Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 873
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 135
Ма мило, той другата седмица, брях! Чекай малко па и ти! Пуууу, се кат теле пред майка си, начи hahaha hahaha hahaha

# 136
Чай..че се изколиха тук в османската империя и акъла ми убега...
Ама да не го изпуснеш др.седмица...

# 137
Тета и Кристи, "Лидл" да бях, карти за 90 % процента намаление щях веднага да ви дам.  Къде дремят тези хора Simple Smile! Вие им помагате повече от платената реклама, защото сте искрени и създавате атмосфера.

# 138
Момичета, някой някъде да е виждал останали бройки на този пъзел с човешкото тяло? Става въпрос за София най-добре Simple Smile
благодаря ви!
На Черни връх имаше доста днес.

О супер, ще проверя утре, благодаря!

# 139
Деборана, сега се изчервих. Ние с Тета само спамим, ама добре, че ни търпите Heart

Бибинката, успех!

Тето, какви кланета? Ей, с тия големи синове значи как ви остава време да знаете къде, какво става!

# 140
  • shumen
И аз ще ходя да видя детските якета.Според мен няма да запарват.

# 141
По телевизора, мило...филма зяпах снощи...Smiley

# 142
  • Перник
Много благодаря! Точно такава с контейнер и филтър ми трябва.

Ако ти е спешно, мога да препоръчам тази http://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/%D0%9F%D0%A0 … 0S3B-BOL/p/811668
Предишният модел издържа при мен 4 години и малко, което е направо рекорд - аз им разказвам играта на прахосмукачките. Сегашната (тази от линка) я ползвам от януари.

Тази седмица поради ред ангажименти изместихме седмичното пазаруване от събота на четвъртък вечер. Оплаквахте се, че няма охладено бутер тесто, аз пък си намерих 2 пакета на -30% със срок на годност 07.08. и ги взех, да го пробвам. Мисля да го направя на кроасани за закуска утре Grinning Имаше и маскарпоне на -30 %.
Пъзел с човешко тяло също видях.
Разтворимо кафе рядко пия, но лидълското ми харесва повече от Нескафе. Ето от тези съм купувала
А за Коледа получих 100 гр. Давидов и сигурно до следващата Коледа ще си карам с него Joy
Взех си и 2-килограмово брашно вчера. Не винаги им харесвам брашното, но Frozen , ти ме успокои, щом казваш, че е хубаво Simple Smile

# 143
Значи наистина са си добри тези прахосмукачки. Моята дето сега изгоря е също Самсунг, но с торбичка и отделно малък контейнер на дръжката. Така ми беше удобно, защото боклуците отиваха почти само в контейнера. Издържа 5 години, значи да не се оплаквам и да се ориентирам пак на същата марка.

Нескафе вече купих от 7,60 мисля беше ама не е това от снимката. След малко ще го пробвам, взех зелен етикет. И 3в1 на същата марка ама ММ ще каже дали му е харесало, че той ги пие тия сладките

# 144
Много благодаря! Точно такава с контейнер и филтър ми трябва.

Ако ти е спешно, мога да препоръчам тази http://www.technopolis.bg/bg/Bagless-vacuumcleaners/%D0%9F%D0%A0 … 0S3B-BOL/p/811668
Предишният модел издържа при мен 4 години и малко, което е направо рекорд - аз им разказвам играта на прахосмукачките. Сегашната (тази от линка) я ползвам от януари.

Тази седмица поради ред ангажименти изместихме седмичното пазаруване от събота на четвъртък вечер. Оплаквахте се, че няма охладено бутер тесто, аз пък си намерих 2 пакета на -30% със срок на годност 07.08. и ги взех, да го пробвам. Мисля да го направя на кроасани за закуска утре Grinning Имаше и маскарпоне на -30 %.
Пъзел с човешко тяло също видях.
Разтворимо кафе рядко пия, но лидълското ми харесва повече от Нескафе. Ето от тези съм купувала
А за Коледа получих 100 гр. Давидов и сигурно до следващата Коледа ще си карам с него Joy
Взех си и 2-килограмово брашно вчера. Не винаги им харесвам брашното, но Frozen , ти ме успокои, щом казваш, че е хубаво Simple Smile

За съжаление и на Черни връх го няма вече, а вие SvetlaK в кой Лидл сте видяла пъзела?

# 145
Крема сиренето Goldessa е много хубаво.
Ще го имам предвид показаното кафе.

# 146
Оплаквахте се, че няма охладено бутер тесто, аз пък си намерих 2 пакета на -30% със срок на годност 07.08. и ги взех, да го пробвам.
Аз се оплаквах, но видях, че се е появило и при нас. На мен обаче тогава ми препоръчаха това от Била и понеже много ни хареса, сега взимам само от него.

Ментовия сладолед дали е хубав? Чудя се дали да се разкарвам в тази жега заради него. Не си спомням да съм го виждала и в постоянния асортимент.

# 147
  • Перник
Bibinkata, в Перник видях пъзела.
*Avalon*, ако имаш предвид ментовия сладолед с шоколадови парченца - хубав е. И шоколадовите парченца са достатъчно, чак ми идват в повече понякога Grinning
Да, крем сиренцето Голдеса и у нас се харесва.

# 148
На мен бутер тестото на Лидл много ми харесва, защото не е толкова мазно. Винаги имам едно във фризера за зор заман Wink

# 149

SvetlaK, точно за него питах, че е намален от петък до неделя. Благодаря /букетче/.

PeacockLove, за охладеното бутер тесто става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт