Професионални серии за коса - тема 115

• 97 228
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Ловеч
Сериите за боядисана коса чиста хидратация ли са?

# 586
Момичета, привет! Издирвам си серия за боядисана коса. Трябват ли ми два продукта или мога да мина само с балсам/ маска/олио, понеже имам шампоан, който харесвам много? Или шампоанът е основният виновник за падането на цвета?

Изобщо - някакви впечатления по темата?
Ако има значение - косата ми е извънредно здрава, та не държа на подхранващи продукти. Но пък е тънка и без обем, така че всякаква помощ в тази насока е от голямо значение.

# 587
  • Ловеч
От коий шампоан си доволна?

# 588
От серията с глина на Лореал, зелената. Simple Smile Не е за тази тема де.

# 589

Вземи си на Лореал pro fiber синята серия Ш и Б re create. Или само балсам.

# 590
Хвърлих поглед на цените на ботокс процедурата в салоните при нас и се позасмях Wink
Но в крайна сметка има и за домашно ползване китс, които възполвайки се от популярността също не са много евтини:
http://www.botoxforhair.net/products/buy-online/

# 591
Хвърлих поглед на цените на ботокс процедурата в салоните при нас и се позасмях Wink
Но в крайна сметка има и за домашно ползване китс, които възполвайки се от популярността също не са много евтини:
http://www.botoxforhair.net/products/buy-online/

Продуктът, който е посочен като номер 1 съдържа арганово масло и кератин. Не съм срещала марката в България, но с подобен състав имам Ш и М на pH:

https://www.arlen.bg/product/5303/maska-s-arganovo-maslo-i-kerat … n-mask-250ml.html

От които съм изключително доволна. Ухаят прекрасно и косата става много по-гъста и пада тежко. Но при моята коса трябва да се редува с нещо по-леко.

# 592

Главното е да пази прясно боядисаната ми коса - в тази серия подобни претенции не виждам.
Иначе изглежда добре, може да я опитам, има доста добри отзиви.

# 593

Главното е да пази прясно боядисаната ми коса - в тази серия подобни претенции не виждам.
Иначе изглежда добре, може да я опитам, има доста добри отзиви.

Извинявай, мислих че търсиш серия за фин косъм без обем.

Скрит текст:
Ако ти е здрава косата и си доволна от Елзев, вземи си червената серия за боядисана коса. Ако искаш профи лореал проф също имат маска за боядисана.

# 594
О, добра ли е червената? Утре ще я взема и ще допълня с маската за боядисана значи.

# 595
О, добра ли е червената? Утре ще я взема и ще допълня с маската за боядисана значи.
Аз имам червената серия на Елсев. Маската е уникална. Още при нанасянето се усеща разлика, с никоя проф. не ми става така мека косата. Хидратираща трябва да е, нали?

# 596
Аз имам червената серия на Елсев. Маската е уникална. Още при нанасянето се усеща разлика, с никоя проф. не ми става така мека косата. Хидратираща трябва да е, нали?

Скрит текст:
Аз харесвам повече балсамът. Моментално ми разплита косата.

# 597
  • Бургас
Знам,че не е за тази тема,но съм впечатлена от тази маска-https://www.beauty.store.bg/p176333/essence-ultime-lotus-complex … lor-protect-.htmlИзползвам профи козметика,но тази маска е чудесна и по нищо не отстъпва на доста скъпи,косата ми никога не е била толкова мека,подхранена,изгладена и подредена! Тя заедно с изглаждащата маска на Лореал са ми фаворити.

# 598

Скрит текст:
Аз харесвам повече балсамът. Моментално ми разплита косата.
Сега видях, че и моето е балсама  Joy

# 599
Очаквам с голямо нетърпение мнения за новата серия на  L Oreal Inforcer с  Biotin !

Общи условия

Активация на акаунт