Перилни препарати и омекотители – 48

• 74 724
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Какво му е толкова неповторимото на това омо?

# 586
Много странно, днес в Кауфланд видях прах персил с лавандула 20 пранета за около 5лв, а всички други видове бяха по 10 лв и то намалени уж. Какво му е на лавандуловия?

# 587
  • Ловеч
От новите опаковки ОМО има и в ДМ - 20 пранета за 6.89лв.

# 588
  • София
Какво му е толкова неповторимото на това омо?
Абсолютно нищо. За мен е един посредствен прах с отвратителна миризма.

# 589
  • оттам, откъдето започва България
Подкрепям мнението на Афродита. Бялото ми пране започна да жълтее, а за миризмата не ми се говори.
Ако искаш бяло пране си вземи ДМ-прах.
Ако искаш за цветно - не мога да споделя, защото не съм ползвала Омо за цветно. Ноооо, ако мирисът е същият - НЕ.

# 590
Омо във всичките си разновидности все силно мирише. Въпрос на вкус е ароматът му. Още имам комбинирани капсули от пролетта, които не мога да изхабя заради силната миризма, която не ми харесва след изсъхване. Откъм изпиране обаче забележки нямам. Гелът за цветно също е силно ароматен, но на мен той ми харесва, особено комбиниран с любимото ми зелено Коколино. Прах не съм взимала, още от пакета ме боли глава.

# 591
  • София
От прах Омо нито ме боли глава, нито ми жълтее нещо.
Доста пресилени твърдения.

# 592
От Омото за бяло съм доволна. Силната миризма не ми пречи. Но от Омото за цветно не съм. Не мога да обясня защо, не че нещо не е изпрано както трябва, но не е като Ариел и Персил.

# 593
  • София
+ 1! Страхотен е!

# 594
Пресилено е според теб. Всеки има право на мнение и на вкус!

# 595
Само да кажа, че не съм споделила мнение, за да спорим отново.
Само да напомня, че Омо и Ариел са сред най-често намаляваните прахове.
За мен отговорът на тези намаления е само един - това е нормалната цена на тези прахове, просто горницата е ИМЕТО.
Въобще не ме интересува какво съдържание са им изписали - за мен е важен резултатът.
Щом на вас ви харесва да перете с Омо - перете. Въобще нямам намерение да ви разубеждавам.
Просто съфорумка попита какво е неповторимото в Омо.
За мен няма нещо в него, което да е неповторимо.
Ползвах прах Омо 2 кг. (за бяло) един или два пъти и наистина прането ми започна да придобива жълтеникъв оттенък. Затова казах как се е представил при мен. (За мириса няма пак да коментирам)
Отново поддържам мнението си, че макар и без реклама ДМ-прах за бяло пере много по-добре от Омо.
А в момента дори и английският ми Ариел - прах.

# 596
Омо прах далеч не го намалят често. На високосна година веднъж, както има една приказка...не помня от кога го дебна и дебна и няма и няма промоция. Не говоря за гела - него честичко го промотират...

# 597
Напротив, Тета. Ако не е намален през седмица, то е през две. А пък за това време няма и как да се свърши опаковката, която си купил. Доколкото си спомням в темата малко съфорумки перат по-често бяло пране.
Постоянно има намаления - или в Кауфланд, или в ДМ, или в Елитис, или в БулМаг, или в СВА, а може би и в други магазини, които ги няма в нашия град.
За течния на Омо дори не бих си и помислила да купя. Simple Smile

# 598
Не мога да се съглася....
Кога последно е имало Омо прах в К намалено? За цветно, че аз него дебнех...В СВА пък изобщо го няма-само рексове в нашия и някакви странни Ариели, друго няма...

# 599
Днес доволно се запасих с 3 пакета прах - за бяло Омо и Персил и за цветно на Персил.

Иначе при нас продават Ариел за 7,30 лв. редовна цена 18 пранета, което не ми е много, но реших да сменя.
Много се чудих в DM дали Омо или Денкмит. Ползвала съм ги, ама като че ли нямам супер впечатления от омо-то..

Скоро ТАЕД беше споменал, че има смисъл от пускане на  60°C с прах за цветно. (май за чаршафи беше)
А бива ли с прах за бяло да перем  на 40°C? Например дрехи от втората употреба, които перем за 1 път.

Общи условия

Активация на акаунт