Vip Brother 2017

• 110 674
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 750
И на мен не ми допада. Те вече заформили групични и интрижки и бум - натресат им нов екземпляр. Разбърква се сценария Smiling Imp А извън  майтапа - не мисля, че е коректно да печели някой влязал по средата или седмица, две по-късно. Имал е възможност да гледа и да се настрои за нещата вътре, а и за мнението на хората. Ако изобщо са изолирани вътре де....

# 751
  • Испания

Така си е, дума да няма.  Laughing Наскоро я мернах в едно интервю, в което много интелигентно разказваше за раздялата си с Гущеров и как не си пада по мЕмолеПните връзки.  hahaha

Еееееееееееех, този бисер съм го пропуснала. Благодаря, момичета!

# 752
  • София
Една птичка лястовичка не прави JoyJoy
Коментарите на Ненчо и Малин Кръстев са уникални.

# 753
Мен пък ме дразни като си излизат съвсем необезпокоявани.
Не знам как е в другите ВИП брадъри, но уж целтат е да гледаме социален експеримент с група хора, затворени и изолирани за определено време, а нашите  - кефне им излизат.
Разбирам, че времето е пари и за никого не е ОК да седят цял месец без нищо да правят, но някак си се губи ефекта.

# 754
  • Испания

Не знам как е в другите ВИП брадъри, но уж целтат е да гледаме социален експеримент с група хора, затворени и изолирани за определено време, а нашите  - кефне им излизат.

В Испания не излизат. Освен това в нощта на изгонването се прави първото интервю /от къщата - в студиото/, като им се пуска видео с най-хубавите моменти и куп видеа с неудобни моменти.

# 755
  • София
те и не трябва да излизат, ама нашенката пак половинчата.

# 756
Сега ще почнат да излизат  да си изпращат децата на училище,после други ще имат поети участия и т.н. Joy

# 757
И аз се дразня от излизаниците им за участия и т.н.И от къщата взимат хонорар,с един куршум,два заека.Всичко побългарено както винаги. #Cussing out

# 758
Точно Neutral Face даже, ако не ме лъже паметта от предните формати си излизаха за козметик - я вежди, я за кола маска, май за фризьор и на масаж имаше.

# 759
Абе, ако влезе Мара Отварачката всички ще Ах-нем. Покрай Гущерови доста книги е прочела и е на светлинни години (ВЕЧЕ) от плеймейтки и певачки (интелектуално), а и си е малко агресивничка по принцип, така че ще спечели симпатиите на хората. Не е простото девойче от преди 10 години, ми се струва...

Така си е, дума да няма.  Laughing Наскоро я мернах в едно интервю, в което много интелигентно разказваше за раздялата си с Гущеров и как не си пада по мЕмолеПните връзки.  hahaha
то пък Гущерови едни интелигентни...

# 760
момичета, а кой е Гущеров? чакам с нетърпение да ви чета, защото без да имам възможност да гледам, се забавлявам с темите на бг мама. Миналия сезон ми беше мъчно за Ирина, обаче, защото обра много хейт. След това пък ми стана мъчно за Роро, че почина миличкият, а аз наистина много го презрях във Вип-а. Та хейтърско предаване си е Вип Брадър, но за мен е неустоимо Simple Smile)) много обичам всякакви социални игри. Прилича ми на онова средновековно съоръжение, в което си слагаш ръцете и врата и те замерят с гадни неща. Pillory. От миналия сезон най0много намразих  Роро, Лара,Ути, а симпатични ми бяха Миглена, Емануела и Иринка. Жана пък май имаше бордърлайн.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 20:53 от bodybeautiful

# 761
  • Испания
момичета, а кой е Гущеров?

Пишеш в Гугъл "Християн Гущеров" и виждаш бившия на Мария. Баща му се казва Добромир.

# 762
ScreamScream е нали уж сезона ще е посветен на любовта ...този е като братовчед на Пеевски.

# 763
  • София
Коя беше Мегз, тая дето пробива яйцето с дрелка, нали? Ужас! С Мара шъ съ мязат мноу!!!!! На третия ден може и да се сбият. JoyJoyJoyJoyJoy
Много ще бъда любопитна какво "рационално, полезно и диетично" ще сготви превзетата готвачка, ако я оставят на едни бисквити.
Ще има ли  някой "преуспял" в чужбината певец или артист ?

Същата, /Мегз/ същата пробва с бомашина и флекс да пробие яйцето.
Обаче я си представете - НикУлетка, Мара, Мегз, Кичето, Сашка - се отбор юнакини и то Ентелегентни. УбразУвание, връз Убразувание, Ентелегентност връз Ентелегентност. А Иринчето прави лайфовете. То гости и коментатори няма да има щото тя няма да им позволи да кажат и дума. За параван Глория и Лара ще надигат чашките и ще се съгласяват.... с всичко.

# 764
Някой разбра ли Ирина какви "проекти" осъществи след участието си, защото големи приказки бяха?

Защо не си кажат, че е само за пари, а от девет кладенеца вода носят- откривам себе си, предизвикателство, бла-бла..

Общи условия

Активация на акаунт