Голямата тема за малките масла - 18

• 88 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Дами, според вас колко пъти на седмица е добре да се прави маслено измиване на лицето и бихте ли ми препоръчали подходящи масла за предпазване от стрии по време на бременност?
Масло от щраус.Продава се по нашите щраусови ферми.

# 76
Чаеното дърво е етерично масло. Слага се само на пъпките, не се маже по цялото лице и трябва да се внимава за алергични реакции.  Peace

# 77
  • София, България
Благодаря ви момичета. Намазах на проблемните места, но това масло има доста силен аромат, чак главата ме заболя

# 78
  • Варна
Дами, моля дайте ми малко информация. Купих си чаено дърво, етерично масло. Четох че помага в борбата с акнето. Как го ползвате вие против акне, прибавяте го в продукт или директно мажете на засегнатите места? Видях, че става и против пърхот, добавям капки в шампоана, нали? И последно дали трябва да е етерично? На листовката пише, че за коса може да се добавя в маски и шампоани, но съм ново с маслата и не съм много наясно. Моля за съвети.
Слагам в шампоана пет капки.
Случайно избрах това число  Mr. Green
Ако искаш пробвай първия път с три капки.

# 79
  • София
Пробвали ли сте да сложите вит. Е в крем или да го слагате директно на лицето или в смес от масло.
Да, нанасяла съм 2-3 капсулки на лицето в чист вид и не съм имала проблем. Не мисля, че вамият вид витамин Е дава такива резултати, а по- скоро качеството или партидата, която си купила.

# 80
Мерси , Catcher, но аз инатливо продължих да си го слагам и не съм имала повече проблем. Даже съм потресена от резултата. Не знам дали е от витамина или от крем или от комбинацията между двете. Кремът го взех набързо. Видях, че е с черен хайвер и го взех набързо без да гледам повече. Впоследствие в потрес от ефекта се зачудих крем ли съм нацелила или витамин и го поразгледах подробно. Оказа се, че крема освен хайвер съдържа и липидно масло и хиалу... киселина. И сега съм на етап търсене на липо маслото, което доста сте коментирали, но аз съм го подминало съвсем безогледно.

Между другото върти ми се в главата Q10 или колаген. Идеята ми е от капсула да мажа върху лицето или да си го сложа в крема като добавка. Обаче в интернет цари пълна енигма по този въпрос. Въпросът е има ли някой друг с такава идея или е срещнал в интернет нещо повече в интернет, за да не карам на сляпо. Или аз нещо вече към вманиачаване да клоня?!

# 81
  • София
Може зачервяването да не е от конкретна съставка (витамина или в крема), а от реакция между съставки
Аз не бих смесвала като че ли.

# 82
Здравейте, момичета,

Може ли да помоля за мнение за това масло:

https://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D … %D0%BC%D0%BB.4990

Поръчах си 15 мл от Зоя, но миризмата му е ConfoundedScream
Мирише отвратително, на обор. За първи път поръчвам от този сайт, и други неща също получих, сега се чудя да ги отварям ли...
Досега съм пробвала арганово масло от дрогериите, на Ривана, и много добре ми се отразяваше на кожата. Не усещах някаква силна натрапчива миризма. Реших да "ъпгрейдна" към по-скъпото студено пресовано... Та въпросът ми е - имат ли такъв силен мирис тези масла? Поръчала съм си и шипково Fearful

Благодаря.

# 83
Същото имах, в по-голямата разфасовка - с пипетката. Нищо му нямаше о.О на нищо не мирише.

# 84
  • София
Според мен не ги съхраняват добре. Когато ходих да пазарувам и мирисах маслата (имаха тестери), точно аргановото миришеше по този начин. Другите също миришеха гадно, но на друго гадно. И не си взех. Точно преди няколко страници се оплаках.

# 85
Но и на "Ривана" маслата хич не ми харесват (понеже bellaK ги споменава), те пък на нищо не ми миришат. Много лошо, ако в Зоя са започнали да не ги съхраняват добре, досега от тях бях доволна. Към Алтея никога не съм имала забележки. Наскоро взех кокосово масло от Лидл и го сравних с това, което имам на Алтея - на Алтея е в пъти по-ароматно; лидълското, като стегна в хладилника, започна да мирише на мас, във всеки случай на всичко друго, но не и на кокос. Единствено ми се иска Алтея да имат по-богат асортимент. Доста разнообразие има в Биофетиш, но от там не съм пазарувала все още.

# 86
Грешка - и моето е в голямата опаковка, 50 мл, с пипетка. 15,35 лв.
Някой има ли опит с връщането на негоден продукт в Зоя?

# 87
  • София
Скрит текст:
Мерси , Catcher, но аз инатливо продължих да си го слагам и не съм имала повече проблем. Даже съм потресена от резултата. Не знам дали е от витамина или от крем или от комбинацията между двете. Кремът го взех набързо. Видях, че е с черен хайвер и го взех набързо без да гледам повече. Впоследствие в потрес от ефекта се зачудих крем ли съм нацелила или витамин и го поразгледах подробно. Оказа се, че крема освен хайвер съдържа и липидно масло и хиалу... киселина. И сега съм на етап търсене на липо маслото, което доста сте коментирали, но аз съм го подминало съвсем безогледно.

Между другото върти ми се в главата Q10 или колаген. Идеята ми е от капсула да мажа върху лицето или да си го сложа в крема като добавка. Обаче в интернет цари пълна енигма по този въпрос. Въпросът е има ли някой друг с такава идея или е срещнал в интернет нещо повече в интернет, за да не карам на сляпо. Или аз нещо вече към вманиачаване да клоня?!

кой е този крем с липидно масло?

# 88
На CAVIAR  с хайвер

# 89
  • София
Момичета, имате ли наблюдения дали някое масло повлиява благоприятно херпеси ококо устната?

Общи условия

Активация на акаунт