Алтернативни продукти за дамска хигиена 7

• 77 377
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Бяхме коментирали, че може да се държи до 12 ч. В слабите дни я държа горе-долу толкова, в силните - по 4-5 ч., за да не пропусне.

# 541
  • Somewhere in Spacetime
За чашки с какъв капацитет говорите?
Аз имам малка и този месец ще я пробвам да я задържа 12 часа първите дни, но ми се струва, че няма да издържи. Предния месец я изпразвах на около 4 часа и беше наполовина пълна.

# 542
За чашки с какъв капацитет говорите?
Аз имам малка и този месец ще я пробвам да я задържа 12 часа първите дни, но ми се струва, че няма да издържи. Предния месец я изпразвах на около 4 часа и беше наполовина пълна.
Така или иначе от значение е и силата не течението, не само капацитета. 12 часа ми се виждат много за първите дни ако не става въпрос за съвсем лек цикъл. Ако на 4 часа ти е била наполовина пълна бих пробвала на 6 и ако тогава все още има предостатъчно място може би на 8.

# 543
Моите са Meluna М, Mooncup малка, Funcup голяма (тя е колкото мелуна М).
Всъщност мелуната отиде в коша преди поне месец, но на мен ми е най-подходяща за сравнение.

# 544
Гал, защо хвърли Мелуната? Нещо не ти ли харесваше?

# 545
В слабите дни и по 24 часа съм я държала, но гледам да я сменям сутрин и вечер. През другото време я сменям по-често, примерно на 4-5 часа.

# 546
Беше сцепена горе на ръба, нямам идея от какво и кога. Иначе бях доволна от нея.

# 547
  • Ямбол
На мен Мелуна Л не ми стига за първите дни и се налага най-много на 2 часа да я сменям. Мисля си за ХЛ пак Мелуна.

# 548
Беше сцепена горе на ръба, нямам идея от какво и кога. Иначе бях доволна от нея.

Моите и двете много бързо ги хвърлих. Също бяха започнали да се цепят.

# 549
И аз мисля за вариант с друг размер чашка, понеже първите дни ми се налага през 2 часа да я опразвам.
Аз искам да попитам, случва ли ви се да пропуснете работа, заради менструация? Аз се старая да си работя от вкъщи първите дни, понеже в офиса нямаме мивка в тоалетната и не ми е удобно да си сменям чашата,  когато е по-обилно течението. Вие какво бихте правили в такова положение без мивка? Като цяло търся варианти.

# 550
Вие какво бихте правили в такова положение без мивка? Като цяло търся варианти.
Бутилка с вода в тоалетната.

# 551
Един въпрос и от мен  Blush
Когато ходите да се изпишате  ,не ви ли пречи чашката?Едно време имах този проблем с тампоните и сега пак същото с чашката  ConfusedИ даже съм с малка чашка М на мелуна.
Не знам дали ме разбирате ,но самото уриниране става по трудно и бавно  и дори някой път  болезнено ,сутрин задължително първо трябва  да махна чашката Sad
Извинявам се за въпроса ,но наистина не знам ......само при мен ли е така?

# 552
Един въпрос и от мен  Blush
Когато ходите да се изпишате  ,не ви ли пречи чашката?Едно време имах този проблем с тампоните и сега пак същото с чашката  ConfusedИ даже съм с малка чашка М на мелуна.
Не знам дали ме разбирате ,но самото уриниране става по трудно и бавно  и дори някой път  болезнено ,сутрин задължително първо трябва  да махна чашката Sad
Извинявам се за въпроса ,но наистина не знам ......само при мен ли е така?
просто ти е по-ниско,по-чувствителен или по-слаб пикочния мехур
или и трите...
аз съм така,но си знам, и не ми пречи

едната близначка беше седнала върху мехура ми през цялото време след 12та ГС

# 553
Чашките подпират мехура с дръжката и често се заблуждавам, че ми се ходи до тоалетна, а всъщност не ми се. Само с Funcup нямам такъв проблем, тя няма дръжка. Ама чак да не мога да се изпишкам или болка да има - никога не ми се е случвало. И задължително при мен е първо уриниране, а после вадене на чашката, даже ти се чудя как успяваш първо да я извадиш.
При нас на работа има мивка в тоалетната.

# 554
Вие какво бихте правили в такова положение без мивка? Като цяло търся варианти.
Бутилка с вода в тоалетната.
Пробвала съм се, но става мазало. :/ С мокри кърпички съм си мислила ама така се хабят супер много.
Като пишкам не ме е боляло, обаче (с извинение) като ми се ходи по голяма нужда много ме боли ниско долу в корема, както и дебелото черво сякаш. Става дума за през първите дни на менструацията, иначе всичко е наред. И аз си го обяснявам, че притиска нещо, което не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт