Алтернативни продукти за дамска хигиена 7

• 77 419
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Flex ги поръчах от английския ибей, с доставка до Англия. Ще дам отзиви като ги пробвам.

# 526
Softcup, които аз съм ползвала, приличат на тези Flex. Използвах чашката в края на цикъла, нямаше фалове. Така и не я сложих при силно течение и не мога да кажа как се държи. Да ви кажа, не я изварявайте! Топи се.

Някоя тук беше поръчала Зиги, не беше възхитена. Някакви актуални отзиви?

# 527
  • София
Здравейте, прочетох голяма част от темата, но да ви попитам за лични впечатление от чашките Yukki ?

# 528
  • София
Точно вчера си поръчах yukki икономична твърда, та като си я взема и пробвам, ще се отчета.

# 529
Softcup, които аз съм ползвала, приличат на тези Flex.
Flex е новото име на Softcup.

# 530
  • Варна
Flex са еднократни, поне тези, които поръчах, така че не се изваряват. Възможно е да имат и многократни.

# 531
Да, Softcup се предлагаха в два варианта - еднократен и многократен (и двете не се изваряват), явно са запазили само еднократния.

# 532
  • София
Получих си yuuki-то, стори ми се огромно! Като го измерих на височина без накрайника е 60мм, за сравнение мелуна xl е 56мм. Както и да е, на суха тренировка успях да си я сложа от първия път с малко лубрикант, първите секунди се усещаше тъпа болка, после като че ли се намести, направо не мога да повярвам колко голямо нещо може да седи в мен без да го усещам!
Както и да е, струва ми се, че веднага се разтвори. Обаче докато се помотая из къщи с нея и се оказа, че се е качила доста високо, едвам й докопах върха и тук вече се озорих. За да я извадя трябва да понапъна и да дръпна, нали така, а в същото време тя е направила вакуум и почти не се придвижва, успях да я "отлепя" почти на изхода и да не казвам как болеше самото й изкарване.
Та, въпросите ми са, в кой момент освобождавате от вакуума и като се стисне дъното няма ли опасност да прелее? Има ли някаква опасност да се травмират тъканите, примерно, ако се дърпа докато е още с вакуум? Защото е твърда и доста хлъзгава, не виждам как ще мога да я стисна преди да съм я почти извадила.

# 533
  • Somewhere in Spacetime
В никакъв случай не се дърпа и изважда, без да се освободи вакуумът. Може да се нараните. Вакуумът се освобождава като се стисне с показалец и палец чашката отдолу и след това с въртеливи движения се изважда. Ако имате притеснения, че ще се разлее при изваждането, може да правите процедурата под душа или седнала върху тоалетната чиния. Според мен за начинаещи, които са по - притеснителни, под душа е най - лесно, защото над чинията, ъгълът за поставяне е по - ограничен.

# 534
  • София
Проблемът е, че ми е трудно да стигна до там и с палеца, трябва първо да я смъкна надолу, а само с мускулите не ми е достатъчно.
Иначе да, разбирам, предположих, че не е желателно, надявам се с практиката да задобрея...

# 535
аз така и не се научих по друг начин да я сменям,слагам,вадя-само на тоалетната
а е полезно да мога и клекнала-заради непоносимостта ми към обществени тоалетни
защото,всъщност,аз хубаво се насаждам на тоалетната чиния,много назад седнала,за да мога да имам достъчно място за да си сложа ръката

# 536
  • Somewhere in Spacetime
В обществени тоалетни ползвам еднoкратни хигиенни постелки за тоалетна чиния от ДМ.

Ако чашката се е качила нагоре, само с тазовите мускули се сваля по - надолу.
Друг вариант е да се смени чашката с по - дълга.

# 537
Клякате и тогава напъвате, като е необходимо да се наведете максимално напред, за да излезе чашата в относително вертикално положение. Ако я сменяте по-често, няма да е толкова препълнена и няма да се разлее.

# 538
  • София
Вие колко често я сменяте горе-долу? На указанието на моята пишеше, че може да стои до 8 часа, но аз не бих я държала толкова дълго време.

# 539
В силен ден сменям веднъж през деня. Иначе откарвам до 12, даже в края и след 13тия час съм се сещала, че съм в цикъл и с чашка.

Общи условия

Активация на акаунт