Vip Brother 2017

• 110 605
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 930
  • София
На Гала мъжът й ще е водещ, така ли?

# 931
  • София
не зная защо, но тази Касабие ми е много противна. Доколкото съм я засичала по някакви предавания, ми прилича на позьорка и нещо като да си е измислила легенда, с която да е известна и разчита на нея да "хване" обикновени клиенти-балъци.

# 932
Струва ми се, че Николета няма как да оцелее сама срещу всички. Най-вероятно ще я прикрепят към някого. Thinking
Николета участва в някакво реалити /къртица ли беше,вип брадър ли newsm78/, и си стоеше кротко на дивана през цялото време, но я изкараха бързо де.

# 933
  • Испания
На Гала мъжът й ще е водещ, така ли?

Ще водят заедно. Гала каза, че ще има нещо, което досега не е правено в България, но съществува по света: заедно с нея ще води мъжът ѝ Стефан.

Не знам дали ще е постоянно.

Струва ми се, че Николета няма как да оцелее сама срещу всички. Най-вероятно ще я прикрепят към някого. Thinking
Николета участва в някакво реалити /къртица ли беше,вип брадър ли newsm78/, и си стоеше кротко на дивана през цялото време, но я изкараха бързо де.

В "Къртицата".

# 934

После се опитаха да я лансират като водеща в студиото с тях. Тя обаче си глътна граматиката още в началото и така приключи всичко. Simple Smile
След това, с написани реплики и на запис, пак я направиха водеща на друго предаване.

# 935
Оф, тия Халваджиян и гравитиращите около тях са като зараза, целите семейства на тиливизора... от баба до бебе.

# 936
Оф, тия Халваджиян и гравитиращите около тях са като зараза, целите семейства на тиливизора... от баба до бебе.

Peace  Joy Joy

# 937
Халваджиян са толкова щастливи и доволни винаги, като реклама на антидепресанти

# 938
Не,това е много грозно,Стефчо с как си Гала. ooooh!Нали бившият и мъж каза,че Стефан и пристанал,защото е известна...
Очаквам и Марито на тв хоризонта.После майка и ще я хвали как всичко сама е постигнала.Също както Софиянска-Божкова,това с двойната фамилия е много важно. NaughtyДа не забравяме Пипито Дикова как САМА се е преборила за място в живота,пардон,на екран.Как без Алекс Сърчаджиева,марта Вачкова и т.н.таланти(?)на които им е било мн.трудно,заради известните им родители и бла,бла. Mr. GreenТук отронвам сълзичка.

# 939
Сега четох, че Николета ще влиза в Ол старс, който е след ББ.

# 940
  • Сандански
Онази дето постнах от снимката от ФБ съм я виждал в предавания и помня лицето и и как говореше, но не се сещам за името и. Мисля, че беше Ивайла Бакалова.

# 941
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Във ВБ: нов декор /къщата като любовно гнездо/.

Дано Мария си вкара нейното гнездо и си спи в него  Laughing

# 942
Във ВБ: нов декор /къщата като любовно гнездо/.

Дано Мария си вкара нейното гнездо и си спи в него  Laughing

Ау, много бодливо ми изглежда.

# 943
Тази Касабие ми е неприятна. За Луканов да не говорим. А от Халваджиян няма спасение, те са навсякъде.

# 944

Николета и Мария (фолк-певицата) са приятелки. Мария нали я снима в последните си клипове (или се бъркам)?

Общи условия

Активация на акаунт