Vip Brother 2017

• 111 373
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 690
Ох, какъв е този ник нейм "помбер"??? Някои сме на диета и дори това е достатъчно да ни изкуши, щото са ни слаби ангелите. Bowtie

# 691
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако в Брадъра влезе някой тип Иван Ласкин, Фънки или Георги Торнев, ще я попилеят и със сигурност ще излезе разплакана. Та в тази връзка... как и защо си го причиняват тези момичета?
Ми те не смятат, че са глупави, даже напротив. А и сигурно не е лесно да се намери читав/силно платежоспособен спонсор.  Laughing

# 692
Скрит текст:

Като се споменава бившата госпожа Гущерова:

Светлана: Готова съм за сватба и деца с Гущеров

Светлана Василева има много сериозни намерения към новия си любим – Християн Гущеров.
Плеймейтката и бизнесменът едва от месец живеят заедно, а красавицата вече иска да стане негова съпруга. 

"Открих мъжът, който знае как да се държи с една жена", разкрива Светлана Василева пред списание "Love style".

"Той е интелигентен, възпитан и грижовен. Да чукна на дърво, не сме се карали, въпреки че от сутрин до вечер сме заедно."

В интервюто Светлана разкрива още подробности от личния си живот:

"Доста хора вече се опитаха да направят интрига между нас, но той показа мъжкарско поведение и ме защити.”

Плеймейтката допълни, че вече е готова за брак и деца:

„Ако Християн ми предложи брак, съм готова да приема. Тази година ще стана на 30 и мисля, че ми е време да създам семейство, и да имам деца. Повечето ми приятелки вече са омъжени и аз трябва да направя тази крачка. Освен това смятам, че Християн би бил идеален баща на децата ми. Сигурна съм в това и съм готова да му родя не един, а двама наследници.”

http://life.dir.bg/news.php?id=26313380

Любопитна съм да чуя изказванията и по негов адрес след няколко годинки.  Peace Mr. Green

# 693
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Дебора е изключително глупаво момиче от това, което показва в предаването. гледала съм откъслечно тази седмица, но тя все блесва с някой бисер. Никакъв усет за нещата няма и е по-зле дори от плеймейтките, които са се изявявали. Отделен е въпросът, че и самите сценаристи на предаването тенденциозно са монтирали моментите, в които си личи колко е глуповата. Ако в Брадъра влезе някой тип Иван Ласкин, Фънки или Георги Торнев, ще я попилеят и със сигурност ще излезе разплакана. Та в тази връзка... как и защо си го причиняват тези момичета?
Не само е глупава, тя е елементарна и проста. Нито може да пее, нито изглежда като 26 годишно момиче, нито има елементарни обноски и поведение.  А както е видно от промото за довечера - Мегз пасти да яде, Дебора ще изкопае ново дъно.

Те нищо не си причиняват, според тях. В техния си свят те имат много голяма стойност, имат се за нещо изключително и когато се сблъскат с реалността смятат, че са неразбрани, неоценени или саботирани от завист. Подобно поведение се наблюдава при всички индивиди, при които липсва критично мислене. Или изобщо мислене.  Laughing

# 694
  • У дома
Мишелин, ще влезна аз в 'час' Hug
Помбер и на мен ми се даяде, като видях името..личи кои сме на диета JoyJoyJoy
А какъв е тоя Аркан, него не съм го чувала...
Гала ги кани тия лейки, за да си чеше егото и да изпъква пред тях с интелект...и на мен са ми изключително странни такива 'високо интелигентни и възпитани' мъже какво точно правят и какви точно разговори водят с тия 'плеймоделки' с мозък като аспирин- една гънка, която да и контролира вестибуларния апарат Thinking
Дамм, те се имат за изключителни, затова и се навиват за пари да се излагат и да правят циркове😂😂😂😂

# 695
  • sofia
Аз си го обяснявам с това, че Светланите и пр. кухарки са много неангажиращи и ведри в тъпотата си. Освен това, търпят всякакъв тунинг и носят на майтап.
Общото ми впечатление, от появяването им в ББ е, че са като булонки. Милички, такива.Joy

# 696
Хахаха, Genni, не съм сама значи Joy

Обаче на мен ми се струва, че тази Светлана го играе малко параван

# 697
  • У дома
.... че са като булонки. Милички, такива.Joy

JoyJoyJoy
Не си Мишелин с теб съм Hug
Светлана и Мара се бараха приятелки, но сега Марчето намери спонсор и Светлана и прави напук с Мечо😂😂😂😂

# 698
  • Bulgaria
Гущеров явно ще е новия Коко Динев  Laughing Laughing Голяма интрига ще направят ,ако ги вкарат двамата с Мария  Laughing Laughing

# 699
Мишелин, ще влезна аз в 'час' Hug
Помбер и на мен ми се даяде, като видях името..личи кои сме на диета JoyJoyJoy
А какъв е тоя Аркан, него не съм го чувала...
Гала ги кани тия лейки, за да си чеше егото и да изпъква пред тях с интелект...и на мен са ми изключително странни такива 'високо интелигентни и възпитани' мъже какво точно правят и какви точно разговори водят с тия 'плеймоделки' с мозък като аспирин- една гънка, която да и контролира вестибуларния апарат Thinking
Дамм, те се имат за изключителни, затова и се навиват за пари да се излагат и да правят циркове😂😂😂😂

Да, щото у Гала - интелект, та прелива.  Joy

# 700
  • У дома
Е, да де, тя Гала точно затова ги кани, да може нейния да изпъкне, ако кани само доценти и професори и да мига на парцали срещу тях Whistling
Гущеров ще трябва и да ги запложда, че Коко на всяка бебе прави hahaha Joy Joy

Кажете сега тоя Аркан какъв е newsm78 Сашка Васева дали ще влезне, тя ми е супер странна и хвърковата персона, с кеф ще я гледам, ако е вкарат със сигурност ще е дразнител тип Луна hahaha Joy

# 701
Сашето и Катя Близнакова на едно място не знам дали ще се получи, newsm78

# 702
Сашка Васева дали ще влезне..........с кеф ще я гледам,
И аз ще я гледам с кеф,кукувица е,но изобщо не ме дразни със странностите си,защото е незлоблива.С Близнакова ще са голям смях.
Енджи също ми е симпатична,обаче Мара трудно ми понася.

# 703
  • Bulgaria
Ути е станал баща на близначки . Въпреки ,че изобщо не го харесвам като човек ,нека да са му живи и здрави Simple Smile Ирина е съобщила новината.

# 704
Хубава новина за Ути.

Общи условия

Активация на акаунт