Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 775
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 60
Убивате ме с тая хартия.JoyJoy

Току-що изядох последното парче чоризо, ако успея да накарам ММ да иде по-късно да ми вземе ще е добре, много го обичам, мога само такова да ям.

# 61
Да беше взела два тогаз...фрайъра...

# 62
Имам, чадо, имам Stuck Out Tongue Ама за един мъж толкоз чистене?! Абсурд!

# 63
Имай...нека има. То много на душманите..Hug

# 64
  • София
Био UHT млякото на Lidl никак не е лошо.

# 65
Талонче дават днес за отстъпка на 6.08,но само ако направиш сметка 25 лв.и нагоре

# 66
Наденичките /сурови/Чоризо за 4,49 не ми харесаха, не зная кой ще ги изяде... Пръчиците Чоризо - стават, но не особено привлекателни. Пицата с чоризо, моцарела и зеленчуци- хареса ни. Препоръчаха ми суфлета/като мъфини/ , които се пекат, но не ги открих в хладилниците.
За офертата с пазаруването и талона я прочетох едва днес, а вчера ми беше гол. пазаруване.

# 67
Аз като върла фенка на чоризото ще кажа, че и на мен специално тази наденица не ми харесва, пицата не е лоша, да. Peace

Този кетчуп от постоянния асортимент ли е?
Скрит текст:

# 68
  • София

Този кетчуп от постоянния асортимент ли е?
Скрит текст:

Не е.
Но има от тяхната марка Канеа или подобно. На съдържанието не пише, че има захар.
Надявам се да няма, но дали е така ....
Уф, не ме пуска да публикувам. Изписва, че заглавието на темата е по-дълго от 80 символа.
Та махах, трих за да ме пусне.

# 69
  • Бургас / UK
Напоследък нищо не ме кефи в Лидъл.Харесаха ми панталоните от XXL седмицата,които имитират дънки ,но те мноого големи,къде е моя "скромен" р-р 40  Mr. Green ,къде са тези 44-54...Едно ирландско масло,гофрети и картофи да не съм валат днес,естествено талон нямаше за тази скромна покупка.Нареждаха промоциите за утре и беше някакъв хаос...
Милдето е класика в жанра,от години е любимата г.. папир в семейството  Mr. Green

Нил,по-добре късно,от колкото никога  Peace...Благодаря за новата тема  bouquet

# 70
  • Сливен
Този кетчуп, само че mild версията е мнооого сладък. Ако ви харесва heinz този мисля че няма ви хареса.

# 71
  • Козлодуй
Направихме днес 106 лв. сметка и то не остана какво да пазарувам в неделя с намалението не знаех че надениците чоризо не са хубави и взех цели 2 тарелки и много други неща взех исках и португалски зехтин при нас миналата седмица имаше много, а сега и при нас изчезнал Sad

# 72
Ние пък си харесахме чоризото. ММ го направи на скара тиганчето и с пържени картофки станаха екстра Simple Smile
Също така си взехме талончето за отстъпка в неделя и в момента правя място в хладилника за кило хамон Yum

# 73
Да попитам има ли някакъв крем с фактор, който да може да се използва за лице и то на младо момиче, т. е. да е лек и да не запушва. (доколкото може да има лек и слънцезащитен крем - две почти противоположни понятия)
Не знам да има специален за лице в Лидл - има детски, но е с фактор 50, което няма как да е леко. Виж в ДМ примерно, там има добро разнообразие. В аптеките също, там само са една идея по-скъпи, но и по-качествени.

Ако става дума за слънцезащитен, търси флуид или крем за лице 30 фактор, гледай да не е с цинков оксид и титаниев диоксид - те оставят бял филм на повърхността, никак не са леки и са подходящи за плажа, но не толкова за градски условия.

В случай, че търсиш ежедневна градска защита, по-добре се ориентирай към подходяща бяла козметика с фактор. Там не е трудно да намериш леки текстури с достатъчна защита. Ако момичето е вече тийн, спокойно си гледай продуктите за възрастни.

Скрит текст:
Повече инфо за слънцезащитата и видовете филтри има в блога ми тук.

# 74
Този кетчуп, само че mild версията е мнооого сладък. Ако ви харесва heinz този мисля че няма ви хареса.
Купих и от трите вида, най ми хареса лютия и то повече от Heinz, от втория купуваме само този:
Скрит текст:

Жалко, надявах се да е от постоянния асортимент, случайно да знаете в коя верига предлагат тази марка?

Aisha, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт