Vip Brother 2017

• 109 436
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 095
JoyJoyJoy
Не го харесвам Антон Стефанов. Като започне да се пали, все едно разисква неща на живот и смърт. А не тв шоу. Но предпочитам него пред Калканджиева, Маги Желязкова или Кали, примерно.
Е, трябва да си признаем, че и тук доста често ни се случва... Stuck Out Tongue Winking Eye

Понякога, да. Rolling Eyes

Макар че миналата година в темата имаше голямо единодушие. Не се беше случвало досега. Всички бяха на едно мнение за Тенчева. Е, с малки единици. Laughing Тази година едва ли ще има подобен участник.

# 1 096
Миглена тази сутрин в "Събуди се"

https://www.vbox7.com/play:4c1293bc0b

# 1 097
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Щом втората снимка е на Богданска, първата на кого е? В коментарите отдолу пише Мария, ама тя няма такава структура на тялото, май.
Жалко за Антон, предпочитам го като коментатор, защото само той говореше истината. Другите от кокошарника на Гала се мазнят на всяка подметка, нищо реално не казват.

# 1 098
На мен ми е интересно Минчев ще коментира ли лайфовете. Laughing  Макар и неговите шеги вече да се поизтъркаха.

# 1 099
Щом втората снимка е на Богданска, първата на кого е? В коментарите отдолу пише Мария, ама тя няма такава структура на тялото, май.
Жалко за Антон, предпочитам го като коментатор, защото само той говореше истината. Другите от кокошарника на Гала се мазнят на всяка подметка, нищо реално не казват.
Освен да е Дебора 

# 1 100
Тази Дебора колко е зле.. ooooh!

# 1 101
В профила си Албена Вулева има снимка със Сашка Васева,вероятно ще е неин защитник....знам ли,.....разхилили се заедно на една маса като първи дружки.А едно време Сашка все заплашваше да съди Вулева и предаването й  Crazy Crazy Joy

# 1 102
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Освен да е Дебора 

Момичето на снимката имаше кестенява коса, а Дебора е с черна, или поне беше.
Може да е Антон  Laughing

# 1 103
  • Варна
Златков

# 1 104
Антон Стефанов изобщо не го харесвам. Пролетта се качихме с детето в трамвай 20, беше претъпкано с хора, а този хубосник седнал на една седалка и си пляснал мокрия чадър на седалката до него, гледаше ужасно злобно. Това лято го засичахме в Приморско, пак гледаше много злобно, все беше сам.

# 1 105
Щом втората снимка е на Богданска, първата на кого е?

Първата е на Атина Иванова -модел.

# 1 106
  • София
Щом втората снимка е на Богданска, първата на кого е?

Първата е на Атина Иванова -модел.

Винаги има някакви неизвестни за мен лица.  Laughing

# 1 107
Албена Вулева не ми се вярва да защитава Сашка, но знае ли човек.. не вярвам и за самата Сашка да е имало опашка от защитници. По-вероятно би било неин близък да й е защитник. Но както казах, всичко е възможно..

# 1 108
  • Варна
Атина беше в моето училище, не ми е ясно какъв вип е.
Скрит текст:

# 1 109
Атина беше в моето училище, не ми е ясно какъв вип е.
Скрит текст:

Какъвто бе Никол Станкулова. Никакъв ама знаят с кого да се ... чуват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт