Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 865
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 105
Мнения за машинката за подстригване от 7.08?

# 106
С. Алекс дозаторите за фолио и хартия не се хващат за стената, а са за по -лесно да ги късаш, но не са удобни. Освен това не стават за хартията за печене лидълската, тъй ката ролката е по широка.

# 107
  • Великобритания
На плакат в кварталния магазин видях, че предстои да пуснат блендер 900w,  от типа на Нутри Булет. Има ли някой впечатрения от този уред?

И мен ме интересува, ако някой си е купувал преди?

Ние го ползваме от миналата пролет всеки ден по 2 пъти , мъжът ми си прави различни смутита , шейкове с пресни или замразени плодове , аз меля ядки в него - доста сме доволни

# 108
  • Варна
На плакат в кварталния магазин видях, че предстои да пуснат блендер 900w,  от типа на Нутри Булет. Има ли някой впечатрения от този уред?

И мен ме интересува, ако някой си е купувал преди?

Ние го ползваме от миналата пролет всеки ден по 2 пъти , мъжът ми си прави различни смутита , шейкове с пресни или замразени плодове , аз меля ядки в него - доста сме доволни

А на каква цена?

# 109
Стенните държачи за фолио и хартия действително са много удобни. Аз съм ползвала в предишно жилище, но с друга марка, и преди няколко месеца с голям кеф си взех от Лидл за сегашното - изглежда добре, обаче ножовете му са тъпи и късат неравномерно.. Та лидлското конкретно не го препоръчвам.

# 110
И аз фъргах очо на блендера, да ми оставите един на Черни връх, ей!

# 111
  • Сливен
Огзиви за термоса,който е от 7.08 https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2002

# 112
  • Великобритания
не помня на каква цена го бяхме взели , ама сега в английския Лидъл цената му ще е 29.99£
пак по евтино от Бг

# 113
И аз фъргах очо на блендера, да ми оставите един на Черни връх, ей!

Ох, милото то. Ти без очо-та ще останеш, фъргаш ги навред, без да гледаш мноУ май, м? То не бяха парочистачки, фрайъри-мрайъри, блендер пък сега....People Eyes

# 114
Мнения за машинката за подстригване от 7.08?

аз пък никъде не я намирам в брошурата  newsm78 или пак нещо не съм видяла

# 115
Здравейте, може ли мнение за детските софтшел якета от новата брошура?  Стават ли за есен,  запарват ли?

# 116
# 117
От новия каталог си харесах само кокосово масло, което е много хубаво за цената си. Мисля да пробвам и още някой неща от био седмицата.

# 118
Само на мен ли не ми се отваря новата брошура от линка на първа страница?

# 119
  • Враца
Сигурно е коментирано много пъти, но не си спомням,
пражката шунка на Pikok хубава ли е?

Хвърлих око и на водонепромукаемите якета от 27 лева,
дали са мекички или са бурни ?

Общи условия

Активация на акаунт