Що е то парфюм за тоалетна?

• 4 796
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Имам прозорци на две от баните, но едната няма. Отдушникът не върши кой знае каква работа.
Ще го потърся и пробвам този продукт.
Аз имам дифузери/пръчици в коридорите и в баните и мирише много хубаво вкъщи. Много леко и свежо, ненатрапваща миризма. Просто не мирише на застояло или готвено, а на чисто.

# 16
                Бих си купила от този ароматизатор, за да го нося в дамската си чанта и да го използвам, когато ми се наложи да използвам чужда тоалетна. Не се чувствам комфортно да знам, че на  влизащия веднага след мен ще му се наложи да ми диша естествените аромати.

# 17
Искам да видя как ще накарате домочадието да го използва .. Направо си представих детето, което тича към тоалета в последния момент, първо да пръСка и после да пръЦка
За протокола ползваме само блокчета за WC, доместос и бамбукови пръчици натопени в ароматни масла, наместо ароматизатори.. , а да имаме и вентилатор.. При нас е още по-сложно, че в тоалетната е и тоалетната на Котев

# 18
Зависи колко е голямо домочадието, моите са големи и почистват след себе си.
Не мога да си представя да ходя до вц на същото място (помещението) с животно. Як!

# 19
Коткате не ходи в нашата тоалетна, а просто нейната къщичка тоалетна е в същото помещение. Веднага след изхождането й се усеща миризмата

# 20
Що за простития е парфюм за тоалетна??Малко ли химии дишаме ..
У нас ползваме неароматизиране и неизбелена тоалетна хартия и от тия дето се цвъкат на тоалетната вътре.

# 21
Всеки си прави свой избор и се чувства комфортно по различен начин вкъщи.
Ползвайте си нерециклираната тоалетна хартия, на мен не ми се връзва с гранитогреса и с останалите аксесоари  Joy. Небяла тоалетна хартия не бих сложила вкъщи. В хотелите също си искам омекотена трипластова, ако няма.
Коя е тази тоалетна хартия, която "се цвъка на тоалетната навътре" не разбрах ?!

# 22
Ароматизатор,който се пръска директно в тоалетната чиния и стои като цветенце.Зелено.Duck се казва.
Много сложно ..леле леле Grinning

# 23
Този Дак го знам, служи само за красота. Мирише повече от ужасно.
По-добра работа вършат оцветителите в синьо за вода, които се пускат в казанчето, ако нямаш вградена тоалетна.

# 24
  • София
На мен пък синята вода не ми харесва. Някак мръсно ми седи с нея.
И всъщност всеки, който е чистил тоалетна, може да ви каже, че миризмата на изпражнения е по-малкия проблем от миризмата на урина /която се рапръсква настрани и засъхва, като има мъже, разбира се/.

# 25
Спрейчето като гледам е 55мл. Това със сигурност не е за ежедневна употреба от цялото семейство. Мисля, че го предлагат по-скоро за инцидентни случаи навън, ако ти потрябва баня с прозорец, пък такъв няма Smile

# 26
Спрейчето като гледам е 55мл. Това със сигурност не е за ежедневна употреба от цялото семейство. Мисля, че го предлагат по-скоро за инцидентни случаи навън, ако ти потрябва баня с прозорец, пък такъв няма Smile
Или ако изпуснеш газ, на неподходящо място. Joy

# 27
Все се опасявам,че вдишването ежедневно на такива спрейове,ароматизатори и парфюми не е добре за белите ни дробове..?Иначе обичам да ги използвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт