Vip Brother 2017

• 109 486
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 960
Сърчаджиева също е слаба водеща.
Абе изобщо, кой реши, че е оригинална, забавна, умна?
Наскоро някой я нарече "сладка".
Е, това е най-обидното, което могат да кажат за една жена!

# 961
От 14 само 5 зная кои са Grinning

# 962
Според мен най-добрите водещи са Мария Игнатова и Алекс Раева. Тъй като сте заприказвали за водещи, за мен тези двете са Дъ Бест Grinning

# 963
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Точно от тези двете по-нелеп е само Геро. Аз харесвам Сашка и я намирам за много артистична и лъчезарна.

Петканов ще изненада много хора, мисля си. И то позитивно.
А Богданска освен да покаже, че изобщо не е такава каквато я изкараха, друго не виждам какво може да свърши. Но Петканов каза, че й прощава, така че няма как да го уязви, според мен.

Темата се разводни твърде много - да коментираме Вип Брадър, а не Халваджиян или Луканов, които нямат общо с проекта, а просто са гостували в сутрешен блок.

# 964
  • София
Според мен най-добрите водещи са Мария Игнатова и Алекс Раева. Тъй като сте заприказвали за водещи, за мен тези двете са Дъ Бест Grinning

Не ги харесвам аз като водещи.  Grinning

# 965

Не ги харесвам аз като водещи.  Grinning
И аз не ги харесвам-дразнещи гласове ,само се надвикват,лигави са ми Crossing Arms

# 966
  • София
всички са ми лигави.

# 967
Не само на теб.Сашка Сърчаджиева нито е сладка,нито талантлива.Потеклото и я лансира,пък кой,каквото иска да казва.Още повече,че преди демокрацията са кандидатствали 200 души за 1 място във ВИТИЗ сега НАТФИЗ.После за едно място се борели двама кандидати.Затова е пълно с всякакви недоразумения ''актьори'' и водещи.Наркомана Део от барман го направиха водещ и го лансираха къде ли не.Май точно продуцентите на ББ са го прибрали.

# 968
  • На морето!
На мен ми е ужасна Миглена Ангелова, лъха на нафталин, изхабена и скучна.  Според мен миналата година имаше такъв фурор просто защото не понасяха Ирина Тенчева, по тази причина дори на Емануела симпатизираха масово.

# 969
Охх Гала набута и мъжа си в това изтъркано предаване .. ooooh!А щерката и кога ?
Като пиявици са всички около Халваджиян.Въртят , сучат и хоп цялата рода на хранилка. Money

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 00:24 от Markrit

# 970
Охх Гала набута и мъжа си в това изтъркано предаване .. ooooh!А щерка и кога ?
Като пиявици са всички около Халваджиян.Въртят , сучат и хоп цялата рода на хранилка. Money

Черката ..като се образова , че сега учи  Mr. Green

# 971
.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 00:25 от Markrit

# 972
  • sofia
Миглена ще се справи като водещ, защото умее да мисли и реагира. И двете не се забелязват при останалите.

# 973
  • Испания
Миглена ще се справи като водещ, защото умее да мисли и реагира. И двете не се забелязват при останалите.

И аз така смятам.  Чакам я с нетърпение.

# 974
И аз много се радвам, че Миглена ще е от водещите.  Peace Няма да  мога да гледам началото, но ще следя поне коментарите ви.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт