Vip Brother 2017

• 110 819
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 90
Останах с впечатление,че ще сменят Кънчо и лиглата Сърчаджиева.Не съм доволна! Crossing Arms
Гала да смени Маги от коментаторите в студиото.Аман от лигли особенно,когато са застаряващи е още по-грозно.

# 91
  • София
Втриса ме от Гала. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 92
Гала каква ще е в новият сезон?

# 93
  • София
та сигурно пак е абонирана за изгонените.

# 94
  • Mediterraneo
Ужас, ако сложат Миглена за водещ/ трети/ пети водещ! Това дрънкало няма да дава думата на никого! Не, не!

# 95
На мен лично Миглена изобщо не ми допада. Дано информацията че ще е трети водещ да се окаже невярна. Така ми е по-поносима. А за Кънчев-той за мен си е като емблема на шоуто. Честно казано не мога да си представя Биг брадър без Ники.

# 96
  • София
той се е сраснал с това предаване, и на мен ще ми е странно да не е той водещ, ама като опре до пари е ясна работата.

# 97
Аз ще се радвам да видя ББ без Ники, няма да е прецедент, или поне Ники да е коментатор, или пък да влезе в къщата като участник, малко за разнообразие.

Трима водещи в лодката, ако не броим кучето... не е много добра идея, нищо, и това ще понесеме, както е казал поетът.

# 98
Ники го харесвам, но тъпият сценарий доста го притиска и ми стана безинтересен като водещ на това предаване.

Подозирам, че Меги ще се появява само епизодично на лайфове и др. подобни..

# 99
 А знае ли се вече кои ще са участниците?

# 100
На мен лично Миглена изобщо не ми допада. Дано информацията че ще е трети водещ да се окаже невярна. Така ми е по-поносима. А за Кънчев-той за мен си е като емблема на шоуто. Честно казано не мога да си представя Биг брадър без Ники.
Цитатът, който публикувах преди два дни е от нейния фейсбук. Коментарът, че отново ще минат Фермата по рейтинг е направен лично от нея, под цитата за предаването от "24 часа". Предполагам, че наистина ще е водеща. Миналата година беше всеобща любимка и използват това за вдигане на рейтинга.

# 101
Миглена освен, че събра  много  нови фенове е и  журналист с опит. Предпочитам да гледам и слушам нея вместо разбиращият от всичко Кошлуков например...

# 102
запис, да не ви губя

# 103
Предполагам, че Миглена ще води някакво коментарно шоу, каквото имаше преди години - "Малката сестра". Или пък ще е ко-водещ на лайфовете.

# 104
Запис, дано е интересно тук, както миналия път.

Общи условия

Активация на акаунт