Vip Brother 2017

• 109 437
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз така и за това ще съм за Сашето Васева Mr. Green.

# 1 081
  • ВАРНА
Николета била рекламно лице на Кавали или е въртяла кавалли - не разбрах?   Rolling Eyes

# 1 082
  • София
Антон Стефанов във фейсбук  :

"Скъпи приятели,
налага се да се разделя с територията на Фейсбук. Взимам си довиждане с вас за неопределено време. Много ще ми липсвате, но се надявам да бъдете мислено с мен в моето най - голямо житейско предизвикателство. Дано само не ви разочаровам. Обичам ви!"

# 1 083
 Sick Sick Sick

Дано да отива на почивка някъде  Joy

# 1 084
  • Испания
Аз го харесвам. Надявам се, че няма да ме разочарова.

# 1 085
Ох, този колко е сърцераздирателен, изобщо не го харесвам. Но аз се радвам да влизат такива, които не харесвам, защото не се паля и не се разочаровам, най-много някой да ми стане по-симпатичен.

ЖурналиЗ, пък не знае, че дефисът се пише без да се огражда с интервали. Joy

"Скъпи приятели,
налага се да се разделя с територията на Фейсбук. Взимам си довиждане с вас за неопределено време. Много ще ми липсвате, но се надявам да бъдете мислено с мен в моето най - голямо житейско предизвикателство. Дано само не ви разочаровам. Обичам ви!"

# 1 086
скоро няма да е така 😉

# 1 087
  • Испания

Възможно е.

Но вдруг...

# 1 088
Поне хубавото е, че няма да го гледаме в коментнарната рубрика на Гала..

# 1 089

"Скъпи приятели,

Тая леля сега ще опищи ефира... Майката на Вулева го нацели и той полудя, че тайната му е разкрита и майка му на село ще се срамува...
Голямо кълнене, че никога няма да влезне и сега - ХОП, айде в къщата. Издиша, издиша...

# 1 090
Валия, и аз като теб. Всички са ми неприятни, нямам фаворити. Но ще ги гледам, пък ако ми писне, ще спра.

# 1 091
Поне хубавото е, че няма да го гледаме в коментнарната рубрика на Гала..
На мен като коментатор горе-долу ми допадаше, т.е. не ми харесваше, че постоянно дълбае за жълтинки, но пък беше от малкото по-директни и казваше някои истини. Другите са все зависими от  някоя медия, продуцент.

# 1 092
Не го харесвам Антон Стефанов. Като започне да се пали, все едно разисква неща на живот и смърт. А не тв шоу. Но предпочитам него пред Калканджиева, Маги Желязкова или Кали, примерно.

# 1 093
  • София
JoyJoyJoy
Не го харесвам Антон Стефанов. Като започне да се пали, все едно разисква неща на живот и смърт. А не тв шоу. Но предпочитам него пред Калканджиева, Маги Желязкова или Кали, примерно.
Е, трябва да си признаем, че и тук доста често ни се случва... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 094
Хахахаха, определено.
То и по принцип има хора, които влагат повече емоции в на пръв поглед (и на втори също ) незначителни неща. Аз съм нещо страшно при игра на филми.Joy

А, една година (май беше сезонът на Черното Ванче и Мира Радева) пускаха визитки с пол, възраст, работа и гадаехме по тях кои са участниците. Пак ги бяхме разкрили предварително, но сякаш беше по-забавно така.

Общи условия

Активация на акаунт