Vip Brother 2017

• 110 619
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 855
Пише и автобиография /не собствена/.  Peace

Значи не пише автобиография. Simple Smile

# 856
  • София
Уфф, да, абсолютно, нямам представа защо съм написала "авто", днес никак не ми е ден.  Blush Биография си е, мерси за корекцията.  bouquet

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 16:04 от Reinа

# 857
До Рут и Захажаева прибавям и Петя Буюклиева Stuck Out Tongue Winking Eye

И Лунчето, моля, за съспенс!  Mr. Green Дано не го докарат до хорър само!  Mr. Green

# 858
  • Bulgaria
В официалната страница започват да качват снимки на участниците с маски. Можете ли да познаете първата участничка ?

# 859
  • Сандански
Коя е тя?

# 860
  • София
Що, формално може да е съвсем вярно, макар да звучи абсурдно - онези с автобиографиите не си ги пишат собственоръчно, а често наемат някого, обичайно журналист, който се занимава с черната работа.

# 861
Не е нито Мара, нито Николета, някоя плеймейтка сигурно или онази диетоложката?

# 862
Не е диетоложката.

# 863
  • Bulgaria
Маги Бадер ? Повечето предполагат ,че е тя.

# 864
Някой в коментарите под снимката беше писал-Александра Богданска. Мисля че е тя, висока е и има много дълги крака. Въпреки че снимката е снимана отдолу, си личи че не е някоя късокрака като НиЛото или Мара...

# 865
Мдаа аз бях писала ,че Богданска ще влиза с Петканов и мисля,че е тя  Laughing

# 866
  • Bulgaria
Утре в списанието на Антон Стефанов Love Style ще пише кои ще са участниците. Така става всяка година.

# 867
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Това вече си е чист мазохизъм, участието ще й излезе през носа.

Като са тръгнали с голямата секира да вкарат Вито и любовницата му - доведената щерка на Гого Лозанов, дето му въртеше дудуци по колите. Ама такива не ги закачат.

# 868
  • Испания

Като са тръгнали с голямата секира да вкарат Вито и любовницата му - доведената щерка на Гого Лозанов, дето му въртеше дудуци по колите.

А ти беше ли свидетел?

# 869
  • Bulgaria

Като са тръгнали с голямата секира да вкарат Вито и любовницата му - доведената щерка на Гого Лозанов, дето му въртеше дудуци по колите.

А ти беше ли свидетел?

Май имаше папарашки снимки по вестниците.

Общи условия

Активация на акаунт