Vip Brother 2017

• 109 425
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 140
Доста сте изписали и не знам дали е коментирано ,но и Шеф Петров ще влиза. Ето и неговите статуси :

ШЕФА Е СВОБОДЕН, БЪДЕТЕ СВОБОДНИ И ВИЕ, ОБИЧАМ ВИ И ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО, ЗАЩОТО БОГ ТАКА ПОЖЕЛА!

Обичам всички които ме обичат и ценя ВСИЧКИ които ме ценят, другите не съществуват за мен и негативизма на техните чувства убива само тях, това е нахално и скъпо, защото цената му е много пот и кръв, а аз съм я платил.Бих си позволил един съвет: Когато плюете тези които са над вас, това крие своите рискове!
ЗА ТОВА НЕКА БЪДЕ ШОУУУУУ, .И НЕКА ЛЮБОВТА ПОБЕДИ

Да не ти пука дали ще си зареждаш телефона като лягаш!?! КЕФ

Той ще е голям дразнител  Laughing Laughing

Оооооооо,той ще ги изнервя на макс! Боби Петрофф ще им разказва играта!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 141
  • София
Явно ще са предимно женски кавги и евентуално Петров-Касабие.
Аааа, аз съм на мнение, че шеф Петров може да се скара с всекиго.  Laughing

# 1 142
Според
https://www.facebook.com/pg/paparazzibg/posts/?ref=page_internal

Окончателен списък на участниците във Вип Брадър:
1. Николета Лозанова (гост-звезда)
2. Мария
3. Сашка Васева
4. Маргарита Хранова
5. Алфредо Торес
6. Александра Богданска
7. Даниел Петканов
8. Антон Стефанов
10. Миглена Каканашева - Мегз
11. Джулиана Гани
12. Енджи Касабие
13. Атина Иванова - модел
14. Шеф Петров
15. Тото от група Скандау
Много малко мъже в този сезон, защо така?  Thinking

Надявах се на Светльо Витков и Любен Дилов  Cry

# 1 143
  • Испания
Казаха, че ще влизат 17.

# 1 144
  • Mediterraneo
Много тъп каст, ужас! Ако това наистина е окончателният списък, никак не ме блазни да го гледам този сезон.

# 1 145
Мен шеф Петров не ме дразни.Всъщност от списъка по-горе неприятни са ми Мара,Лозанова и Петканов точно в този ред.

# 1 146
Не вярвам Енджи да влезе в пререкания с Петров. Двамата имат различни таргети.
Вероятно тя ще ухажва нуждаещите се от по-добра телесна форма или тези, с позиции във филмовия бизнес.

# 1 147
  • София
спокойно, ще им организират конфликт, ако те самите не си го сътворят.

# 1 148
Не ми харесва каста, както не ми харесва и шеф Петров - много нарцисизъм и високо самочувствие. А нали мотото на шоуто беше нещо свързано с любовта - не виждам какви любовни интриги могат да се заформят с тези участници. А и ако има сълзливо предложение за брак между Николетка и Ники Михайлов, ще избият рибата с кичозност. Не съм много въодушевена за сега.

# 1 149
  • София /Абсурдистан
Аз се чудя как ще понеса лигльото Д.Петканов. Той пък какъв вип е.

# 1 150
Както беше и очаквано, за постигане на висок рейтинг ще заложат на конфликта между Александра Богданска и Даниел Петканов и ще разчитат, че като ги съберат на едно място, ще провокират скандал. Да видим какво ще излезне от цялата работа.

# 1 151
Аз се чудя как ще понеса лигльото Д.Петканов. Той пък какъв вип е.
Този път са се олели в подбора на "ВИП"-ове. Единствено Маргарита Хранова влиза в това определение. Петканов е толкова ВИП, колкото и бившата му, и световно неизвестната моделКА.

По принцип съм фен на предаването, но много избягаха от същността на формата и може би ще ме изгубят като зрител. С тези участници ми се губи любовната линия. Кас изобщо им дойде на акъла? Вероятно разчитат, че Петканов ще пробва да преспи с някоя плейнезнамсикакво и решеха да го нарекат "любов", че и ЖакузЕ са подготвили. Сезон 2016-та го направи Миглена, ако не беше тя, щеше да им е пълен провал. Още тогава се видя, че уважаващите себе си, истински знаменитости вече не им се връзват. За мен най-силен беше сезон 2015-та - и като подбор, и като сценарий. Иска ми се да видя имена като Орлин Горанов, актуалните поп изпълнители - Михаела Филева, Павел,  някои от ТВ водещите на НОВА. Изобщо такъв тип, интелигентни хора, които могат да завържат смислен разговор. Писна ми от "умни" моделКИ!

Извинете ме за дългото мнение, но не се сдържах да си кажа пък!🤗😊

# 1 152
  • Бургас
Аз пък мисля, че точно меджу Богданска и Петканов няма да злезе нищо, вече. Ще ги наглеждам по малко. Най-смешно ми е след първата вечер, когато влизат и всички са гримирани и направени, как изглеждат на другия ден - някои трудно се познават. Shocked

# 1 153
Най-смешно ми е след първата вечер, когато влизат и всички са гримирани и направени, как изглеждат на другия ден - някои трудно се познават. Shocked
И задължително се вдига наздравица за позитивен сезон,а още от следващия ден излагацията започва.

# 1 154
Аз пък мисля, че точно меджу Богданска и Петканов няма да злезе нищо, вече. Ще ги наглеждам по малко. Най-смешно ми е след първата вечер, когато влизат и всички са гримирани и направени, как изглеждат на другия ден - някои трудно се познават. Shocked
Нямах предвид, че Петканов ще преспи с Богданска, а че ще се пробва с някоя от другите. Нали много отворен го раздава по Слънчака 🤔😏

Общи условия

Активация на акаунт