не хваща добре и се измива бързо, косата няма блясък и подвижност... Сега се опитва и косопад да ме налегне... Въобще какъв период ме хвана и колко ще продължи...  newsm78 Направо не знам с какво да се мия, толкова серии имам, а с нищо не си харесвам косата... Редувам, комбинирам и все е гаден резултата... От медицинските шампоани имам малко облекчение, но дължините са отвратителни от тях... Така искам жива, подвижна и лъскава коса, а отдавна не съм я виждала такава... Не ползвам никакви топлинни уреди, явно косата ми си обича топлинна обработка... Преди с четка или с маша по дължините, стоеше по лъскава и оформена... Сега уж я щадя повече, а то обратен ефект... Как да си обясня тази реакция?!  Shocked

# 475
Момичета, да ви се наоплача. Отидох на фризьор за боядисване. Последния път бях с 8ца и ми хареса ефекта, сега фризюрката какво меси и прави ней разбрах но съм 7ца, клоняща към 6ца. На всичко отгоре един милион пъти й повторих, че искам да ми остане златистото и НЕ искам да червенее/рижавее, а тя баш това докара. Бясна съм! Хем снимка й показах към какъв цвят се стремя чрез постепенно боядисване. Има ли някой продукт, който отмива цвят? Мисля докато е прясна боята да пробвам неща, които отмиват цвета, но се сещам само за витамин Ц със шампоан. Еластайзера сваля ли цвят, защото на всичко отгоре вместо с мека коса като след фризьор, в момента съм със суха, заплетена коса... Rage Много съм бясна! Кракът ми няма да стъпи там, а отидох, защото на снимките в страницата на салона видях много хубави цветове и коси. Дето вика мъжът ми, да бях те направил аз, а той наистина добре боядисва, ама не може да тонира Grinning ще го пратя на курс накрая

Киселото мляко сваля много бързо боята. Направи си маска.

# 476

С течни ампули не е ли по-лесно? Thinking

Някой знае ли салони, които работят със Split Ender Pro?

# 477

С течни ампули не е ли по-лесно? Thinking

Някой знае ли салони, които работят със Split Ender Pro?
Чела съм, че с течните го няма този ефект. Винаги съм взимала таблетки и винаги е имало ефект.

# 478
Здравейте  ! Следя темата от известно време, но ще пиша за съвет Sad
Косата ми е къса, тънка, третирана с преса и сешоар, изрусена, вече като омбре, защото от 6 месеца спрях да  я изрусявам. Преди 2-3 месеца изведнъж започна да се къса адски много - краищата са в окаяно състояние, не мога да я отрежа, защото поначало е над раменете и трябва да я скъся адски много.
Смених пресата за коса, защото беше стара и със съсипано покритие с Remington Keratin.
Откакто смених пресата като че ли спря да се къса така зверски, обаче състоянието си остана ужасно.
Ползвах Кетозал, а от няколко дни Дюкре Келал, защото на цялата картинка отгоре имам и себореен дерматит. Беше ми изписан Селсун Блу, който ми действаше на скалпа, но изсушаваше до безобразие и си мисля, че той в комбинация със старата преса е отговорен за късането.. Започнах да слагам маска за коса с цубаки масло Tocco Magico. Преди няколко дни си купих и еластисайзър на Филип Кингсли и серум на Маракеш split endz. Днес ги пробвах и косата ми стана малко тежка, но пък изглежда плътна и гъста(каквато не е Grinning).Термозащита ползвам спрей на Jungle Fever. Бихте ли ме посъветвали към какви други продукти да се насоча с тази скъсана и изрусена коса? Ами протеиновите терапии? Четох за тях, но не знам дали са подходящи за мен. Благодаря ви предварително:)

# 479
  • Бургас/Пз
Аз имам чувството, че четката още повече ми гори косата. Иначе ми харесва как я прави. По-подредена стои. Но като пипна кичура който съм минала, въпреки термозащитите, направо пари не мога да го пипна. Аз с термо крема на Митик ойл мажа преди това.
\
Ти направо ме разби. Явно твоята четка е с много силна струя с горещ въздух. Няма ли степени и да я намалиш?? Моята има две степени - на високата е като сешоара топлината на струята, на по-ниската е леко топла, и дума не става да ми затопли или запари и затова ползвам нея.

Общи условия

Активация на акаунт