Vip Brother 2017

• 110 663
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Не е за хора със слаби сърца /Антония Петрова с нови джуки/:

Скрит текст:

Hug
Уф, хем си предупредила и пак се стреснах.  Laughing Вече е достойна конкуренция на Мара.
И простете невежеството ми по темата, но НиЛото е с Ники все още или отново?

# 781
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Май отново, тя големи претенции, ама взима всиеки, който Алисия зареже. Да се готви Бирмата  Laughing

Тупарев, ако четеш - направи ми този кеф, моооооля те  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Скрит текст:

# 782
Тази Вили е една от най-големите простакеси, които някога съм виждала.
Нищо интересно не намирам в нея, така че се надявам да ми е спестят.

# 783
Култово бабе е Вили! Grinning
Тъкмо, ако влезе, ще има кой да ги приземява принцесите и да им напомня какви са в действителност.
А Азис с каква визия е от шоуто си, ох Мале:scream:

# 784
  • София
Аз се ужасих от маникюра на Азис....бррррр......... #2gunfire

# 785
  • Bulgaria
Топмоделката Николета Лозанова ще прекрачи прага на къщата на „ВИП Брадър“ заедно с вратаря Николай Михайлов, пише „Телеграф“.

След като официално се потвърди участието на Лозанова в риалити формата, предположенията на феновете й, че футболистът също ще попадне под зоркото око на Големия брат, се оказаха верни.

Влюбените гълъбчета ще делят специално обособена ВИП спалня, до която другите съквартиранти няма да имат достъп. Николета и националът ще се глезят с редица удобства, които ще са на разположение през целия им престой.

Близки до двойката разкриват, че нито Николета, нито Михайлов ще си позволят да станат обект на негативни коментари. Най-вероятно двамата ще се държат на ниво. Почитателите на моделката са убедени, че двамата ще сведат ласките до минимум, а до секс няма да се стигне.

В момента Николай Михайлов не е професионално ангажиран с футболен клуб и ако получи зрителското одобрение, може да остане в къщата до края на продукцията.

Хайде ,честито  Grinning Grinning

# 786
  • София
На мен са ми от любимците онези, от фемилито - гледайтИИИ и завиждайтИИИ, селски пръчкиИИИ - с прическата тип табуретка. Цялата колекция бяха уникални.

# 787
Това, че щели Николесите да се държат "на ниво" го преписват във всички парцали, но... те по принцип са под морското равнище, какво ниво бълнуват.

# 788
  • София
Михайлов милия много некадърен като футболист, белким му изгрее звездата като реалити герой.

# 789
Да се женят вътре и да се приключва. Mr. Green

# 790
Тази Вили е една от най-големите простакеси, които някога съм виждала.
Нищо интересно не намирам в нея, така че се надявам да ми е спестят.
И аз се надявам да ни я спестят. Rolling Eyes

# 791
Моля да внимавате какво говорите за тази цинична и вулгарна жена, така наречената Баба Вили. За ваша собствена сигурност е.
Една потребителка ме заплашва на лични да внимавам какво говоря за бабата?!?
Да не погне и вас.

# 792
  • тук, на мястото си

Обаче я си представете - НикУлетка, Мара, Мегз, Кичето, Сашка - се отбор юнакини и то Ентелегентни. УбразУвание, връз Убразувание, Ентелегентност връз Ентелегентност. А Иринчето прави лайфовете. То гости и коментатори няма да има щото тя няма да им позволи да кажат и дума. За параван Глория и Лара ще надигат чашките и ще се съгласяват.... с всичко.

Ле-ле, ле-ле, ей тУва ще е върха!
 Иринка както не може да говори,  горката, трябва да и сложат едно огледало, да се гледа и да се любува на акъла си!

# 793
  • София
Май отново, тя големи претенции, ама взима всиеки, който Алисия зареже. Да се готви Бирмата  Laughing
Мерси много, явно не съм в час с клюките, ще трябва да наваксам.  bouquet
Така като гледам, нивото на интелигентност в Нови хан ще се вдигне рязко всеки момент.  Laughing

# 794
  • sofia
Съвсем го обърнаха на трудова борса. Можем да очакваме всеки вип безработен, да бъде любезно подслонен в къщата. Проблемът е, че повечето са така, та не можем да сме сигурни, кого ще го огрее...

Общи условия

Активация на акаунт