Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 856
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас / UK
Сега вече се хвърлям в размисъл  newsm78
А и щом е двойно по-скъпа,може и да е двойно по-добра сега  Mr. Green

# 91
Не се Фърляй...в размисъл де, ще те избавя от дилемата:
Хич не ти трябва такава бръмчилка малка, дето и работа не върши, пък и пари ще даваш за нея...тц, не ти требе.
За кво ти е? Няма много да чистиш, че нали знаеш - много хубаво не е на хубаво...тъй че, по полечка...Grinning

Ай дай ся 5 лева за консулта....пардон - 10, че поскъпнаха и услугите ...Nerd

# 92
Имам такава ръчна прахосмукачка / за кола май се води/. Никаква работа не върши, 5 пъти я съм чистила с нея, я не! Ползвам я да смуквам комари от тавана....хахахаха.

ПС: не е от Лидълските, Филипс май беше....

# 93
  • Бургас
Ай ся чоризото не било хубаво Sad Ама казвайте ги тези неща! С такъв мерак го взех днес, отиде ми желанието да го пека.

# 94
  • Варна
На плакат в кварталния магазин видях, че предстои да пуснат блендер 900w,  от типа на Нутри Булет. Има ли някой впечатрения от този уред?

И мен ме интересува, ако някой си е купувал преди?

# 95
Здравейте, гледах новата брошура , харесах си сгъваемият сушилник за чинии. Знам, че са го пускали и преди , някой може ли да ми каже лесно ли пуска ръжда ?

# 96
  • have faith and be patient ..
както всеки път съм казвала и пак ще кажа имам акумулаторна прахосмукачка - ами всеки ден я ползвам , обирам всичко от всякъде ,дребни боклучки от легла , под ,дивани , даже и царевица от рошав килим съм обирала , не разбирам какво още искате от дребна безкабелна лека прахосмукачка .. не съм погледнала брошурата , сега отивам , но съм сигурна ,че е същия вид с малко по-различен дизайн , моята я взех за около 30-40 лв преди повече от година .. п.п. прахосмукачката е абсолутно същата като моята , ползвам я без никаква приставка отпред Hands V

имате ли мнение за дозаторите за фолио от тази седмица ? https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1825 как се закрепят за стената ? с пробиване или с някакви вакумки ? и още нещо щях да питам ама на ...

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 11:50 от С. Алекс

# 97
Дозаторите били калпави...така казаха малко по-назад...

# 98
  • Бургас / UK
Не се Фърляй...в размисъл де, ще те избавя от дилемата:
Хич не ти трябва такава бръмчилка малка, дето и работа не върши, пък и пари ще даваш за нея...тц, не ти требе.
За кво ти е? Няма много да чистиш, че нали знаеш - много хубаво не е на хубаво...тъй че, по полечка...Grinning

Ай дай ся 5 лева за консулта....пардон - 10, че поскъпнаха и услугите ...Nerd

Joy Joy Joy
Хич и не чистя чак толкова много,просто от цялата брошура нея си харесах...и аз за колата най-вече,за дома си имам нормална.Тета дай сметка да ти преведа дестака или в бекон и Милде да ти се изплатя  Mr. Green
Дозаторите не ставали,някой се оплака по-назад(в предната тема)

# 99
  • have faith and be patient ..
лично на мен ми е много неудобно това с фолиата и хартиите в шкафа , искам да са ми подредени и винаги под ръка .. преди бяха пускали едно тройно , май трябваше него да взема .. ма беше и скъпо май .. тези 2 за 7 лв мое да рискувам да ги пробвам

п.п. Био намалените задължително ще ги отразя Simple Smile) а тези грил меса ,овкусените, изобщо не са ми по вкуса , даже и намалени няма да ги повторя .. излъгах се един два пъти , но маринатата им не ми допадна изобщо , аз в къщи си ги правя много по-добри Hands ClapStuck Out Tongue

# 100
Чефи, по-добре в бекон - то едно парче е таман десетак. Две  парчета - 40 ролки Милде..Smile

Танче, може и да е хубаво суровото чоризо. Дано на вкус да е като нашенския жужук....
Готовото чоризо от миналото пускане на мен не ми хареса, не ме грабна дет се вика...

Дозаторите са голяма глупост, мен ако питате. Фолио и хартия за печене си ги държа в чекмедже, за какво са ми тупнати на плота , да събират прах и да вземат място.  Кухненската само ми е на плота, върху кафе машината, че все бърша и забърсвам нещо...но няма смисъл да е на стойка или дозатор...

# 101
Имам едно на стената за фолио - 2 вида и хартия. Много е удобно, но не е от Лидл.

# 102
лично на мен ми е много неудобно това с фолиата и хартиите в шкафа , искам да са ми подредени и винаги под ръка .. преди бяха пускали едно тройно , май трябваше него да взема .. ма беше и скъпо май .. тези 2 за 7 лв мое да рискувам да ги пробвам

Изчакай тройната поставка за фолио и хартия или се огледай някъде другаде (мойта е от Метро от преди 10 и повече год.и не я сменям за нищо на света.Стои си на стената и я ползвам непрекъснато.)

# 103
  • Бургас
Готовото чоризо от предния път и мен не ме грабна, не че не го изядох Blush
Ама Ивекс каза, че това не го бива Cry

# 104
Суровото не ни хареса, за готовото умирам, въпрос на вкус е, благоверния не одобрява и двете, а е месар, което е добре за мен.Joy

Общи условия

Активация на акаунт