Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 818
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Айнщайн, има какаов тахан, но аз го вземам за детето-мажа на филии вместо течен шоколад, а не за мен.
Струва 5 и нещо за 350г.
Ето съотношенията на 100г:
М-40.4г
В-34.3г
Б.-17.7г

Палмовото масло мен не ме бърка, колкото гадната захар - набъкана навред, че дори и в колбасите и саламите..бляк.

Викаш,че не е подходящ за мен Grin Скъпичък е и ще ми се размине този път.

# 976
  • Вестерос
Някой може ли да ми каже бойфрендките от днес отговарят ли на номерата на джегингсите и панталоните им? Мисля да ходя след работа да си взема, но не си спомням при предното пускане какви бяха коментарите.
Аз си взех, същия номер като и еластичните им дънки, просто тези , които взех, не се отпускат толкова, те са широки по крака, но на кръста ми  се отпуснаха. Лично аз много се харесах с тях и майка ми си купи и тя. Също се хареса, но тя е с по-тесен ханш и нейните бая се отпуснаха, без колан абсурд да ги носи.

То пък палмовото масло сякаш не е гадория...

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 13:19 от Tiffany А

# 977
Някой може ли да ми каже бойфрендките от днес отговарят ли на номерата на джегингсите и панталоните им? Мисля да ходя след работа да си взема, но не си спомням при предното пускане какви бяха коментарите.
Аз си взех, същия номер като и еластичните им дънки, просто тези , които взех, не се отпускат толкова, те са широки по крака, но на кръста ми  се отпуснаха. Лично аз много се харесах с тях и майка ми си купи и тя. Също се хареса, но тя е с по-тесен ханш и нейните бая се отпуснаха, без колан абсурд да ги носи.
Аз си купих и в събота ги върнах. Не ми хареса как ми седят, имам по развити прасци на краката и там ми бяха доста плътно, чувствах се странно с тях като ги обух и ги поносих 10 мин. в къщи. Не знам проблема в моята фигура ли е или нещо сгрешено имаше в тях newsm78. Напоследък каквито и дънки и панталони да пробвам не се харесвам.

# 978
  • Бургас
Някой попита за детските дрешки от другата седмица - на плаката бяха клинове и блузки с дълъг ръкав.

За каковия тахан вече знаете, че има захар, а белият е с мед.

# 979
И аз съм с подобен проблем -  не обичам да ми стои стегнато на прасеца и по-свободно нагоре. Уморих се от тази мода с тесни крачоли, но вече се отчаях и мисля, че няма да отшуми скоро...Не вярвам и Хайди Клум да е измислила нещо по-различно...

# 980
Гледах снимки на Хайди Клум до щендер с дрехите от колекцията на Есмара, ще има доста дрехи с леопардов принт Mr. Green. Аз имам два или три чифта дънки слим от Лидл и ги харесвам, но с тези не успях да се нагодя Rolling Eyes.

# 981
Да - леопарди и пайети)) Но може и да има нещо по-...ежедневно...

# 982
Здраейте!
Да се отчета и аз от днешното пазаруване. Детски момчешки маратонки с велкро и едни Мрежички сиви. Мрежестите трябваше да се избират, защото имаше дефекти и оцветявания по подметката и отпред някои бяха доста смачкани. Сега трябва цяла зима да тренираме връзване на връзки - купих по-голям номер. Взех и Пижама, обаче на тази с райетата долнището е по-голямо и широко от другия модел с синьото горнище. До сива не се добрах въобще, а ходих в два магазина. Всичките блузи с дълъг ръкав ватираните бяха поголовно изкупени преди 09:00 ч. - търсих за приятелка.
И накрая ММ се огледа в Електрическата четка за зъби, та сега се сдобихме с една. Дано е сполучлива. На него му хареса, че е съвместима с накрайниците на Oral B. Зарежда се и ще я пробвам утре сутрин.
Понеже обсъждахте пастетите в кутийка от Хладилния щанд: в единия магазина имаше само Свински, но в другия имаше Патешки и гъши. Единия замина на закуска Simple Smile.
А купих и Детски елек - видяха ми се умалени, някак тесни. Посегнах към 122 р/р, но размислих и взех 128 р/р за дете 118 см високо. Довечера ще мерим дано съм уцелила всичко. Може би само пижамата ще е въз широка.
Поблазних се и купих бира Митос, дано е сполучлива партида, че преди не беше много като тази дето пия в Гърция. Вкусът е различен.

# 983
  • Вестерос
аз съм им голям фен на лидлъските имам около 12-15 бройки Grinning Няма да пропусна и на Хайди, ако са хубавки.

# 984
  • Враца
Из нета:

"След като получи тежък удар от Лидъл с тройния чушкопек, Каофлан отвръща на удара тази седмица с казан за лютеница.."

Joy Joy Joy

# 985
  • Вестерос
хахаха имало е троен чушкопек? Кога???

# 986
  • все тук
Предполагам, че е коментирано, но не можах да открия назад в темата; въпрос - ки са най-качествените (ако има такъв вид) кренвирши в Лидл? Тези, които имат най-малко вредни съставки?

# 987
  • софия
детските

# 988
Каофлан?! Звучи екзотично
В нашия Лилд още си седят тройните чушкопеци
И да, обсъдили сме трен ил иединичен е по-добре, за поредна година
Аз имам и двата на балкона, за да установи ММ, че най-добре ставало във фурна

# 989
  • Перник
...за да установи ММ, че най-добре ставало във фурна

И аз го установих това Simple Smile
За рол-он някой питаше - аз съм ползвала мъжкия. Ефективен е, даже твърде - получих жесток сърбеж и като че ли ми изгори кожата. Това ми се е случвало само веднъж с рол-он на...Адидас Open Mouth
Бях решила да си взема бойфренд дънки, имаше и моя размер. Гледах ги, наложих ги и не си се представих в тях.

Но пък харесахме маринования в зелено свински врат. По принцип не купуваме овкусено месо, защото все има нещо, което не ни харесва. Ама с тези пържолки ни почерпиха и ги одобрихме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт