Случи ми се нещо странно XVІ

• 156 574
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз точно заради това не смея и да пробвам. По-скоро имам желание да мина през София и той да ми я проведе регресията.  Peace

# 136
При воденето на регресията е важно умелото "влизане и излизане" от миналите  животи ,така да се каже .Емоциите от въпросния живот се изживяват,но си остават  там.До сега не съм чела за някой,който е пренесъл тези изживявания в настоящия си живот и е бил подтиснат от това.Напротив, хората казват ,че намират обяснения за настоящия си живот,за кармични връзки с определени хора и т.н.Говорила съм конкретно с хора преживели регресия .Не са пострадали психически от срещите с миналото.
Според мен ,повтарящи се и/или тематични   сънища  не са случайни.Както съфорумката ,коята сънува средновековието и тъжната кралица.
Според мен,категорично,човек пречупва срещите си с евентуалното паранормално ,според неговата култура-убеждения,вярвания,религия,възпитание ,психика.За някой скърцането на гардероба е духове,за друг-скърцане на стара панта.Особено в стари къщи -скърцат дюшемета,паркети ,врати,чуват се шумове от водопроводни и всякакви инсталации.Далеч съм от мисълта ,че всичко е рационално.Аз винаги съм готова да надам ушенце за някакви странни истории.

# 137
  • Пловдив
Добре, но и да намериш обяснение за нещо в сегашния си живот, можеш ли да го промениш? Примерно тормозил си хората и сега те тормозят теб. Научаваш го и какво? Какво получаваш от това познание?

# 138
Първо,твърди се ,че можеш да намериш доказателство за минали животи.А това е един основен въпрос-има ли живот след смъртта или всичко свършва в крематориума.
Наскоро имаше публикуван случай на малко американче ,което било преродената душа на загинал американски пилот от Втората световна война.Имало засилен интерес към самолети ,казвало че е едикой си и в крайна сметка са се срещнали със семейството на пилота.Има много такива случаи публикувани.
Не знам дали това е измама ,но ако не е ,е много интересно .
Иначе,някой може да си реши някой здравословен проблем ,например,разбирайки от къде идва или да проумее някакви връзки с хора в обкръжението си.

# 139
Добре, но и да намериш обяснение за нещо в сегашния си живот, можеш ли да го промениш? Примерно тормозил си хората и сега те тормозят теб. Научаваш го и какво? Какво получаваш от това познание?

Да, можеш да го промениш. Вероятно не можеш да промениш случващите се в живота събития, но можеш да промениш своята нагласа. Да си дадеш отговори и да се успокоиш или да решиш как да продължиш.

# 140
А не е ли нередно това поглеждане в миналото или бъдещето? Това са неща, които не трябва да знаем. Не знам от къде го знам, но само това ме спира, иначе бих искала да знам такива неща за себе си, но не смея.

# 141
А не е ли нередно това поглеждане в миналото или бъдещето? Това са неща, които не трябва да знаем. Не знам от къде го знам, но само това ме спира, иначе бих искала да знам такива неща за себе си, но не смея.

В стари версии на Библията си се говори за миналите животи и преражданията. На църковен събор е решено това да бъде премахнато "тъй като хората се отпускали" и разчитали на следващия по-добър живот.  Crazy Някаква царица и синът и бяха инициаторите.
Ако не е редно няма да имаме тази възможност да се върнем назад.

# 142
Алиса_в_страната_на_чудесата от известно време чета Петър Петров и случаите му описани в сайта, на който съм пуснала линк. Пробвай при него, мен много ме заинтригува. Има и дискове са саморегресия.  Peace
http://regresia.weebly.com/105710831091109510721080-10541090-108 … 107210901072.html

Ходила съм при него на регресия. Много е мил и внимателен.

# 143
Сладкиши, можеш ли да разкажеш нещо повече? Беше ли успешна регресията от първия път? Какво видя - един или повече животи? Как ти се отрази и имаше ли полза или някакво влияние върху сегашния ти живот?

# 144
Сладкиши, можеш ли да разкажеш нещо повече? Беше ли успешна регресията от първия път? Какво видя - един или повече животи? Как ти се отрази и имаше ли полза или някакво влияние върху сегашния ти живот?

Аз вече веднъж май бях разказвала малко в тази тема. Малко трудно влязох в регресия, но беше успешна, да. Видях 3 живота. Трима души от сегашния ми живот видях в миналите. Един от тях беше и в трите - в сегашния сме много близки. Хареса ми това, което видях Blush

# 145
А как разбра, че това е един и същи човек? Simple Smile Усещане ли е? Видя ли как си умряла в предишните? Мъж или жена си била? Ако е удобно, разкажи нещо повече. Simple Smile

# 146
  • в 1001-та нощ
...

Аз вече веднъж май бях разказвала малко в тази тема. Малко трудно влязох в регресия, но беше успешна, да. Видях 3 живота. Трима души от сегашния ми живот видях в миналите. Един от тях беше и в трите - в сегашния сме много близки. Хареса ми това, което видях Blush

А на кого се довери за регресията?

# 147
А как разбра, че това е един и същи човек? Simple Smile Усещане ли е? Видя ли как си умряла в предишните? Мъж или жена си била? Ако е удобно, разкажи нещо повече. Simple Smile

Усетих го. А и всеки път, когато казвах, че е той виждах как ме прегръща. Регресията може да е като филм - с картина, цветове, звуци, може да има и усещане. Не видях как съм умряла в животите. В единия бях малко момче, в бедно семейство. Усетих, че животът ми не е продължил дълго. В другите два бях жена.

a.l.e.n.a, на Петър. Има линк към неговата страница на предходната страница на тази тема.

# 148
  • София
Може и някоя съседска котка да е била предполагам?
Говоря за вътре в къщата, няма как да влезе котка.
Вратата беше затворена плътно, нямаше течение, веднъж се случи.

# 149
Момичета, освен двата тематични съня, които ви разказах, да ви споделя и че много често сънувам самолетни катастрофи. Винаги е адски реално и усещам страха и паниката на 200 души, сякаш съм на борда. Отново не е обвързано с нищо, което съм гледала или чела, просто ми идва от нищото. Когато се събудих след първия такъв сън преди няколко години, първата новина, която прочетох в интернет, беше, че два малайзийски самолета са изчезнали над океана. Dizzy Face Брутално беше.. Замислям се и че имам сензори основно за човешката болка, която принципно е по-силната емоция от щастието...

Общи условия

Активация на акаунт