Vip Brother 2017

• 111 308
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пуууу....жалко!  Sad  Няма да си прави компания с Мира.... То и Ирина е влизала....  newsm78
  Разваля се компанията!  Joy Joy Joy

# 166
  • Сандански
Ще видим Септември кои ще влизат. Simple Smile

# 167
Мира конкурира Ирина Тенчева по бавно говорене. Не искам да си представям, ако ги съберат в една къща двете, и ако едната почне да казва нещо колко време ще им трябва да се разберат.
И двете са зодия Лъв. Биха се изяли една друга коя ще е е по- по- най Laughing

# 168
  • София
В средата на септември ли започва ВБ?

# 169
Е няма как да вкарат толкова много флегматични участници. По скоро някаква интрижка ще измислят.

# 170
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
То в Олл старс също трябва да участва някой. Така че, Марияна, Петя Буюклиева и Софка са възможни тук.

Ще видим и Сани Алекса най-вероятно, да ни покаже другото лице на любовта.

Все си мисля, че ще гледат да повторят сценария интелектуалци/хора от народа, защото им се получи.

# 171
  • Испания
Иван и Ирина щастливи с голямото си семейство

http://life.dir.bg/news.php?id=26213000

Хубави деца /да са живи и здрави!/, ама три от тях не са случили на родителка.

# 172
Четох някъде за Плачков И Марияна, как ще направят компромис, че тя все пак вече е участвала, но отново ще влезе. Тя всичките си сватби в брадъра ли смята да ги прави???
Пишеше за Мегз и 100 кила... тя стана интересна покрай Черешката, а той спечели "Стажантът" /т.е участвал е вече във формат на Нова и дори го спечели/, а и те двамата си имат история още като участваха в "Къртицата" 1ви сезон, та може да се опитат да ги съберат този път.

# 173
Мен пък не ме дразни. Мира Добрева би ме дразнила обаче много. по принцип не мога да понасям тези кахърни и мрачни участници с претенции за елитност от рода на Торнев, Надя, Мира.
НЕееееееееееее!Мира е капризна,ще хленчи,ще се оплаква и т.н.Да си седи вкъщи!Откъде накъде ще и търпим драмите и ще и плащат да ни пили нервите?
Чак сега видях стрина (Ирина)как  е  hahahaоблякана.

# 174
  • София
Пуууу....жалко!  Sad  Няма да си прави компания с Мира.... То и Ирина е влизала....  newsm78
  Разваля се компанията!  Joy Joy Joy

Joy

Иринка след огромната излагация едва ли би помирисала брадъра отново...  Mr. Green
Ама пък знае ли човек... може да и се прииска да влезе, за да ни докаже, че не сме я разбрали... пак...  hahaha
Да ми прости Господ, но вече имам чувството, че тази жена има по-скоро медицинска диагноза, отколкото характеропатия, което като се замисли човек, пак си е диагноза, де... Sick

# 175
Иван и Ирина щастливи с голямото си семейство

http://life.dir.bg/news.php?id=26213000

Хубави деца /да са живи и здрави!/, ама три от тях не са случили на родителка.
Ирини съвсем е изперкала , какви са тези роби и чалми  Shocked
Вече съм нетърпелива да започват , та и ние да ги започваме  hahaha

# 176
Ирини със сигурност някога ще влезе пак, защото има огромна нужда да си изчисти имиджа. И ще й бъде създадена напълно комфортна среда за това.
Нещо подобно като с Катето Евро - първия път се изложи безумно много, а после го играеше улегнала баба.

# 177
 Ирини е една досадна флегматична лигличка, и е най-добре да приеме, че на обществото изобщо не ми у до нея, и да се задоволи със статута на обгрижвата и задоволена домакиня в сянка. Да пече сладкиши и бисквити, да организира партита на терасата си, да прави чътни от манго и да му връзва панделки, но не и да се вре в полезрението на публиката, защото на никого не е симпатична.

# 178
да прави чътни от манго и да му връзва панделки
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 179
  • София
В своите очи и разбирания, Ирина може би смята, че не се е изложила. Тя е нагличка.

Общи условия

Активация на акаунт