Vip Brother 2017

• 110 797
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 75
Присламчвам се към новата тема.   Peace
Любопитно ми е много кой ще е новият водещ.

# 76
Не мога да я понасям и цялото това предаване не мога да го понасям. Имам чувството, че ги измислят само и само да има нашенските самонабедени за селебритита да има в какво да участват, за да има какво да ядат.
Ахахахахаха точно  Joy hahaha

# 77
  • sofia
Не мога да я понасям и цялото това предаване не мога да го понасям. Имам чувството, че ги измислят само и само да има нашенските самонабедени за селебритита да има в какво да участват, за да има какво да ядат.
Ахахахахаха точно  Joy hahaha
Накрая ще си мечтаем за Кънчев, чувствам го!:joy:

# 78
Аз се радвам, че сменят Кънчев. Много изветря той вече, най-добре да си води "Стани богат". Дано новият водещ е по-лъчезарен и да не прави тенденциозни и злобни коментари като Ники. Laughing
Дано новия водещ да се справя по добре от неадекватния Кънчев!

# 79
Само дано не е онова недоразумение Бахаров.

# 80
Като нищо може и да е той. Сред всички изброени това предположение ми звучи най-реално.

# 81
Миглена Ангелова според мен би била интересен водещ, но е доста чепата и устата, не вярвам да се спогоди с продуцент-режисьор-сценаристите и да им прокарва понякога хептен плитките манипулации.

# 82
Току що попаднах на това във фейсбук
Миглена Ангелова :
"Новина в "24 часа":
"Срещу “Фермата” Нова тв излиза с “ВИП Брадър” и неочаквано кани бивш кадър на Би Ти Ви за трети водещ на риалити шоуто. Към обичайните лица Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева ще се присъедини и Миглена Ангелова."
Останалото е тайничка, но бас държа, че Нова ТВ ще има още един славен сезон и отново ще смачка конкуренцията Simple Smile"

Много съм доволна!  И тримата много ги харесвам 😊

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 21:57 от _Smile_

# 83
# 84
  • София
тя няма да им даде думата на участниците.

# 85
Привлекоха ми вниманието и на мене с Миглена  newsm44

# 86
Привлекоха ми вниманието и на мене с Миглена  newsm44
И аз съм заинтригувана . Дори си представих Ирини като коментатор и Меги като водеща.  hahaha

# 87
 Peace
Миглена ще е 3 ти водещ, за въпросите който се задават от публика и гости в изповедалнята, както и дежурен коментатор в студиото

# 88
  • София
Харесвам и тримата като водещи. Ще видим....може би наистина ще буде интересно този сезон....

# 89
  • София
да започват, че да има да си клюкарим за простотията им, малкоо да разтоварим от интелектуални занимания и сериознност.

Общи условия

Активация на акаунт