Vip Brother 2017

• 109 410
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София /Абсурдистан
А, той  ще се пробва задължително Simple Smile

# 1 156
По традиция, смятам да следя и този сезон, но нещо каста не ми допада.
Ще им дам шанс първата седмица, дано си заслужава.

# 1 157
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
п.п. Тук са 15 ,а днес сутринта като се разхождаше Патрашкова из къщата,столовете покрай масата за хранене бяха 14 ,някой сигурно ще влезе после на мястото на гост-звездата.

16 бяха столовете, като имаше една дупка за още един. 2 от тях червени и в двата края на масата - вероятно за Марги и Петров.

Надявам се, че след като списъка им се разнася навсякъде, и общо-взето навсякъде е еднакъв, тази вечер да разкарат някои от тях и утре да вкарат от резервите.
Петканов няма с коя да се пробва, освен с тази Атина.

# 1 158
п.п. Тук са 15 ,а днес сутринта като се разхождаше Патрашкова из къщата,столовете покрай масата за хранене бяха 14 ,някой сигурно ще влезе после на мястото на гост-звездата.

16 бяха столовете, като имаше една дупка за още един. 2 от тях червени и в двата края на масата - вероятно за Марги и Петров.

Да,права си,аз преброих столовете само от предната страна по дължина на масата,а от другата били с два повече.

# 1 159
  • Бургас
няма го Роналдо БГ в предния списък, пък нали вече му качиха <визитка>

# 1 160
  • ВАРНА
Жалко че отново няма да има късни нецензурирани дейлита към полунощ....каквата традиция имаха Брадъра преди 6-7 г.   и  по диема фемили събота и неделя 2013г.  излъчваха на живо по 3 часа....сега нищо!

# 1 161
  • Враца
Каква точно им е историята на Богданска и Петканов ?  newsm78

# 1 162
  • София
Каква точно им е историята на Богданска и Петканов ?  newsm78

Тя заминала в чужбина да работи, той уж ѝ бил много верен и я чакал. Прибрала се тя, но той се усъмнил, че се държала странно и намерил уж в телефона ѝ доказателства, че му е изневерявала с някакъв италианец. Даже беше пуснал снимка как онзи ѝ бърка с пръст в устата, докато пътуват в някакъв луксозен частен самолет. Нещата обаче есклариха и беше много обиждана и тн. Реално той загуби от това, че изнесе раздялата им по този начин. Преди ми бяха симпатични като двойка, в периода си с нея и той беше по-нормален.

# 1 163
  • Тра-ла-ла
Окончателен списък на участниците във Вип Брадър:
1. Николета Лозанова (гост-звезда)
2. Мария
3. Сашка Васева
4. Маргарита Хранова
5. Алфредо Торес
6. Александра Богданска
7. Даниел Петканов
8. Антон Стефанов
10. Миглена Каканашева - Мегз
11. Джулиана Гани
12. Енджи Касабие
13. Атина Иванова - модел
14. Шеф Петров
15. Тото от група Скандау
Отчайващо тъп кастинг ooooh! В него не виждам мъже, освен Алфредо Торес....ни вечният киселяк Петров,ни детският г*з Петканов, ни жълтуркото Стефанов. От жените 80% са чалгаджийки и поп-фолк изглеждащи.

# 1 164
  • Испания
По Нова - от къщата на ВБ.

# 1 165
  • София
Атина Иванова много се е променила. Знам я от доста години покрай общи познати - на 15 години живееше с един сладур, който екстрадираха в САЩ за източване на кредитни карти. Преди беше много хубаво и нежно момиче, сега не чак толкова.

# 1 166
  • Враца
Niya-  bouquet

# 1 167
Майко, кога навъртяхте 80 страници?! Да ви следя от днес bouquet Окончателният списък бива - ще е сеир както обикновено с нашите известни персони, минали покрай VIP-а...

# 1 168
Много е грешно схващането за ВИП в България  Tired
ВИП е човек, който допринася за обществото, а не за упадъка му  Sick Sick Sick Sick

Като видях списъка лошо ми стана.. Пълно е с к*рви, тъпанари и олигофрени  Whistling
Все пак заради Сашка Васева и Шефчето ще се прежаля  Mr. Green Ще направят сеир, ако не друго  Joy

Макар че не знам каква ще ми е границата на търпимост към тая простотия, която ще се излива  Tired
Ма то народопсихологията ни е такава, сеирджии... Какво друго да ни предложат???
Ако сложат наистина значимите за България хора, няма да се гледа от никой  Crossing Arms

Онова долно к*рве Сузанита ще влиза ли  newsm78

# 1 169
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/chasove-predi-starta-n … i_news542628.html

Николета Лозанова – модел. След като договорът й с „Папараци“ приключи, тя има нужда от нова работа, „ВИП Брадър“ е идеалната възможност да се върне в играта.
Плеймейтката Николета Лозанова ще нахлуе в Къщата на 2 ноември веднага след като фолк певицата Мария напусне шоуто. Ни Ло ще се търкаля пред десетките камери до 16 ноември.

Общи условия

Активация на акаунт