Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 834
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 75
Ние на "майстор грил" в нашият град ядохме от този с доматите на етикета и ми хареса. Иначе до сега все на Хайнц съм вземала

# 76
  • shumen
Нил,благодаря за новата тема.
Детските слипове са от утре.Аз сега видях,че ги има в брошурата.

# 77
  • Бургас
И да кажа , че блокчета вчера нямаше.
Те не са ли от четвъртък, бре, моме? Или поне аз така помня (не ми се "ходи" в нета сега за брошурата) Simple Smile

Благодарско и за темичката, тъй и тъй съм се вяснала Grinning

# 78
Има вече нова брошура, кое сирене ще препоръчате

https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/3804344b-75c4-11e7-a039-00505 … view/flyer/page/1

# 79
Момичета,някъде из софийските маг.да сте засекли останали разклонители от тези по два в комплект с многото гнезда?Изпуснах ги докато се пекох по моретата...имам четири от предишното им пускане,но все не стигат.Благодаря!

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 09:49 от denyil

# 80
  • Бургас / UK
Добър ден  Nature Sunny
Харесах си акумулаторната прахосмукачка в следващата брошура ,моля за мнения,ако някой си е купувал.
Благодаря  Peace

# 81
Добър ден  Nature Sunny
Харесах си акумулаторната прахосмукачка в следващата брошура ,моля за мнения,ако някой си е купувал.
Благодаря  Peace

Купихме и я върнахме. Нямаше мощност и не можа да изчисти 1 кола.

# 82
От новата брошура само да кажа, че грил нещата, като са намалени на 25% вече са на поносима и нормална цена, та моооже и да ги загледам на място  Mr. Green
Ама на 10 лв. за кг да ми ги предлагат -  Stop тц , мерси, заобикалях ги отдалеч  Naughty

Друго какво - ами нищо ново за мен  Mr. Green Все неща, пускани и преди. Даже се замислям, че след време не знам какво ще си говорим тук в темата, като ще сме опитали всички артикули  Rolling Eyes newsm78 - туй бекони, Артии всякакви видове, и т.н. и т.н. ... Thinking

# 83
Даже се замислям, че след време не знам какво ще си говорим тук в темата, като ще сме опитали всички артикули  Rolling Eyes newsm78 - туй бекони, Артии всякакви видове, и т.н. и т.н. ... Thinking

Не го мисли. Винаги ще се намери някой да попита "Абе някой ползвал ли е ГП "Милде"?"...
И пак ще се опъне един диспут 10 страници ...

# 84
# 85
  • Бургас
Пух, благодаря ти много! Възрастта й даже вече е 20.
Снощи опитахме шпековият Пикок със зелен етикет, взех го по препоръка от тук, наистина е приятен.  bouquet

# 86
  • Пловдив
На плакат в кварталния магазин видях, че предстои да пуснат блендер 900w,  от типа на Нутри Булет. Има ли някой впечатрения от този уред?

# 87
  • Асеновград
Добър ден  Nature Sunny
Благодаря  Peace

Купихме и я върнахме. Нямаше мощност и не можа да изчисти 1 кола.
На същото мнение съм, с тази разлика че моята си стои но рядко я ползвам.В най добрия случай да обера трохи по дивана.Освен че не е много мощна и малкия отвор прави обирането трудоемко.

# 88
  • Бургас / UK
Благодаря ви за мненията за прахосмукачката  Hug

# 89
  • Козлодуй
На мен акумулаторната прахосмукачка ми харесва само че цената и станала двойна преди години съм я взела за около 20 лева много работа ми върши седи включена в контакт в кухнята и като нещо се нарони или разсипе веднага я ползвам  просто се зарежда по-дълго (12 часа) за да издържи по-дълга работа след това като я почиствам я измивам хубаво и от вътре плюса и е че се разглобява и лесно се мие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт