Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 903
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 150
Аа, и него одобрявам Wink

# 151
Момичета,сигурно е многократно обсъждано,но спешно ми трябва съвет относно слънцезащитните на Cien:Кое е за предпочитане за дете-спреят,който изглежда като дезодорант или млякото,което е в тубичка?Мерси предварително!

# 152
Аз имам спрей, но не е като дезодорант. С пръскалка е като на препарат за прозорци.

# 153
  • София
Хвърлила съм око на трамплина от супер събота. На мен ми изглежда досущ като батут, що ли са го кръстили трамплин ... Thinking Както и да е. Някой може ли да даде мнение?
Новите емотикони хич не ми харесват. Много са доста дребни!

# 154
  • shumen
Бутер тестото им и на мен ми харесва.

# 155
Махнали са кокосовото масло от био седмицата. Сега видях в сайта, че го нама, а го бях гледала вчера там. Някой знае ли нещо?

# 156
  • софия
Махнали са кокосовото масло от био седмицата. Сега видях в сайта, че го нама, а го бях гледала вчера там. Някой знае ли нещо?

Е стига де аз си се запасявам ,мислех поне 2-3 да си взема.

# 157
  • София

Е стига де аз си се запасявам ,мислех поне 2-3 да си взема.
Ами не е вярно - има си го.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2170

# 158
Момичета, никъде не видях мнение за ножовете? Някоя купи ли ги, доволна ли е? Снощи им се чудих, но трябваше да ходя на заведение и не вървеше да си ги разнасям в чантата. Имаше един комплект черни, които си 'скрих' пид цветните с надеждата ако са хубави днес да ги взема 😁

# 159
Май ги хвалеха...ножовете.
Те керамични ли бяха? Аз имам на ернесто железен голям...страхотен е.

# 160
За 4-те керамични ножа на цена 17-18 лв ли питате? Аз си купих сивите на миналото зареждане и мога да кажа, че са страхотни. И скъпия ги одобрява.

# 161
Стоманени са в момента, но шаренки - наподобяват керамичните на визия

# 162
За едни предимно шарени за около 14лв. питам. Имаше същите, но черни, само един комплект останал, та им се чудех, но не са ни спешни и май ще го пропусна Simple Smile

# 163
Тете, понеже знам, че не е бекон или жужук, няма да очаквам включване от теб. Към дамите, които евентуално са купили от белия спортен сутиен, някой ще си признае ли на лични? Искам да разбера дали само аз имам драма, ама да не спамя тук, затуй тихичко някой да ми пише, моля!

# 164
Хммм...че аз и от сютюени отбирам...Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт