Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 912
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 165
Ама не спортуваш и съм сигурна, че тоя не го купи! Даже май беше на море тогазе Animal Fish Animal Whale Animal Whale2

# 166
Кака ти е спортувала га беше на твоите години. Сега няма нужда...мускулите са си на място... Hands Muscle
И кУлило караше после из горите...
Ама права си...тоз сутиен съм го пропуснала... и да, ся не спортувам...People Eyes

# 167
Знам те аз, че изглеждаш перфектно Heart

# 168
Кристи , моят е черен спортен . Цветът има ли някакво значение  Thinking
Казвай за драмата , ако не е много тайна , тукинка.
Моята драма си е изцяло лидълска. Заради жужуци, бекони,  и фафли , качих три кила. Справка - Лидъл. Заради килата , купих спортна блуза и сютюен. Справка- Лидъл.
Заради неправилно тичане , си възпалих сухожилието- щот , нали- спортна спортна , у парка.
Заради разтегнато сухожилие , пих лекарства десет дена. И сега си купих "бандаж" -накрайник някакъв -справка Лидъл. Та , цикълът се затваря  Joy

# 169
  • Бургас / UK
Кристи , моят е черен спортен . Цветът има ли някакво значение  Thinking
Моята драма си е изцяло лидълска. Заради жужуци, бекони,  и фафли , качих три кила. Справка - Лидъл. Заради килата , купих спортна блуза и сютюен. Справка- Лидъл.
Заради неправилно тичане , си възпалих сухожилието- щот , нали- спортна спортна , у парка.
Заради разтегнато сухожилие , пих лекарства десет дена. И сега си купих "бандаж" -накрайник някакъв -справка Лидъл. Та , цикълът се затваря  Joy

Извода:За всичко е виновен Лидл   ooooh!

# 170
  • София
Ходих да видя трамплина - батут. Най-много ме интересува дали е с ластици или с пружини, но всичко беше опаковано, а и нямаше сглобена мостра. Не купих, обаче още го мисля...
Имам талон за отстъпка, дали ако отида да купя трамплин утре ще мога да го взема за 90, вместо за 100 лева?

# 171
Много пишете , не мога да ви смогна , и миналата не съм чела, влизам директно с въпрос , има ли по вашите Лидъли интимен гел ? Скоро търсих , не намерих , а и момичето не знаеше защо няма.

# 172
Имам питане- забелязах наскоро в магазина едни тежести- комплект от 6 бр. (2 "гирички" по 1кг, тежести за крака и ръце по 0,5кг всяка), имаше ги в черно-розово и в черно-сиво като цветове. Цена 19,99лв (намалени от 25 лв май). Тези комплекти откога са? Или са просто извадени покрай други промоции? newsm78 Другият ми въпрос е дали някъде има останал вариант в розово-черно, защото в нашия магазин е останал само сиво-черния вариант? newsm78
Забелязах, че швардвалдската шунка е с нова опаковка.....и съответно- с нова цена.  #Cussing out
Купих си намален гланц за устни от лимитирана колекция- оранжев, с аромат на праскова- много ми харесва. Peace

# 173
  • shumen
Аз ножове имам от Лидл и съм доволна.

# 174
Кристи , моят е черен спортен . Цветът има ли някакво значение  Thinking
Моята драма си е изцяло лидълска. Заради жужуци, бекони,  и фафли , качих три кила. Справка - Лидъл. Заради килата , купих спортна блуза и сютюен. Справка- Лидъл.
Заради разтегнато сухожилие , пих лекарства десет дена. И сега си купих "бандаж" -накрайник някакъв -справка Лидъл. Та , цикълът се затваря  Joy
Умори ме от смях Hug Аз взех бял и розов. Розовият е с цип е и сууууупер удобен за навличане. Белият обаче е мъка голяма, защото отзад е като на обикновен сутиен закопчаването, ама всъщност има и цяло парче, та не може да се слага свободно, ако разбираш какво имам предвид Rolling Eyes И в тази връзка, не съм виждала черния, но при другите два имаше значение цвета, защото са реално различни модели. Драмата е в обличането на белия, защото е адски неудобно и се чудя аз ли нещо не изпускам или просто е недомислена работата newsm78

# 175
Интимен гел има. Стои отзад при шампоани, превръзки и прочее. Поне доскоро имаше...до преди месец. Огледай добре. Консултантът, особено ако е мъШ, едва ли ще знае...

# 176
Имам питане- забелязах наскоро в магазина едни тежести- комплект от 6 бр. (2 "гирички" по 1кг, тежести за крака и ръце по 0,5кг всяка), имаше ги в черно-розово и в черно-сиво като цветове. Цена 19,99лв (намалени от 25 лв май). Тези комплекти откога са? Или са просто извадени покрай други промоции? newsm78 Другият ми въпрос е дали някъде има останал вариант в розово-черно, защото в нашия магазин е останал само сиво-черния вариант? newsm78
Забелязах, че швардвалдската шунка е с нова опаковка.....и съответно- с нова цена.  #Cussing out
Купих си намален гланц за устни от лимитирана колекция- оранжев, с аромат на праскова- много ми харесва. Peace
Гирите са от зимата, а сивия комплект беше с тежести за обувки, а не за глезени, спомням си защото бях взела такъв и после ходих да го сменям за розов

# 177
Днес без малко да се размина с отстъпката от 10%. Онзи ден, когато пазарувах (2.8 ) продавачката ми даде една бележка (като касовите, които дават) и каза "това е...абе, не знам , ама следващият път като дойдете го дайте". И толкова. Та, днес отивам, пазарувам, давам въпросната бележка и касиерът казва- " а талонът Ви?". И аз гледам тъпо. Нали съм му дала бележката, която ми даде колежката му на 2ри? И идва управителката и ми обяснява как трябва да имам червен талон, а не тази бележка. И аз ѝ разказах колко компетентно ми обясни служителката за какво е това. Показах си касовата бележка от пазаруването на 2ри, че все пак реално съм пазарувала тогава. И се обади където трябва , обясниха ѝ, че в даденият магазин по-късно са пристигнали талоните. Та, ми направиха отстъпката. Ама се почувствах тъпо, все едно се заяждам, а не е така Sad
Изненадах се,че този път магазинът не беше избушен в 13ч следобед, а  дори беше пълен с доста нехранителни стоки от стари промоции.

# 178
  • София
От 14.08 - ирландска седмица и бебешки дрешки.
От 17.08 - някакви машинарии за майстори.
Това запомних от плакатите днес.

# 179
Интимен гел има. Стои отзад при шампоани, превръзки и прочее. Поне доскоро имаше...до преди месец. Огледай добре. Консултантът, особено ако е мъШ, едва ли ще знае...
Благодаря за отговора,но няма,днес бях и в друг Лидъл и там нямаше.Купих си от аптеката. Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт