Голямата тема за малките масла - 18

• 87 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • на Мелмак
Аз си взех кокосово -17 и нещо беше килограма. Чакам ги, за първи път поръчвам и ще ми е интересно.

# 646
И моята поръчка е завършена. Аз също за първи път поръчам , обикновено си ги купувам от магазин и доста ползвам .
Сега ми е интересно какви ли мостри ще ми изпратят , другите поръчани продукти са изпробвани от мен. В заявката поисках доставка до офис на куриер. Но не зная дали ще ми го уважат. С коя куриерска фирма работят ?

# 647
С някаква неизвестна за мен. Не е нито еконт, нито спиди. Аз съм много доволна, пристигнаха ми нещата. Опаковани са много добре и са ми пратили и трите подаръка и мостри. Впечатлена съм! Flowers Hibiscus

# 648
  • София
Аз поисках доставка до офис на куриер и я уважиха.
Моите мостри са 2 измиващи, 2 овлажняващи, 1 околоочен и 1 серум. Още не съм го пробвала, защото се омазах до ушите с маслата.

# 649
С някаква неизвестна за мен. Не е нито еконт, нито спиди. Аз съм много доволна, пристигнаха ми нещата. Опаковани са много добре и са ми пратили и трите подаръка и мостри. Впечатлена съм! Flowers Hibiscus
Благодаря , ще докладвам и аз.Вече чакам с нетърпение . И аз съм си поръчала чантак.Rolling Eyes

# 650
  • София
Жалко, че съм пропуснала промоцията за кокосовото масло.
А тъкмо си търсех. Взех си от Лидл и съм доволна- 200мл за 5 и нещо. По- истинско е според мен от тези, които досега съм ползвала, вкл. и това на Зоя. Там слагат и стърготинки и мирише много по- силно на кокос. Колкото и да е хубаво на пръв поглед, всъщност, доколкото знам, чистото кокосово масло има много деликатен  и фин аромат.

# 651
  • на Мелмак
На мен шипковото, което ползвам в момента ми замириса на гранясало, много неприятна миризма. Сега пак поръчах и ще сравня двата аромата.
Ако техните ми харесат, ще ги ползвам.

# 652
A за какво друго мога да ползвам шипковото масло, освен за лице. На мен маслата за лицето не ми понесоха. Пробвах три различни и се сдобих с пъпки, които никога преди не съм имала. Върнах се към старите начини на почистване. Но докато другите масла мога да ползвам за косата си, шипковото не знам дали може.

# 653
всички масла могат да се използват и за коса

# 654
На мен шипковото, което ползвам в момента ми замириса на гранясало, много неприятна миризма. Сега пак поръчах и ще сравня двата аромата.
Ако техните ми харесат, ще ги ползвам.
Аз имах кайсиево от Алтея , още с отварянето на шишето , усетих лек мирис . Така си остана до последно , но го използвах. Беше си от магазин , в срок , не граняса. За разлика от други масла , от други производители , които съм купувала , и едно направо кристализира една свежа утрин Flushed. Съхранявам ги правилно , но ей го.
Сега съм си поръчала шипковото на Алтея и тиквено /любопитно ми стана , за проба/.  Другите ми поръчки са за кремове  и серуми. Ще видя шипковото им, дали също ще намирисва.

# 655
А не е ли нормално маслото, ако е студено пресовано, да има лек аромат на продуктът, от който е направено? Thinking Ако напълно е премахната миризмата, дали не означава, че е обработвано това масло все пак за премахване на аромата? Не става въпрос за гранясване, миризма на запръжки и такива подобни, които бяха посочвани в темата. 

# 656
Момичета, има ли нещо, за което трябва да внимавам, когато купувам лампа за ароматерапия?

# 657
Зависи от маслото и от коя част на растението е, от метода на извличане, от партидата и т.н. Има по-миришещи и по-немиришещи. Само по миризмата не е много адекватно да се очени добро ли е или не и сигурно зависи от вида на маслото. Моето правило е да не си взимам най-най-евтините и гледам да взимам познати марки или от такива компании с повече ревюта и инфо в нета.
Специално за шипковото, има масло от семената има и такова от плодовете. 

# 658
Момичета,обадиха ми се от сайта griva за ямайското черно рициново масло,че е изчерпана наличност и чакат доставка.Предложиха ми да си запазя поръчката на намалената цена от 23,20лв.Всички ли си го получихте или има и други като мен на изчакване със запазване на промоционалната цена?Поръчката ми е от 27.11.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 12:33 от Анонимен

# 659
Аз си го получих. Бих си запазила поръчката. Въпросът е кога ще ти го доставят . Има ли някакъв очакван срок ?

Общи условия

Активация на акаунт