Голямата тема за малките масла - 18

• 87 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • на Мелмак
Получих си маслата .
Шипковото, има аромат силен, не бих казала приятен и е леко кафяво на цвят, докато другото, което имам е безцветно с гранив аромат, ще го хвърля.
Първо масло ми е шипковото, четох, че аромата му е силен, но не и гранив. Аз го съхранявам правилно.
Спирам с покупките от близката аптека 😊.

# 661
Получих си маслата .
Шипковото, има аромат силен, не бих казала приятен и е леко кафяво на цвят, докато другото, което имам е безцветно с гранив аромат, ще го хвърля.
Първо масло ми е шипковото, четох, че аромата му е силен, но не и гранив. Аз го съхранявам правилно.
Спирам с покупките от близката аптека 😊.

Чета, че купувате шипково с кафяв цвят и миризма. За мен това не е добре, имам две шипкови, на две фирми. И двете са почти безцветни, без мирис. Едното е на OliVital, другото забравих, нещо нежно розово имаше по опаковката. И двете са с капкомер.

# 662
И аз чакам поръчка от Алтея Органикс. Направих я на 26-ти (неделя), но все още не е при мен. Едва вчера получих мейл, че е завършена. Колко време след такъв мейл дойде доставката?

# 663
Нали зависи дали шипковото масло е от плодовете или само от семките, аз поне така разбрах. И моето е тъмно, но не мирише на гранясало.

# 664
Щом е гранясало, или е старо или не е съхранявано правилно.
На нетрайните масла, може да им се капва по малко течен вит Е. Действа като консервант.
Моето шипково масло беше ArtNaturals и розово-червеникаво на цвят и без отчетлива миризма. Щом не мирише лошо, значи му няма нищо.

# 665
  • Пловдив
От Алтея тази пролет, поръчах малко бурканче кокосово масло. Сега есента реших да го използвам за тялото и няма такава ужасна смрад, все едно се мажа със свинска мас, че и по-гадно. От Франция август месец си донесох пак кокосово и разликата е до небето - при разнасянето, не се получават малки топчици, мирише си на кокос, всичко е 6.

Иначе днес и аз получих своята пратка от Алтея, пусната в неделя. Отново страхотно опакована и с много мостри, в това отношение нямат грешка.

В понеделник видях, че срока е до 27ми и отново реших да пусна поръчка (колемаех са за едни продукти) и не стана. След като прочетох, че и други потребители са имали проблем им писах на имайла, но няма никаква обратна връзка. Спешни неща нямам, но все пак....

# 666
Аз си го получих. Бих си запазила поръчката. Въпросът е кога ще ти го доставят . Има ли някакъв очакван срок ?
До 15.12 ще имат доставка.

# 667
  • В полите на Пирин планина
Кокосовото / чисто масло / практически не гранясва, дори на стайна температура. Явно това с неприятен аромат е с някакви примеси.
Аз съм си купувала коксово по 1 кг. и съответно е стояло отворено дълго време и изобщо не е променяло вида, вкуса и мириса си, освен да се разтопи при по-високи температури.

# 668
За продуктите от Алтея, които аз получих и вече пробвах: кокосово масло - както някой вече писа, има деликатен вкус, мирис; масло шипка (20 мл., с пипета) - оранжево, със силен и леко неприятен аромат, но на лицето аромата е на истинска шипка; карите - най-много ми напомня на свинска мас, на лицето ароматът е различен.

# 669
Какаовото масло на Алтея Органикс може ли да се консумира (извинявам се за тъпия въпрос)?

# 670
Мацки, за магнезиевото олио да питам. Спомням си, че май беше с различни компоненти и едното беше за предпочитане пред другото....но не си спомням

# 671
Тези от Грива с ЯЧРМ ги разбихме от поръчки и вече новата намалена цена е всъщност старата (от преди Черния петък) редовна. Simple Smile

# 672
Мацки, за магнезиевото олио да питам. Спомням си, че май беше с различни компоненти и едното беше за предпочитане пред другото....но не си спомням

Гел и олио като гелът също е мазен, и двете щипят, изсушават кожата и я правят грапава и неприятна на пипане

# 673
спомням си, че имаше с два различни компонента и едното беше за предпочитане. Но не си спомням кое беше по- доброто.

# 674
Аз имам олио, но консистенцията не е мазна. Усеща се като мазно, но реално няма никаква мазнина в него. Доволна съм, но си щипка в началото. Не знаех, че има гел.

Общи условия

Активация на акаунт