Vip Brother 2017

• 109 435
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 125
Да де, но да четеш прогнозата за времето не те прави важен за обществото човек. Също като Анджи Касабие - готина е, малко простичка, но какъв ВИП е тя? Била изготвяла менюта за отслабване, с нейни рецепти Стефан Данаилов свалил килограми. Ми много хубаво, ама в БГ-мама има достатъчно теми за отславане, режими, здравословна кухня, рецепти... Айде сега, целия форум да влезем Grinning

То за това в английския има две думи - ВИП и селебрити. Просто на нашия език ВИП е популярна, известна личност и толкова. Предпочитам някоя като Енджи, отколкото като в английския брадър - сестрата на някоя си, асистентката на онзи, тъщата на друг...

Ти се шегуваш, ама някои от форума вече влизаха   Laughing Споко, и нашия ред ще дойде!  Joy
Никога не се знае - най-наглата, злобна и ограничена от класа ми в началното училище сега е нещо като известна, така че човек не знае от къде ще му дойде. И още й личи, че е кофти, нищо че го дава мяу-мяу. След 2-3 години и тя ще е в къщата, все пак с Петканов имат общ работодател.

Много искам да влезе тази актриса-конфликтна е,провокативна,цинична,ще стане шоу.Просто не е скучна и лицемерна. Ще е дразнител-все пак там не е санаториум!
Със сигурност е офертирана, но дали и тя ще кешаутва ще разберем утре  Mr. Green

Да де, но тези не са и селебрити-та. По-добре ми е някоя асистентка, дето обича да клюкари, вместо някаква, дето взима рецепти от бг-мамма(сигурно).
Снежана, ако влезе, и има постояно алкохол - никога няма да кешаутне. Grinning Grinning Grinning Ще пие и ще ги псува. Да вкарат Лора Караджова с нея, че да има и бой!

# 1 126
  • София
кои са тези от форума, които са влизали? Само за Иринито се сещам, но ако има друг, кажете.

# 1 127
Снежана в Черешката ми беше голям дразнител, но като гледам кои се спрягат в каста за сезона... баш една Макавеева им трябва на моделките. От коментираната Атина ли е, Азия ли до ЛайНо-то - да ги сложи на мястото им. И ако това се случи, пак ще съм и фенка, както бях от Под прикритие. В Черешката и в На кафе ми направи ужасно впечатление.

ПП. Наскоро във фейса ми излезе реклама на сайт за дрехи и там моделът ми направи впечатление, че е с много грим. Сега виждам, че е тази Атина Иванова. Точно това си помислих - ако си махне тоновете хайлатър и фон дьо тен, ще е много хубаво момиче. И все пак - не мисля, че е ВИП.

# 1 128
  • Bulgaria
Доста сте изписали и не знам дали е коментирано ,но и Шеф Петров ще влиза. Ето и неговите статуси :

ШЕФА Е СВОБОДЕН, БЪДЕТЕ СВОБОДНИ И ВИЕ, ОБИЧАМ ВИ И ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО, ЗАЩОТО БОГ ТАКА ПОЖЕЛА!

Обичам всички които ме обичат и ценя ВСИЧКИ които ме ценят, другите не съществуват за мен и негативизма на техните чувства убива само тях, това е нахално и скъпо, защото цената му е много пот и кръв, а аз съм я платил.Бих си позволил един съвет: Когато плюете тези които са над вас, това крие своите рискове!
ЗА ТОВА НЕКА БЪДЕ ШОУУУУУ, .И НЕКА ЛЮБОВТА ПОБЕДИ

Да не ти пука дали ще си зареждаш телефона като лягаш!?! КЕФ

Той ще е голям дразнител  Laughing Laughing

# 1 129
Скрит текст:
Атина беше в моето училище, не ми е ясно какъв вип е.

Дааааааааааа. Не е била в училище за ВИП-ове.

Ето я двойничката на Гери-Никол!

Тези веждаци истински ли са?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Скрит текст:
Доста сте изписали и не знам дали е коментирано ,но и Шеф Петров ще влиза. Ето и неговите статуси :

ШЕФА Е СВОБОДЕН, БЪДЕТЕ СВОБОДНИ И ВИЕ, ОБИЧАМ ВИ И ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО, ЗАЩОТО БОГ ТАКА ПОЖЕЛА!

Обичам всички които ме обичат и ценя ВСИЧКИ които ме ценят,
другите не съществуват за мен
Скрит текст:
и негативизма на техните чувства убива само тях, това е нахално и скъпо, защото цената му е много пот и кръв, а аз съм я платил.Бих си позволил един съвет: Когато плюете тези които са над вас, това крие своите рискове!
ЗА ТОВА НЕКА БЪДЕ ШОУУУУУ, .И НЕКА ЛЮБОВТА ПОБЕДИ

Да не ти пука дали ще си зареждаш телефона като лягаш!?! КЕФ

Той ще е голям дразнител  Laughing Laughing

Никакви магии и заклинания няма да го спасят, щом попадне между челюстите.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 14:01 от Зимна Утрин

# 1 130
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Доста сте изписали и не знам дали е коментирано ,но и Шеф Петров ще влиза.

Този пък си е откровено противен, извира лошотия от него. Не виждам с кого ще намери изобщо някакъв общ език.

# 1 131
  • Bulgaria
Доста сте изписали и не знам дали е коментирано ,но и Шеф Петров ще влиза.

Този пък си е откровено противен, извира лошотия от него. Не виждам с кого ще намери изобщо някакъв общ език.

На едно мнение сме. Не знам дали е близък с някой от участниците ,но явно Таньо не се е съгласил и затова е останал Шеф Петров..... И дразнители трябва да има  Laughing Laughing Laughing

# 1 132
  • Брюксел / София
Къщата на брадъра тази година е страшен кич: то са цветове, то е шарено конче, то е чудо....
Мисля, че и 2-3 мин в нея стигат, за да си докараш перманентно главоболие:( Чудя се кой ли е "стилистът" на този кич

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 14:22 от bat

# 1 133
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Равностоен противник му трябва, а то само моделки. При Утко трябваше да е, ама му осигуриха комфорт на г-н Черпак, че и ангел-хранител му предоставиха. Grinning

Патрашка is back!

Big Brother Bulgaria
преди 3 часа ·
Звездният коментатор на любовния VIP сезон - Кристина Патрашкова прекрачи прага на Kъщата, за да ти покаже новото любовно гнездо на звездите! Искаш да видиш още? Не пропускай нова доза от бъдещия дом на Съквартирантите още утре в "Здравей, България" по NOVA!

https://nova.bg/accents/view/2017/09/10/192558/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 0%B4%D0%B5%D0%BE/

# 1 134
Според
https://www.facebook.com/pg/paparazzibg/posts/?ref=page_internal

Окончателен списък на участниците във Вип Брадър:
1. Николета Лозанова (гост-звезда)
2. Мария
3. Сашка Васева
4. Маргарита Хранова
5. Алфредо Торес
6. Александра Богданска
7. Даниел Петканов
8. Антон Стефанов
10. Миглена Каканашева - Мегз
11. Джулиана Гани
12. Енджи Касабие
13. Атина Иванова - модел
14. Шеф Петров
15. Тото от група Скандау

п.п. Тук са 15 ,а днес сутринта като се разхождаше Патрашкова из къщата,столовете покрай масата за хранене бяха 14 ,някой сигурно ще влезе после на мястото на гост-звездата.

# 1 135
  • Bulgaria
In 3 hours i'm not allowed to use my phone since i'm going to Vipbrothers reality show but before leaving i just want to say that i love you sooo much, wish me luck and support me in my journey. Gonna miss you all

Това е статуса на Енджи Касабие . Днес явно ще ги съберат в хотела ,но какъв е смисъла ,след като вече се знаят участниците  Grinning Grinning Grinning Grinning И утре повечето ще се правят на изненадани ,все едно не са се виждали преди часове  Grinning Grinning

# 1 136
Те всичките със статуси,поне потвърждават предположенията за участието им.

# 1 137
  • София
Аха, сега като ви чета за готвача и тази Анджи, това ще е първата заложена бомб - говтачът-професионалист и някаква измислена нутриционистка.

# 1 138
  • София
Според
https://www.facebook.com/pg/paparazzibg/posts/?ref=page_internal

Окончателен списък на участниците във Вип Брадър:
1. Николета Лозанова (гост-звезда)
2. Мария
3. Сашка Васева
4. Маргарита Хранова
5. Алфредо Торес
6. Александра Богданска
7. Даниел Петканов
8. Антон Стефанов
10. Миглена Каканашева - Мегз
11. Джулиана Гани
12. Енджи Касабие
13. Атина Иванова - модел
14. Шеф Петров
15. Тото от група Скандау
Много малко мъже в този сезон, защо така?  Thinking

# 1 139
  • София
Твърде малко мъже и то не такива, каквито биха казали накриво някоя дума на миските. Явно ще са предимно женски кавги и евентуално Петров-Касабие. Осигурили са им конфорт на миските.

Общи условия

Активация на акаунт