Vip Brother 2017

• 110 776
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Уф, ако тази Нана влезе и за един час ще развалят сеира. Аман от големи драми и болести! Надуха ми главата по нова с тази Нана. Съчувствам й, ама не искам да се опитват да свирят на тънката струна. Все ми е тая какво заглавие ще му сложат, аз и без това съм за панаира.

За Луна съм навита да е водещ, ама ще засенчи участниците, тя е човекът-оркестър.

# 61
То на мен темата ми е по-забавна от самото предаване.
Ако щЕ и Луна да е водещ  hahaha
Joy Joy Joy

Май Меги щяла да бъде.
Мегз ли? Защото ако е тя не намирам смисъл, ще трябва да има субтитри Thinking

# 62
Аз тази Мегз не я знам коя е.
Ако може да ме ориентирате с някое клипче с нейно участие.
Предполагам , че хонорарите за водещ са доста обилни , та сигурно ще да е някой по- овладян.
То , само като се имат предвид коментаторите в студиото , кой ли би могъл да ги респектира.
Представям си какво шоу ще става по време на шоуто и в студиото  Mr. Green

# 63
  • София
Май заа Миглена Ангелова става дума, нали тя спечели миналата година. Ужким проекти, книги, дъра-бъра.

# 64
  • sofia
И аз не ща да ми развалят сеирът с болести!  От какъв зор?!?

# 65
Май заа Миглена Ангелова става дума, нали тя спечели миналата година. Ужким проекти, книги, дъра-бъра.
Офф, отдъхнах си Laughing За Мегз все пишат, че преговаряли с нея да влиза и се уплаших.  Laughing Ако е Меги Ангелова ще е супер.

# 66
Ще има ли брадати участници?

# 67
  • София
Еееех, де да вкарат Кончита Вурст!

# 68
Сега пуснах интервюто на Тупарев. Този човек добре ли е, Елена и Миро били заедно и много щастливи Neutral Face

# 69
  • София
Сега пуснах интервюто на Тупарев. Този човек добре ли е, Елена и Миро били заедно и много щастливи Neutral Face

Мисля, че искаше да каже, че по отделно са щастливи, за това и каза, че всеки край е ново начало, но наистина не се изрази добре.  Simple Smile

# 70
Тъкмо си помислих, че са се събрали Wink

# 71
  • Сандански
И тази година както предишните се говори, че Ники искал много голям хонорар интересно е кога ще разкрият кой е новият водещ. Най добре направо на старта на предаването да излезе като например жената дето води Аз обичам България. JoyJoyJoy

Едно забавно видео Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 10:41 от Ivaylo77

# 72
И тази година както предишните се говори, че Ники искал много голям хонорар интересно е кога ще разкрият кой е новият водещ. Най добре направо на старта на предаването да излезе като например жената дето води Аз обичам България. JoyJoyJoy

Едно забавно видео Simple Smile
Тази не става за водеща,прилича на учителка

# 73
  • sofia
Твърде лигаво-позитивна ми е.

# 74
  • София
Не мога да я понасям и цялото това предаване не мога да го понасям. Имам чувството, че ги измислят само и само да има нашенските самонабедени за селебритита да има в какво да участват, за да има какво да ядат.

Общи условия

Активация на акаунт