Търся дума, която описва дадено поведение.

• 6 206
  • 41
  •   1
Отговори
Търся дума, която да описва човек, който прави мизерии и след това се държи все едно нищо не е направил и все едно дори очаква да не отвърнеш и се дразни, че му отвръщаш и се държи така все едно ти си започнал всичко... и нямаш право да му отвърнеш. Хем виновен, хем се прави на интересен и се държи все едно нямаш основание да му отвърнеш и не трябва и като му отвърнеш се държи все едно ти си започнал всичко и е учуден, че му се отвръща. 

Освен тъпак, социопат и всички други мизерни думи не се сещам за някоя, която описва такъв тип измети?!

# 1
мизерник  smile3532

Много грубо, какво толкова ти е сторил човечецът, че искаш да го засегнеш с точно определена дума?

# 2
Що изобщо се занимаваш с тоя?!?! Пусни го да пасе! На такива отрано им показвам червен картон и хич ми не дреме... Peace Twisted Evil

# 3
Адвокат съм и ми трябва правилна дума, описваща такова държание.

# 4
 умряла лисица?

# 5
  • Майничка
Дебелоочие?

# 6
  • Насред хаоса
Арогантен циник, нагляр, гьонсурат.

# 7
  • Варна
Наглец.

# 8
Адвокат съм и ми трябва правилна дума, описваща такова държание.
Няма такава дума, която адвокат да може да употреби в професионалната си практика. Думите, подходящи за подобен човек, са все от тези, които мама ми е забранила да употребявам, а баба би ми натрила езика с люта чушка, ако ме чуе да ги произнасям.

# 9
За частно ползване много /обидни/думи можеш да използваш,но професионално?

# 10
Эгоцентрик..)

# 11
ПОДЛЕЦ

Арогантен тип

# 12
Манипулатор, провокатор, интригант - но и аз не съм убедена, че са за официално използване.

# 13
своенравен, опьрничав, неразбран, "опак" човек

# 14
  • София
Зависи за какво ти трябва, ако е от наказателното право - не съм хич в часв, но ще се опитам да помогна:

Поведението на дееца е арогантно и безочливо, в смисъл, че същият след извършване на (конкретното/определеното) деяние, демонстрира поведение, с което всява/предизвиква в околните неистинското усещане, че същият сякаш не е извършил нищо, или както една българска фраза най-добре би описала неговото поведение – „ни лук ял, ни лук мирисал“  

Нещо от сорта, сори, с една дума не мисля, че може.

Общи условия

Активация на акаунт