Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 120 986
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 540
  • на Мелмак
Родна стряха -взех сухи пасти - не се одобриха, бях взела и нещо друго, не бях впечатлена. Определено я подминавам, въпрос на вкус.
Вкъщи само ММ яде хляб и му взимам малък, режа го и от него понякога изхвърлям, а мразя да хвърлям храна.

# 541
  • София
Халвата на РС е страхотна, точно като от едно време.

# 542
  • София
Обаче е с  палмово масло.Confused

# 543
От днес бурканите с винтови капачки ще са намалени, малките, като за сладко, и по-големите. Купувала съм и преди тази година, като не бяха намалени, но сега излиза още по-добре. На 10на опаковки от малките буркани - само единият буркан беше някакъв фалшив, че му превъртях сума ти капачки, докато разбера, че не в капачките е проблема.
Все нямам време да пиша, а искам да похваля доста от Лидълските неща, често пазарувам там.

# 544
Разочароваха ме детските дрехи. И по-специално тези за момчета. Голяма визия с тези хамбургери, пържени картофи и сие. Гениално.... Надявах се да има пижами и есенни якета, но уви. Долници също няма. Харесаха ми някои от нещата за училище и бутилките. Скромно ще се пазари явно.

# 545
Нищо май не ми харесва за другата седмица..

# 546
  • Пловдив
Аз от вас разбрах за хляба...хареса ни Peace Дано го има,че иначе все се чудя от къде да кувумав...другите не струват,а изпечените на следващия ден не стават за хапване.

п.п.Май си харесах аз няколко неща... Grinning

# 547
Рядко взимах от готовите хлябове, но винаги го слагах в пликче от зеленчуците и след това в хартиената торбичка, така издържа повече и ставаше за ядене и на следващия ден.

# 548
  • Пловдив
Дънките как ви изглеждат? Thinking

# 549
  • Бургас / UK
Дънките как ви изглеждат? Thinking

И аз ги загледах,харесаха ми,но като се сетя пак какъв кошмар ще е при кошовете и се отказах,а и никога не съм си купувала техни дънки,нямам представа кой номер ще ми е ОК...
Хвърлих око на фалафелите,но не знам дали ще са направени сполучливо(след кошмарния хумус,който купих и хвърлих,нещо не ми се рискува)

# 550
Кой питаше за сламки - видях тази сутрин, шарени бяха. Около 1,50лв. струват.

# 551
Ааа, аз се заредих от морето. Имам за две години напред.
Някой по-назад също писа, че отново са ги пуснали. Което е добре, разбира се...

Отивам да зяпам брошурата...

# 552
  • Бургас
Къде е?Не мога да я намеря.
Благодаря предварително!

# 553
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/?_ga=2.179665187.627977956.1502 … view/flyer/page/1

Заповядай...

Тъй...харесах пъстърва, свинските наденици и гланцови блокчета по 49 ст. Че в книжарниците са около лев и нагоре...ще взема да си имаме.

# 554
  • In transit
Хлабът, хлябът е МММММ
За кой хляб иде реч?

У нас мъжете много харесаха тия черните ръжените тухлички от био седмицата. Сега ме карат да запася с него да имало. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт