Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 980
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 180
По Сф магазини меркали ли сте Магнезий течен в малки шишенца?
В кутия  е 10 ампули по 250 мг.

# 181
Това био масло от кокос, макар че е дадено в промоциите, не е от най-евтините; сега погледнах, че в Зоя и Алтея има такива масла на приблизително същите цени и даже малко по-евтини:
https://www.alteyaorganics.bg/bio-products/bio-masla/veg-oils/%D … 0%BA%D0%BE%D1%81/

# 182
  • София
Това био масло от кокос, макар че е дадено в промоциите, не е от най-евтините; сега погледнах, че в Зоя и Алтея има такива масла на приблизително същите цени и даже малко по-евтини:
https://www.alteyaorganics.bg/bio-products/bio-masla/veg-oils/%D … 0%BA%D0%BE%D1%81/

Купи си от по-евтините.
Кога от Лидл са обещавали, че пускат артикул на най-ниската възможна цена?
На който му е удобно си пазарува от магазина, който иска от Зоя и Алтея.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 21:22 от Aisha

# 183
Колко беше цената в Лидл за 200 г?
В  Алтея е 5.40 лв.
По спомен в Лидл е по'евтино, макар и с малко. И преди сме ги сравнявали...

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 21:24 от teta75

# 184
5.49 ще е в Лидл, ами сега!

# 185
  • при моите деца .....
Инхалаторите в Лидл ги пускат само когато са на акция или могат да се намерят и през друго време?
Благодаря!

# 186
Само на акция....

Не помня кокосовото дали е поскъпнало от миналите пускания... може това да е причината. От зоя пък има доставка, така че....пак по-евтно излиза ..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 187
В Зоя 200г са 8.35 лв. Тази Алтея не съм я чувала и не съм поръчвала от там.

# 188
  • Варна
 Кокосовото на Лидл ми мирише разкошно на кокос. Това от Зоя ми мирише...на нищо  Laughing. Лидското повече ми харесва и косата ми е на същото мнение. Имам бъркан и половина в хладилника та ще го пропусна тоя път,но който си няма да взема без чуденка.

# 189
Аз съм поръчвала от зоята преди години, но честно казано не помня доли и колко миришеше. Май си миришеше добре, но е факт, че том е по-скъпо от лидл...Grinning

# 190
Чакайте, дами, защо така критично; аз нямам нищо против предлаганото в Лидл масло, може дори да си купя от него; само казвам, че виждайки го в промоционална брошура, очаквах да е по-евтино от разни сайтове за био масла - само това - без скачане, моля!

# 191
  • софия
За кокосовото масло на Лидл е доста изгодно,мирише по добре от това на Зоята.Аз съм с 3 пълни бурканчета и 1 отворен ,но утре ще взема поне 3 бр.В къщи много се харчи-бонбони,шоколад,палачинки,за косата ,сега за слънцезащитен и лосион за тяло .
И от утре започва кошмарът със Сткита

# 192
В тази Алтея 200 мл-5.40+3.50 за доставка...в Лидл 200 мл-5.49... Simple Smile

# 193
Ама има и буркан от килограм, който и с доставка ще излезе по-евтино. Не са лоши никак маслата на Алтея, много сме писали за тях в темата за маслата. Но щом казвате, че Лидълското било хубаво, ще взема да го пробвам.

# 194
Радмина, благодаря. bouquet Предположих, че са стари комплектите с тежести, защото всичките до един бяха разопаковани, а и не помня да ги е имало в брошурите наскоро....Утре ще ходя да проверя дали е останал комплект в сиво-черно все още.... newsm78 Ако някой е видял в някой от пловдивските магазини варианта в розово, моля да сподели! Praynig
От ножовете си заредих и двата комплекта/цвята, това са ми най-удобните и остри ножове. Simple Smile
Пилешките бутчета от промоцията бяха много вкусни. Heart Eyes
Отзиви за рендето-острилка? newsm78 Трябва ми за спагети от тиквички... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт