Лидл 106 - Отпускарска /до 1.09/ при късна доба и липсваща тема - пуснете я :)

• 119 764
  • 1 104
  •   1
Отговори
# 990
Доказано е отдавна - три единчни чушкопека, наредени един до друг, вършат най-добра работа....

# 991
Взехме на дъщеря ми от спортните панталони, много съм разочарована- 134-140 са къси, 146-152 са огромни, а 140-146 изобщо няма. По принцип ли липсва или само в нашия магазин? Разликата между двата размера е огромна.
Същата история с клиновете- на райето е по- голям от розовия, с който е комбиниран. Спирам май с експериментите от Лидл, двойни ходения и връщания

# 992
Мисля, че няма такъв междинен размер - през 6 се движат размерите - 140-146 и т.н.

# 993
Мисля, че няма такъв междинен размер - през 6 се движат размерите - 140-146 и т.н.
Няма проблем да са през 6, но става доста повече, има 134-140 и 146- 152. Този между тях липсва, разликата е 3 пръста

# 994
  • Вестерос
Каква е цената на чушкопеците?

# 995
27 лева е тройният чушкопек в лидл

# 996
  • Вестерос
Мерси Simple Smile

# 997
Няма проблем да са през 6, но става доста повече, има 134-140 и 146- 152. Този между тях липсва, разликата е 3 пръста

Реално няма пропуск-има си 140 номер, има си и следващият 146.
С тези двойни номерации е така, разликата е по-осезаема. От ХМ блузи като съм вземала, е същото - 122-128 ни идват големи, 110-116 не смея, че е на граница. Иначе само 116 му е тамън на дечко.

Маратонките се харесаха от дребен, много съм радостна. Сивите. Пита ме само защо били с вързанки. Щот си гобям батко вече, му отговорих и замазах работата  Mr. Green Много лекички бе, голям кеф.
Остава тати като си дойде, да ми ги осребри  Mr. Green Naughty Стига се е скатавал, лятоска аз купувах два чифта санТалети я ... Naughty

# 998
. Това е разликата между два поредни номера, повече от 4 пръста. Не съм срещала такава глупост даже при бг марките.

# 999
  • София
Мда, моите и двамата в момента са между двата размера 98/104 и 110/116 и ще бъдат така доста време. та в момента караме на H&Mски дрехи. Simple Smile

# 1 000
Момчешките долници си бяха единични номера, доколкото забелязах. Момичешките не съм заглеждала.
Но при моя син и 116  му става, и 122, че и 128 поръчах от ХМ. Всичките могат да се носят, без да са грозно къси или дълги. Просто по-големия номер стои по нагънато, но долу на глезена. На дупарата и кръста са си ок....
За Лидълските ги преценявам на място кое ще му стане и кое-не...и ако не ме устройва, просто не купувам.

# 1 001
Тета, лошо става като пратиш тати Stuck Out Tongue Winking Eye, има от всички за по- сигурно, ще връщаме, то се е видяло, жалко. Ако знам, че ще се свият в сушилнята бих оставила поне един. Лошото е, че е ужасно слаба моята, явно затова е такава разликата при нас. Само онагледих де, не е драма, щом мога да ги върна

# 1 002
  • оттам, откъдето започва България
В такива епични сцени не участвам аз. Ако остане нещо и ми хареса, добре. Ако не - дрехите и маратонките по магазините не са се свършили все още Simple Smile
Скрит текст:
Laughing Аз само минавам информативно през тази тема, но не ми е основна.
 Наистина, магазинът е един - Лидл. Няма лошо, нека има магазини за всеки вкус.

# 1 003
  • Sofia
Момичешките рокли са ужасни, приличат на нощници! Купих една розова с щампи на сърца , защото дъщеря ми я хареса на снимката в брошурата, утре ще я връщам. Долнище купих и ще го оставя, малко е дълго, но е приемливо, лачените обувки  - твърди, не ми харесаха. Взех клинове и една блуза, ще ги оставя за в къщи, не ѝ харесаха.

# 1 004
Захарта в колбасите се слага за да им придаде червен цвят, а и е консерватор, доколкото знам. И по -добре захар, отколкото селитра.
Днес малката ми щерка имаше късмет, от миналата седмица бяха останали нейния номер клин, като дънки и чорапогащници. Тя е 108см, вече 110/116 и' стават, особено клиновете, но тя е с дълги крака,блузите от същия размер са и' малко длъжки.
Наденичките с агнешко и говеждо стават, е, не са кой знае какво, но за бърза вечеря са хубави.
От кренвиршите купувам детските или тези по БДС, даже днес пак купих.
Харесахме зехтина от маслини Каламата.
От предишната гръцка седмица харесахме плоските питки и сиренето Халуми, пак заредих.
За първи път купих кисело мляко"Родна стряха" 3,6℅, хареса ми.
Намалили ирландското масло с 10 ст. 😂, брей много поскъпнало маслото, а идва Коледа, как ще правя сладки?😞

Общи условия

Активация на акаунт