Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 866
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 120
Сигурно е коментирано много пъти, но не си спомням,
пражката шунка на Pikok хубава ли е?

Да  Peace

# 121
Тете, парочистачката не съм я взимала. Послушах разума Grinning

# 122
  • Sofia
Здравейте, аз искам да споделя, че в понеделник си взех от тортилята (испански омлет с картофи), която въпреки че беше в срок и вакуумирана, беше развалена. Ама така ужасно миришеше, че после няколко часа не можах да проветря. Не ми се занимаваше за 4 лв. да ходя да връщам, защото трябваше това миризливо нещо да го съхраня и и превозя до магазина. Не знам дали всички са такива или моята се е паднала такава. Някой друг купил?

Имахме абсолютно същия проблем с тортилята, купена в понеделник. Завих я в няколко плика, защото миришеше убийствено зле. За съжаление нямах време и възможност да се връщам до магазина.

# 123
  • Перник
Сигурно е коментирано много пъти, но не си спомням,
пражката шунка на Pikok хубава ли е?

Да  Peace

И аз я харесвам.

Загледах и аз софтшел якетата - на картинка не са лоши, ще видим на живо. И се надявам този път да остане и за мен кокосово масло, че при предишните пускания не успях да се доредя до него.

# 124
Здравейте! Записвам се в темата и аз. От сравнително скоро пазарувам в Лидл, но вече имам така да се каже фаворити. Много ми допада 2 в 1 Монте Сантос. Пия предимно 3 в 1, но въпросното е добро за моя вкус. Не ми горчи, което е най-важното. Черният африкански чай също много ми харесва. Не съм много по чая, но този го пия без проблем. Днес си взех да пробвам фъстъчен крем. Много ми допадна вкуса му. И малко тъп въпрос, но това ли е прословутото фъстъчено масло? Или има някаква разлика между двете?

# 125
Някой взе ли вече от детските бикини? Хубави ли са и заслужават ли си?

И аз съм чувала, че прахосмукачката не става. И в тоя ред на мисли, моята изгоря и да питам - в Лидл пускали ли са голяма прахосмукачка и ако да, дали скоро се очаква да го направят? Макар че едва ли ще дочакам Sad

Препоръчайте ми нескафе, че ние вкъщи пием или Нескафе или Tchibo ама ги няма на промоция. 3в1 в Лидл хубаво ли е?

# 126
  • Асеновград
Да пускат голяма прахосмукачка.Единия вариант беше за сухо и мокро обиране а са пускали и модел с пластмасов контейнер и филтър който се мие.От вторите миналия месец пускаха в гръцкия лидл.Някои неща идват след Гърция при нас но за някои се чака месеци.

# 127
Много благодаря! Точно такава с контейнер и филтър ми трябва.

# 128
Днес ходих до Лидъл , но смених мястото и бях в този срещу Зона Б5 между МОЛ-а и МВР болницата,(улици отказвам да помня) Той е по-голям от този срещу Ц баня , но пък май хранителните артикули са по-малко , за сметка на техниката.
Всичко е намалено и го има . Дори тези кутии имаше но са 2 бройки в комплект, хубави карнитки имаха , намалени са и те , не помня цената, но не се сглобяват, с магнитна закопчалка, харесаха ми , не взех.
Четох за някакъв зехтин, че търсите и го няма. Там имаше зехтин OLITALIA за 12.79  , не знам дали е този , който търсехте , в кашони е обаче и може и да не се е видяло до тоалетната хартия разбира се Милде)) Още я има и пак е намалена.))
Купих и сламки, четох че търсите , бяха намалени една кутия с 50 бройки за лев и нещо , но са твърди хартиени, сини на точки и чертички -хубави са , стават . А иначе страхотен сутиен си купих и добре ми стои пак от намалението -на тигрови шарки ама карай , поне ми е точен , мислех че ще ми е голям за 5 и нещо., Имаше дамски топ -тип потник и взех един на сини и бели черти , хубава е материята и те са намалени. Панталони имаше доста , тези дето коментирата май и те са намалени.
Всички уреди са намалени и ги има.(почти де). Видях и блендера не помня цената , ама е огромееееен , толкова голям не съм виждала. Пилите за пети има ги , но не са намалени, машинки за подстригване , четки за лице,всичко има там. Чопъри също ръчен и другия (не са намалени)
Аз си търсех гръцкия локум, но нямаше там(( Намерих гръцка халва , но цената не ми хареса и се отказах. Купих кашкавалена извара, имаше био продукти намалени -моцарела и нещо друго не помня . Саламите нещо не ми харесаха , нямаше дивечовата луканка дето хвалихте, в другия Лидл имаше и не взех миналата седмица, сега реших и няма(( Имаше от локума Родна стряха ли беше, с роза и другото не помня , ноооо бяха на едно място, а с фъстъци на същата фирма на съвсем друго -видя ми се странно. Та са 3 вида от този производител. Не взех от тях, защото са на пръчки в целофан и лепнеха много, някои бяха и смачкани. Купих обаче локумени вафли от Родна стряха с роза и тахан халва. Детето хапна от розата и много му хареса. Детските бикини са на 11 лв май на промоция не помня , но само малки номера и не са разтегливи , не взех. Имаше и боксерки за момченца пак така в комплект и на същата цена , но не гледах размери.
Исках да взема от студените компреси за майка ми , има проблеми с краката. Имаше ги, на достъпна цена ама ми се видя...нещо сложно и не знам дали ще вършат работа и не взех , сега съжалявам.
Имаше пакети със сушена червена боровинка -американска и взех , много съм доволна за това
Мортадела с чушки само взех да я опитаме на Пикок, и кайма смес Стара планина да видя (не съм ги ползвала) Багета замразена с чесън (харесват ни) и една пица взех за вечеря Имаше домати на клонки намалени , не бяха лоши , няколко клонки взех, че до нас нещо няма домати, както и пастет със зелен пипер, без него не излизам от лидл.
Накрая на касата попитах за талонче да ми дадат и ме отрязаха(( Били раздавали само вчера, днес нямало - кой взел, взел. Та това е, Извинявам се за дългото писане, но ако търсите някои уреди сега са намалени и вижте . Ножовете ги видях, но нямаше кутия и не взех. Тези граниските работи също ги има . Тоалентана с овцете , специално се загледах , нооооо нищо не блееше  и не се обади.))
Прахосмукачки не видях, имаше такава ръчна намалена с дълга дръжка ,сещате се за трохи

# 129
Цвети...друго е фъстъченото масло. В американска седмица го пускат. Няма го постоянно...

# 130
Благодаря, Тета. Ще дебна тогава и него да го опитам. Grinning
Но този крем е страхотен! Crazy

# 131
Момичета, някой някъде да е виждал останали бройки на този пъзел с човешкото тяло? Става въпрос за София най-добре Simple Smile
благодаря ви!

# 132
Случайно открих сладоледа от 39 ст. във вафлена чашка и прозрачна опаковка.Май има някакво куче като картинка.Сметановия е страхотен.Прилича ми на някакъв сладолед от моето детство.Има и какаов.
Да споделя и за брашното от 2 кг.Много е хубаво.Беше останало малко от него като бройки.Сега правя едни сиренки с него и как мирише, мммм.....(емотикон точещ лиги:))))

# 133
Момичета, някой някъде да е виждал останали бройки на този пъзел с човешкото тяло? Става въпрос за София най-добре Simple Smile
благодаря ви!
На Черни връх имаше доста днес.

# 134
Ти блендер взе ли, душко?

Общи условия

Активация на акаунт