Vip Brother 2017

• 109 433
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Испания
Атина беше в моето училище, не ми е ясно какъв вип е.

Дааааааааааа. Не е била в училище за ВИП-ове.

Ето я двойничката на Гери-Никол!

# 1 111
Вие пак на поносими снимки сте попаднали, а аз на някакъв шаман 😁
Скрит текст:
Иначе изпод грима и веждите може да е хубаво момиче.

# 1 112
Скрит текст:

Тая да се гримира така за LIVE включването сутринта в 9-10ч (сигурно Гала ще показва пак по 5-10 минутки), трябва да почва с грима в 3 посреднощ хахаха

# 1 113
  • София
Скрит текст:

Joy Joy Peace

# 1 114
Въх.... в такъв ранен час не качвайте таквиз страхотии бре...

# 1 115
Тази Атина-манекенката ли каква е е ВИП и известна ,колкото онази Глория манекенката ,която се вееше в предния сезон.Не ги знам и двете кои са  Crossing Arms

# 1 116
  • Испания
Тази Атина-манекенката ли каква е е ВИП и известна ,колкото онази Глория манекенката ,която се вееше в предния сезон.Не ги знам и двете кои са  Crossing Arms

http://lazara.bg/rubriki/momiche-na-sedmicata-atina-ivanova/

# 1 117
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Първата е на Атина Иванова -модел.

Благодаря  Hug

Какъвто бе Никол Станкулова. Никакъв ама знаят с кого да се ... чуват Simple Smile
Ама Никол хората я познават и знаят какво работи, не е като да се чудиш тази сега коя е  Laughing

Има и хубави снимки момичето, ама това "модел" сега нещо като "госпожица" ли е, че всички го пишат пред името си?
Защото преди трябваше договор с агенция, пък ревюта, пък кампании за брандове, не беше достатъчно да имаш телефон с камера и инстаграм.
Ако влезе Макавеева ще й обясни на Атина коя е моделката в къщата Laughing

# 1 118
  • Испания
Въх.... в такъв ранен час не качвайте таквиз страхотии бре...

Виж какво: нищо не разбираме ние.

- Имаш ли бюти трикове? На коя част от лицето си обичаш да акцентираш с грима?

– Използвам много хайлатъри. Те придават завършек на грима и карат лицето да сияе.

# 1 119

Благодаря  Hug

Какъвто бе Никол Станкулова. Никакъв ама знаят с кого да се ... чуват Simple Smile
Ама Никол хората я познават и знаят какво работи, не е като да се чудиш тази сега коя е  Laughing

Има и хубави снимки момичето, ама това "модел" сега нещо като "госпожица" ли е, че всички го пишат пред името си?
Защото преди трябваше договор с агенция, пък ревюта, пък кампании за брандове, не беше достатъчно да имаш телефон с камера и инстаграм.

Да де, но да четеш прогнозата за времето не те прави важен за обществото човек. Също като Анджи Касабие - готина е, малко простичка, но какъв ВИП е тя? Била изготвяла менюта за отслабване, с нейни рецепти Стефан Данаилов свалил килограми. Ми много хубаво, ама в БГ-мама има достатъчно теми за отславане, режими, здравословна кухня, рецепти... Айде сега, целия форум да влезем Grinning

# 1 120
  • Испания
Много отдавна използването на думата "ВИП" няма нищо общо с нейното значение.

# 1 121
Тази Атина,която ще влиза във ВБ,е красиво момиче,но защо следва модата да се обезобразява и загрозява под тонове шпакловка....не знам.

# 1 122
  • София
Защото всички от нейната "класа" и ниво слагат тонове шпакловка.  Joy Joy

# 1 123

Благодаря  Hug

Много искам да влезе тази актриса-конфликтна е,провокативна,цинична,ще стане шоу.Просто не е скучна и лицемерна. Ще е дразнител-все пак там не е санаториум!

# 1 124
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да де, но да четеш прогнозата за времето не те прави важен за обществото човек. Също като Анджи Касабие - готина е, малко простичка, но какъв ВИП е тя? Била изготвяла менюта за отслабване, с нейни рецепти Стефан Данаилов свалил килограми. Ми много хубаво, ама в БГ-мама има достатъчно теми за отславане, режими, здравословна кухня, рецепти... Айде сега, целия форум да влезем Grinning

То за това в английския има две думи - ВИП и селебрити. Просто на нашия език ВИП е популярна, известна личност и толкова. Предпочитам някоя като Енджи, отколкото като в английския брадър - сестрата на някоя си, асистентката на онзи, тъщата на друг...

Ти се шегуваш, ама някои от форума вече влизаха   Laughing Споко, и нашия ред ще дойде!  Joy
Никога не се знае - най-наглата, злобна и ограничена от класа ми в началното училище сега е нещо като известна, така че човек не знае от къде ще му дойде. И още й личи, че е кофти, нищо че го дава мяу-мяу. След 2-3 години и тя ще е в къщата, все пак с Петканов имат общ работодател.

Много искам да влезе тази актриса-конфликтна е,провокативна,цинична,ще стане шоу.Просто не е скучна и лицемерна. Ще е дразнител-все пак там не е санаториум!
Със сигурност е офертирана, но дали и тя ще кешаутва ще разберем утре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт